Nieuws 2010 + 2009
13-14 november 2010 We hebben een gezellig weekend gehad met Kate en Vasek en hun dochter Eli. We zijn naar de Clubmatch geweest waar het super gezellig was met vele bekende gezichten, de hondjes deden weer super hun best, we zijn trots op ze. Wizard is weer terug met zijn baasjes naar Tsjechie als het mee zit gaan we hem binnenkort weer ophalen.
7 november 2010 Vandaag zijn we naar de Internationale hondententoonstelling geweest in Bleiswijk. Er waren 27 Jack Russells ingeschreven bij Keurmeester mw. S. Jernhake. Wizard werd 1 Uimuntend in de Kampioensklasse en behaalde het CAC en CACIB en werd ook nog eens Best of Breed! Aan het einde van de dag mocht hij terug komen in de erering in de terriergroup en daar werd hij geselecteerd en behaalde een geweldige 9de plaats best in group!! We zijn onwijs trots op hem! Met dank aan Dirk van Meerten voor het maken van de standfoto.
24 oktober 2010 Vandaag zijn we naar de Internationale hondententoonstelling geweest in Utrecht. En de hondjes deden het weer super!! Wizard werd beste reu en behaalde daarmee zijn tweede Nederlandse CAC en het CACIB. Zijn dochter Dottie werd beste pup en "oma" Lizzy werd beste Veteraan en werd daarmee ook Nederlands Veteranen Kampioen! Dottie en Lizzy mochten ook nog terug komen in de erering en daar werd Dottie van alle puppen bij deze show 7de!! We waren ontzettend trots. Ook zijn we trots op de zonen van onze Max, in de jeugdklasse behaalde Diesel en Ollie 1 Uimuntend JCAC en 4 Zeer Goed!! Meer foto's op FACEBOOK.
15-16-17 oktober 2010 Afgelopen weekend waren we in Zwitserland, Lausanne om precies te zijn om deel te nemen aan de Internationale Hondententoonstelling daar met Wizard en Dottie. Wizard werd de eerste showdag 1 Uimuntend CAC res. CACIB en de tweede dag 1 Uitmuntend en CAC + CACIB. Hij mag zich nu ook Zwitsers Kampioen noemen! Dottie werd beide dagen beste pup! We hebben een gezellig weekend gehad met onze vrienden Vasek en Kate (de eigenaren van Wizard).
10 oktober 2010 Wizard heeft het goed gedaan gisteren op de show in Zwolle, hij werd 1 Uitmuntend en res. Beste Reu en kreeg daarmee het CACIB en het res. CAC. We zijn weer trots op hem! Ook is 'onze' Dottie nu hier, de dochter van Bella en Wizard. Haar co-owners kwamen zaterdag gezellig een dagje bij ons en Dottie is hier even gebleven omdat ze dit weekend mee gaat naar de hondententoonstelling in Lausanne Zwitserland. 
1 oktober 2010 Wizzie heeft vandaag 1 Uitmuntend CAC behaald op de EURO DOGSHOW in Slovenie!!! Hij werd daar geshowd door zijn eigenaar en vrouwtje Katerina Rovenska. We zijn zo trots op 'onze' Wiz en blij voor Katerina!! Morgen komt hij weer "naar huis", het is wel gek nu dat hij er niet is! En inmiddels kunnen we ook het leuke nieuws mededelen dat hij voorlopig nog hier blijft! De afspraak was dat hij in November terug naar Tsjechie zou gaan maar Katerina heeft gezien hoe erg hij het naar zijn zin heeft hier en vetrouwd hem ons nog wat langer toe! Dat vinden we uiteraard onzettend leuk en lief om te horen! Dank je wel Vasek en Kate!!!
10 oktober 2010 Wizard heeft het goed gedaan gisteren op de show in Zwolle, hij werd 1 Uitmuntend en res. Beste Reu en kreeg daarmee het CACIB en het res. CAC. We zijn weer trots op hem! Ook is 'onze' Dottie nu hier, de dochter van Bella en Wizard. Haar co-owners kwamen zaterdag gezellig een dagje bij ons en Dottie is hier even gebleven omdat ze dit weekend mee gaat naar de hondententoonstelling in Lausanne Zwitserland. 
