Een ARCO huwelijksreportage

Door onze lange ervaring en het grote aantal bruidsparen dat naar volle tevredenheid van ons een huwelijksreportage heeft ontvangen, durven we ons best specialist in huwelijksreportages te noemen.

Een ARCO huwelijksreportage kan bestaat uit een reportage van 's morgens vroeg tot 's avonds laat (bv. van 09.00 uur tot 01.00 uur ‘s nachts). U ontvangt deze reportage in tweevoud op DVD in een hoes die speciaal voor u met namen en foto’s wordt ontworpen. De foto's zijn afkomstig van de video-opnamen.

Er wordt bij het maken van de reportage steeds rekening gehouden met uw eigen wensen. Zo kunt u bv zelf aangeven welke muziek er in de reportage moet worden gebruikt. Of misschien wenst u dat voor de huwelijksreportage wat foto's van vroeger of foto's van uw woning gemonteerd worden. Kortom alles is in goed overleg mogelijk. Als extra kan ARCO foto's afkomstig van de video-opnamen op een cd-rom plaatsen. Ook het afdrukken van deze foto's is mogelijk. Er is nog veel meer mogelijk. Wij informeren u graag en natuurlijk geheel vrijblijvend t.a.v. uw persoonlijke wensen.

             

                Terug