Rockcafé Backstage op Twitter Rockcafé Backstage Hyves Rockcafé Backstage Facebook  

Rockcafe Backstage; 21 jaar strong!


Toen op vrijdag 13 december 1991 de deuren van Rockcafe Backstage open gingen voor het publiek hadden wij geen idee hoe dit avontuur zou verlopen. In de eerste maanden bouwden we gestaag aan een vaste-klantenbestand waarvan een aantal nu nog zeer regelmatig aan de bar vertoeft !

Atrid en Theo Behalve een café waar stevige muziek werd gedraaid, was (en is) Backstage ook een ontmoetingsplek voor vrienden en vriendinnen, opstapplaats voor diverse festivals en verzamelpunt voor andere uitjes en stapavonden.

Vele honderden live bands hebben in Backstage opgetreden, van lokaal en kortstondig tot internationaal en wereldfaam....

Zo was het optreden in 1998 van Skyclad een van de hoogtepunten en het jaarlijkse Hi-On Maiden weekend staat al jaren vast in de live agenda van Backstage.

21 Jaar verder is Rockcafe Backstage uitgegroeid tot een van de bekendste Metalcafe's in Nederland. Live bands zijn een belangrijke activiteit, de 4 daagsefeesten in juli altijd een week lang feest met oude en nieuwe gezichten en de vele andere activiteiten worden goed bezocht en gewaardeerd.
Kerstbingo, CD Top 50, Muziek-Quiz avonden, de kroegverjaardag, onder het genot van een heerlijk vers getapt pilsje of Hoegaarden altijd leuk om mee te doen.

Darten is ook een belangrijk onderdeel van Backstage en de huidige 4 teams draaien leuk mee in de verschillende divisies van de competitie.

Aan de bar Op tap zijn verkrijgbaar: Dommelsch, Hertog Jan en Hoegaarden, regelmatig een wisselbier (bv Bokbier of Palm) en natuurlijk zijn er diverse bieren op fles verkrijgbaar.
Grote hit is het flesje Dommelsch voor € 1,70 en op donderdags zelfs voor € 1,50. Nieuw is de speciaalbierkaart; 4 speciaalbieren voor € 12,50! Maar natuurlijk schenken wij ook koffie, thee, frisdrank en diverse likeuren en whisky's !

Backstage is een thuishaven voor menig metalliefhebber, de nieuwste CD's kun je hier beluisteren en discussiëren over voetbal, concerten en bandwisselingen.

Heb je een feestje? Bespreek de mogelijkheden met Astrid; van losse bonnen tot hele fusten.

Wij zijn trots op wat we gepresteerd hebben, samen met onze klanten. Afgelopen december hebben we dit geweldig gevierd met oude en nieuwe klanten en daarvoor willen wij iedereen nogmaals hartelijk danken.

Kom gerust eens naar binnen,
Theo en Astrid heten je van harte welkom !

Openingstijden

  Ma.: 20:00 uur  -  02:00 uur
  Di.: 20:00 uur  -  02:00 uur
  Wo.: 20:00 uur  -  02:00 uur
  Do.: 19:00 uur  -  02:00 uur
  Vr.: 19:00 uur  -  03:00 uur
  Za.: 15:00 uur  -  03:30 uur
  Zo.: - gesloten -

Specials

  • Waar vind je dat nog:
  • Flesje Dommelsch € 1,70
  •   
  • Donderdag:
  • Flesje Dommelsch € 1,50
  •   

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: