Home | Wat gaan we doen | Prijzen | Goed om te weten | Aanmelden | Zelf regelen |

GOED OM TE WETEN

Even voorstellen: Ik ben Anneke Buur, 60 jaar, 20 jaar getrouwd met een Ghanese man, dol op de natuur in Ghana, vooral het regenwoud. Verder zijn de Ghanese muziek en de overal aanwezige rommelige organisatie mijn favorieten. Ook de humor en de losse manier van leven van de meeste Ghanezen maakt voor mij van elke dag een feestje. Wie daarom van strakke regels houdt en niet kan tegen een afwijking van het schema (wat meestal gebeurt) is daar op het verkeerde adres. 20 Jaar geleden heb ik ook rondgereisd met groepen door Ghana als liefhebberij met de bedoeling dat weer op te pakken na mijn pensioen, omdat het niet te combineren was met mijn fulltime baan. Nu dat pensioen steeds verder weg lijkt te zwemmen ga ik met deze reis mijn eigen vakantie daarvoor gebruiken. De doelgroep is alleen singles omdat ik zelf 20 jaar single ben geweest en toen altijd op zoek was naar een aparte vakantie, maar dat niet altijd kon vinden.

De rondreis gebeurt met pick-up trucks, 4x4 of gelijkwaardig. In Accra met een gewone taxi.

---------------------.

Na aanmelding volgen de social mediagegevens. Mocht ik onverhoopt niet meekunnen, dan staan er vervangers klaar.

------------------

We gaan met een klein groepje van ca. 7 personen. Zodoende kunnen we stoppen en eventueel langer blijven waar het aangenaam is en verder trekken als we uitgekeken zijn. Er is wel een vastgestelde route. We gaan eerst omhoog naar het noorden, daarna naar de kust en als laatste richting Ivoorkust om vervolgens langs de kust terug te keren naar de hoofdstad Accra. ------------------ < ------------------

In een hotel zijn de kamers vaak heel verschillend van luxe en afmeting. Uitgangspunt is minimaal ieder een eigen kamer en meestal een eigen badkamer.

------------------

-------------

------------------

Zeg het meteen als er iets niet in orde is. Na de reis kan het niet meer opgelost worden

------------------

-----------------------------------

------------------