Heb je een of meerdere pagina's met aanvullende of aansluitende informatie op mijn stambomen.
Laat me dan even de URL en de inhoud van de pagina weten. Dan voeg ik hem op deze pagina toe. 
Home-Page van Adri Stuart Aansluiting op Sophia Stuart uit mijn Burgers-stam en aanvullende Burgers info. Pagina van Adri Stuart.
Goedharten in Gelderland Voor aanvullende en aansluitende informatie op mijn Goedhart gegevens, Goedharten in Gelderland.  Pagina van Joop Goedhart.
Home-Page van Jos van de Kamp andere families van de(r) Kamp, site van Jos van der Kamp uit Groesbeek. 
Home page van Rob Croes  Pagina van Rob Croes, Nijmegen met veel gegevens van en uit Hatert 
Home page van Joop Tijssen Veel gegevens van de familie Tijssen  van Joop en Bert Tijssen. Met verbinding met mijn familie Burgers.
Homepage van Henk Joosten uit Babberich
Veel gegevens van Joosten uit Gelderland en gezinsgegevens van Bruns  Hendriksen  Menting en Kleinekort.
Site van Pieter W. Jansen Met een aansluiting naar Pieter Fleur geh. met Elisabeth-Maria Dubbelaar
Homepage van Maarten Fleuren Pagina van neef Maarten, als kunstenaar maakt hij mooie producten, bekijk het eens zelf op zijn homepage.
Homepage van Gerard Lemmens Gegevens kwartiersstaat Lemmens, Millingen en land van Cuijk. Ook veel gegevens uit Millingen a/d Rijn. 
Homepage van Wim HOES Aansluiting op de fam naam HOES, tak Berghem (aansluiting op de fam. WOUTERS en van ELDIK/ MULDERS met veel gegevens van langs de Maas.
Homepage Jan Burgers Aansluiting op de fam naam Burgers, ook uit de betuwe (aansluiting via Lodewicus Johannes Burgers geb. 12-01-1828, zoon van Joannes Burgers geb. 13-10-1798.) Van de overlappende personen uit mijn Burgers site kunt u hier meer aanvullende info vinden.