28 augustus 2010 Wizard BEST OF BREED op de internationale show in Rotterdam!!!! Vandaag was Wizards showdebut in Nederland. En wat voor een debut, hij werd beste van het ras en de keurmeester -de heer Vella uit Malta- vertelde dat hij Jacks over de hele wereld had gekeurd en dat het lang geleden is dat hij een Jack had gezien die zo mooi kan bewegen als Wizard! Hij werd 1 Uitmuntend CAC/IB BOB. Ik en zijn eigenaar Katerina zijn uiteraard super trots op hem! Ook Wizards zoon Joep (Dash Dandelion of the Hunters Pride) was mee, hij was beste puppy reu met een mooi rapport en ook mama Bella was mee, zij werd 4de zeer goed. Ook de dochter van Max was er Miss Moon zij werd 2de VB in de puppy klasse. Het was weer een gezellige dag met Els, Rachel, Rayenne en Agnes en Jasmien en alle andere mensen waarmee we gezellig even hebben kunnen bij praten!
22 augustus 2010 Wizard KFT KAMPIOEN!! Wizard behaalde deze zondag zijn laatste benodigde punt voor zijn KFT (Klub fur Terrier) Kampioenschap. Van de keurmeester -mw. Vogt Duitsland- kreeg hij 1 Uitmuntend CAC beste reu en hij werd BEST OF BREED! Ook verrasste onze Daisy ons met een prachtig drietal, eerder dan verwacht beviel ze zondag van een drie mooie zonen. Moeder en pups maken het goed!
24 juli 2010 Super resultaten op de Internationale Hondenshow in Luik (Belgie) vandaag!! Keurmeester Iuza Beradze, Georgie: Wizard (Lemosa Hopes Mandrake) werd Beste Reu en BEST OF BREED! Pink (Time for Salsa van Tessa's Telgen) werd res. Beste Teef! Haar dochter Crumble (Cosmic Girl of the Hunters Pride) werd Beste Junior! En Miss Moon (dochter van Max) werd Beste Puppy en ze werd ook nog eens geselecteerd bij de beste 6 pups in show!!!! Een super goede dag vandaag dus! We zijn onzettend trots op ze. Dank je wel Maria en Jean-Yves het was super jullie weer te zien en Agnes het was weer super gezellig! 
20 juli 2010 Leuk nieuws!! Vandaag is onze kennel uitgebreid met de komst van Belle Fairywoods of Mayo Land oftewel Minou! Zij zal als alles goed gaat pupjes krijgen bij ons. Minou is van onze lieve vrienden Tina en Christof uit Duitsland (kennel Fairywoods). Aangezien hun -door de komst van hun tweede kind- momenteel even geen tijd hebben om te fokken hebben ze ons de mogelijkheid gegeven om met Minou een nieuwe generatie te fokken. Dat vinden we een enorme eer! Minou komt net als onze Daisy van de Mayo Land kennel, ze is de dochter van de mooie Imlay Can Can Dancer (imp. Nieuw Zeeland). We zijn erg benieuwd naar wat de toekomst met haar brengen gaat!!
11 juli 2010 Een warme dag vandaag op de show in Echt, maar de resultaten waren weer super! We hebben een hele gezellige dag gehad met de eigenaren van drie Hunters Pride reutjes en ook waren Lon en Marleen van de Dutch Jacks weer aanwezig. Wizard (Lemosa Hopes Mandrake) werd Beste Reu, Pink (Time for Salsa van Tessa's Telgen) 2 Uitmuntend, Ollie (Chop Suey of the Hunters Pride) 1 Zeer Goed, en de puppen Driekes (Dizzy Dogwood of the Hunters Pride) 2 Veel Belovend en Oliver (Dax Daffodil of the Hunters Pride) 1 Veel Belovend en 5de beste pup van de show!!! Na afloop kwam Sabine de eigenaresse van Ollie nog bij ons eten, het was en super gezellige dag! Iedereen heel erg bedankt!
4 juli 2010 Vandaag was het showdebut van Wizard in Belgie en met groot succes! Hij werd beste reu CAC en beste van het ras BOB!!!! Het blijft altijd spannend een hond voor de eerste keer showen, wil hij wel mee werken en blijft hij geconcentreerd, maar hij deed het SUPER!! Pink was ook mee die kreeg een mooie tweede plaats uitmuntend. We hebben een super gezellige dag gehad van Lon en Marleen van de Dutch Jacks kennel, Agnes en Jasmien -de eigenaren van de dochter van Max "Miss Moon" die het ook super deed!! Bedankt allemaal!!
