Bij deze presenteren wij een compleet nieuwe versie van deze website. Op deze site kan je veel lezen en zien van onze hobby's. De site wordt onregelmatig bijgewerkt, dus als je op de hoogte gehouden wil worden van onze belevenissen raden wij je aan om regelmatig een kijkje te nemen op de site.
De grootste hobby van Sander is muziek, zowel luisteren als maken. Hij heeft een volledig ingerichte studio op zolder staan en is momenteel op zoek naar enthousiaste muzikanten om samen met hem muziek te creëren.
Winnifred besteedt alle vrije tijd aan de hond. Vroeger was dat Tessa, nu Banjer. Op de pagina van Banjer vindt je ook de verslagen van de activiteiten die zij samen ondernemen.
Zo vals en paniekerig als dit exemplaar, zijn onze katten gelukkig niet. Op de catsite kan je alles lezen over onze huidige en voorgaande katten.
De grootste gezamelijk hobby die Sander & Winnifred hebben is kamperen! Heerlijk het tent(je) ergens opzetten en de hele dag buiten zijn. Het buitengevoel opzoeken wat we in de stad missen.

Home

Honden

Katten

Vakantie

Muziek

Links

Write2Me.NL Gastenboek

Homepage van Sander & Winnifred