HomeContact
 
Wat wij doen
Wie we zijn
Onze werkwijze

InterConnectUs ondersteunt het management in het voorbereiden en uitvoeren van projecten. InterConnectUs is gespecialiseerd in het verbeteren van de interne- en externe informatievoorziening met inzet van ICT.

Met welk doel?
Met als doel het verbeteren van de prestatie van de organisatie als geheel en het versterken van de concurrentiepositie.

Wat doet InterConnectUs niet?
InterConnectUs is geen ICT-bedrijf, het bouwt zelf geen systemen of applicaties maar regelt alles wat daarvoor moet gebeuren.

Waar heeft InterConnectUs verstand van?
InterConnectUs begeeft zich op het raakvlak van bedrijfskunde, informatisering en marketing met een specialisatie in de agri & food-sector.

Waarom InterConnectUs erbij betrekken?
Omdat het specifieke kennis en vaardigheden vraagt die u niet direct binnen de eigen organisatie kunt vrijmaken. Omdat u iemand zoekt die los van de partijen staat. Omdat het een tijdelijke klus betreft waar u zelf op dit moment geen tijd voor heeft.

De rol van InterConnectUs
InterConnectUs heeft verstand van de bedrijfskundige achtergrond van organisatieontwikkeling en kwaliteitsbeheer en heeft daarnaast inzicht in hoe dit proces met ICT optimaal ondersteund kan worden.

Met betrekking tot Strategisch Management, Prestatiemanagement en Verandermanagement biedt InterConnectUs managementondersteuning bij de volgende activiteiten:

  • Het vertalen van de Visie en Missie van de organisatie naar concrete doelstellingen en actieplannen.
  • Het selecteren en implementeren van softwarepakketten ter ondersteuning van Prestatiemanagement (pakketten voor het vastleggen van doelstellingen, prestatieindicatoren en meetwaarden en het opmaken van managementrapportages).
  • Het verzorgen van interne- en externe communicatie voor het bewerkstelligen van organisatieveranderingen (bewustwording, reality check, visie & waarden, actie).
© 2010 InterConnectUs