Start


op de bon ditjes en datjes servies van de maand musea matchbox te koop wie ben ik gezocht

 

Hoewel ik maar een paar keer per jaar op een beurs stond om dubbele serviesjes en onderdelen te verkopen, ben ik er toch helemaal mee gestopt. Dat wil zeggen......met de beurzen dan. Ik heb nog steeds een aantal dubbele serviesjes en onderdelen. Wellicht is hier toch interesse voor en ik wil er graag iemand een plezier mee doen. Zit er iets bij voor u of heeft u vragen, dan kunt u een e-mail sturen.

Let op!

De beschrijving is zo kompleet mogelijk
De prijs is exclusief verzendkosten. Verzendkosten voor een pakketje zijn 5,50 
Een pakket kan verzekerd verstuurd worden, maar bij eventuele breuk wordt niets vergoed door de TPG. ( vind ik zelf ook een gekke regel van de TPG post )
Ik verpak de serviesjes zeer veilig en heb dan ook nog nooit meegemaakt dat iets beschadigd aan is gekomen. ( heb al veel gestuurd tot aan Amerika toe ) 
Verzending volgt na betaling.
Ik bied uitsluitend serviesjes / onderdelen aan die van mijzelf zijn.

 
Melitta kinderserviesje voor de koffie.

Dit  serviesje is door Melitta uitgegeven in 1969. Het heet Kopenhagen en is kompleet en onbeschadigd. Het originele doosje met  filterzakjes is niet  meer helemaal mooi, maar er zijn nog 6 filterzakjes. De verpakking van het serviesje is er niet meer bij. Ik vind de kwaliteit van dit kinderserviesje heel mooi.en de vormgeving echt typisch voor die tijd.

De prijs is 75 Euro 

 

 

Douwe Egberts geschenkenboekjes.
Voor de liefhebber heb ik een aantal Douwe Egberts geschenkenboekjes te koop van diverse data. Zoekt u nog van deze boekjes, waarin uiteraard ook  kinderserviesjes staan, neem dan contact op via e-mail


 


terug

 

Start ] op de bon ] ditjes en datjes ] servies van de maand ] musea ] matchbox ] [ te koop ] wie ben ik ] gezocht ]