Snefroe
Start ALLES OVER ANTEF Snefroe Afscheid van Antef DE VERZORGING DE PUP Maltezer fotoalbum Voeding LEVERSHUNT HONDENTAAL TIPS LINKS Algemene info Vlooien,teken,wormen Dagboek van Snefroe Snefroe.hyves

Cartouche van Snefroe

Dit is Snefroe hij is op 20-6-2007 geboren, hij komt bij Maltezers v'Voorne's Home. vandaan. Hij is op 11-9-2007 bij ons komen wonen.  Dit is ook weer een naam uit het oude Egypte, net als Antef, wie ik nooit zal vergeten. Snefroe (Sneferu) was de vader van Cheops de beroemde piramide van inderdaad Cheops. Hij was 25 jaar een machtige farao en heeft in de vierde dynastie geleefd, en heeft 2 piramides neer gezet bij Dasjoer. Een machtig man dus.

Om de laatste foto's te zien klik hierop

Klik hier om zijn foto's te zien vanaf 6 weken tot 13 maanden

Of hier om op zijn dagboek te komen     

Of hier om op zijn Hyves te komen 

Ga verder naar beneden om zijn stamboom te bekijken

 

Snefroe 1ste in zijn klasse op 18-5-2008 op de Maltezer dag

Hier zijn de gewichten van Snefroe

14 weken    1,6 / 15 weken 1,7 / 17 weken 2 kl / 19 weken 2,1 / 21 weken (5 maanden) 2,4 / 23 weken 2,5 / 28 weken 2,7 / 30 weken 2,8 / 34 weken (8 maanden) 2,9 / 38 weken 3 kl / 43 weken (10 maanden) 3,1

Op 2-12-2007 heeft Snefroe zijn laatste Molaren ( de ware kiezen) gewisseld, deze heb ik er zelf uitgetrokken. Ik heb heel veel melktanden en kiezen van zowel Antef als Snefroe gevonden.

Snefroe (Marcris Snowflower) is geboren op 20-6-2007 bij “van-voornes-home”, en als ik dit stukje schrijf is hij 9 maanden oud. Op 11-09-2007 is hij bij ons komen wonen. Wil van Rijk heeft hem samen met haar man thuis gebracht. Ik had al een bench staan, geen kooi maar een grote poezenkoffer. Hij sleepte alles zijn bench in, en ging gewoon lekker liggen slapen. 2 nachten heb ik op een matras in de kamer gelegen, maar Snefroe sliep heerlijk in zijn bench door, tot de volgende ochtend. Daarna ben ik gewoon boven gaan slapen, en we hebben Snefroe nauwelijks gehoord. Ook het zindelijk maken ging zonder problemen. Hij is heel speels maar vind het ook lekker om bij ons te liggen. We proberen ook zo veel als het kan hem mee te nemen. Zo gaan we als het weer een beetje goed is in het bos wandelen, hij is heel graag buiten en duikt zo een stapel bladeren in. Maar ja, het gevolg is “geen show Maltezer”maar meer een “zwarte piet Maltezer”, maar als ik dan die pretoogjes zie, dan weet ik hij vind het super. Als hij ziet dat we weg gaan, dan gaat hij rondjes lopen en lopen piepen, hij doet dan heel snel een plasje op de hoek bij de boom, en loopt dan heel vlug naar de auto. Hij vindt het een feestje om mee te mogen.

We hebben in november een huisje gehuurd in Duistland, ook daar ging alles goed en hij is een paar keer alleen in het huisje geweest. En op 2de kerstdag zijn we in Maastricht geweest in winterland. Hij is mee geweest naar Archeon in Alpen aan de Rijn. Snefroe heeft ook al een paar keer bij van der Valk gegeten. Ja, zeker oké natuurlijk neem ik altijd zijn brokjes mee en krijgt hij daar gewoon een bakje water. Maar hij zit gewoon lekker op schoot, op zijn gemak alles te bekijken. Thuis speelt hij ook heel graag op zijn kleed, hij heeft heel veel speelgoed, alleen de neus en de oren van het konijntje en van het hondje moesten er toch aan geloven. Hij heeft ook veel knaagdingen (stokjes enz.) , maar aan schoenen of meubilair heeft hij nooit geknaagd. Hij kan heel erg laten merken wat hij wil, bijvoorbeeld als hij wil spelen dan gaat hij je uit zitten dagen, net zo lang dat je wel van de bank af komt. De naam Snefroe is eigenlijk de naam van een grote farao uit het oude Egypte. Hij was de vader van Cheops die de piramiden bij Cairo heeft laten bouwen. Een grote naam voor een klein hondje, maar voor ons een groot geluk en een grote schat.

Stamboom

Sire Benatone Going For Dutch Sire HI-Lite Risque Gold Fever

 

Sire Marcris Risque'Business
Dam Hi-Lite Cindyrella's Sun Fever
Dam Cover Girl

V.Voorne's Home

Sire Kamp.

Restinim Paddington Bear With Snowgoose

Dam Snowgoose Hanky Panky
Dam Diddl Snowflower

V.Voorne's Home

Sire Kamp.

Restinim Paddington Bear With Snowgoose

 

Sire Snowgoose First Love
Dam Abbyat New Orleans Belle Of Restinim
Dam Kamp.

Del Zarzoso Imaginacion-Calenturienta

Sire Del Zarzoso Papanatas
Dam Lisa Von Haussman

                                                           

Vorige Volgende

 

wilt u mijn gastenboek tekenen.