DE WAFELCREW ONLINE

 


Home

Site info

Update

Agenda

Foto's

Wist u dat

Twitter

Gastenboek
 

Site info

De Wafelcrew Online is een site die op pure non-commerciŽle basis opereert en die puur uit hobbyisme onderhouden wordt. Zaken die op deze website besproken en/of geschreven worden waarvan de makers en onderhouders van deze site aansprakelijk voor zijn, worden allemaal geschreven vanuit ons eigen oogpunt.

Voor de inhoud van de gelinkte forums en de gelinkte gastenboeken zijn de makers en onderhouders van De Wafelcrew Online niet aansprakelijk. 
Wij maken links aan naar deze onderdelen, omdat wij vinden dat deze zaken essentieel zijn voor de communicatie. Activiteiten die een bezoeker na het doorklikken op een door ons aangebrachte link doet, komen volledig voor eigen rekening. 

De Wafelcrew Online heeft als doel het informeren over aanstaande activiteiten en het verslag uitbrengen van diezelfde activiteiten aan al onze aangemelde leden en andere belangstellende. 

Copyrights:

 Op alle data en fotomateriaal van deze site rusten copyrights van Wafelcrew.tk of van derde partijen. Bij gebruik van fotomateriaal of data op een ander medium dan De Wafelcrew Online moet eerst vooraf toestemming gevraagd worden (in verband met rechten van derden).

©Wafelcrew 2014
 

                                       © 2015 Wafelcrew.tk / Wafeldag.tk