SIMONENIJSSEN.NL

 

Nieuws

Tijdens de Soulmate Sessions, die op donderdag 4 december gaan plaatsvinden, nodigt de Rotterdamse Nanda Akkerman haar muzikale vrienden uit om samen met haar live band een geweldige muzikale show te geven. Een avondvullend programma vol verrassende ontmoetingen. Samen met zangtalenten bekend van diverse televisie talentenshows brengt Nanda bijzondere en obscure soul, pop en gospel versies van bekende én minder bekende kerstliedjes.Simone bij Soulmate Sessions in Rotterdam!

donderdag 4 december 2014

Naast Simone zullen er ook andere gastartiesten optreden, zoals Orpheus (X-factor), Yorlenie (TVOH 2014),  Iris de Schepper (Next Poptalent) en Aisha Echteld (TVOH kids). Daarnaast treden nog vele andere vocalisten op die deel hebben genomen aan de zangworkshops van het Urban Vocal Camp. 


Een muzikale avond in kerstsfeer !

Het eerste liedje opgenomen met mijn eigen kleine amateurs-studiootje! Helaas ben ik nog niet bekend met het mixen en bewerken van mijn stem... maar ik hoop dat jullie het mooi vinden!  Er is nog heel veel ruimte voor verbetering, maar vond het toch leuk het eerste projectje te delen! Hihi  & Bedankt Charlotte voor het mooie logo!”

Nieuw materiaal online!

donderdag 4 december 2014