27 juni 2010 We hebben een leuk weekend gehad in Osnabruck. We zijn naar toe geweest om Monica en haar Jack Russell teefje Lovise uit Noorwegen te bezoeken, want Lovise had een "date" met Wizard! Lovise was die ochtend nog geshowd in wereldhondententoostelling in Denemarken en behaalde daar een mooi Uimuntende kwalificatie. Het was leuk je ontmoet te hebben Monica! En nu maar duimen voor mooie pups van dit lieve stel!
23 juni 2010 Gisteren hebben we Wizard opgehaald! Hij komt hier de komende maanden wonen om een aantal shows te lopen en hij zal tevens de vader worden van ons E-nestje, dat eind augustus van dit jaar verwacht wordt! Het is een geweldig lieve hond die na even wat aftasten zijn plaatsje al had gevonden. Ook de vijver had hij gevonden want hij blijkt net als onze Dax een echte waterrat :-) en met dit mooie weer is het natuurlijk heel verleidelijk, dus hup hij lag er al in! We vinden het onzettend leuk dat hij de komende maanden bij ons mag blijven! 
20 juni 2010 Vandaag zijn we naar de show geweest in Uden. Pink was ingeschreven in de openklasse en behaalde een 3de plaats uitmuntend. Drie kinderen van onze Max en Maxime waren ingeschreven in de babyklasse. De pups deden het super! Lola werd beste baby, en ook Mexx (plaats 2) en Diesel (plaats 1) deden het super. Hieronder staan wat foto'tjes vandaag. En nog ander shownieuws: Wizzard is vandaag tevens Croats Kampioen geworden!!
10 juni 2010 Vandaag ben ik met Max en Daisy naar de specialist in Oisterwijk geweest voor het Patella Luxatie (knieschijven) en oog-onderzoek. Voor Max was het het tweede Patella Luxatie onderzoek (eerder was al onderzocht in Canada) en alles was nog altijd prima in orde, dus uitlag 0/0. Ook Daisy haar knietjes waren prima, uitslag 0/0. Voor Max was het alweer het derde oogonderzoek en hij was wederom helemaal vrij en voor Daisy had eerste onderzoek en eveneens helemaal vrij! Bedankt Harald dat ik Max op kon halen. En bedankt Jolanda voor het brengen van Daisy en de gezellig middag!
Joep 5 juni 2010 Het showdebut van Dottie Dahlia of the Hunters Pride (Dottie) en Dash Dandelion of the Hunters Pride (Joep) stond vandaag op het programma op de CAC/IB show in Hulten. Ook hun moeder Atia Bella of the Hunters Pride was mee. Ondanks de enorme warmte (30+ !) deden de hondjes erg hun best. Dottie en Joep werden beide beste baby en Joep mocht naar de erering. De dochter van onze Max & Maxime was er ook Moon Pride en zij werd tweede bij de baby's en werd prachtig geshowd door haar vrouwje Jasmien! Bella werd 1 Uitmuntend in haar klasse. Ik graag Monique en Verene, die Bella hadden mee gebracht, Lia, Edwin & Zahira (co-owners van Dottie) en tot slot Els, Rachel en Rayenne (eigenaren van Joep) bedanken voor de gezellige dag die we gehad hebben. Klik hier voor nog veel meer foto's van vandaag.
26 mei 2010 In maart van dit jaar hebben we samen met de Van Gforce Nellestein weer een fotoshoot voor de Dwarsligger gedaan. De pups van Maxime en Max en de pups van Bella en Wizard waren naast Maxime uitgenodigd om mee te doen aan de fotoshoot. De foto's worden gebruikt voor het nieuwe reclame materiaal van de Dwarsligger. Hieronder een deel van het resultaat, foto's zijn copyright van fotograaf Martijn Schruijer.
 24 mei 2010 Pink 2de plaats uitmuntend op de internationale honden tentoonstelling in Arnhem, met dank aan Dirk van Meerten voor de foto!
18 mei 2010 - Vandaag kregen we bezoek van Kate en Stania van de Z Jerene kennel (Praag - Tjechie) en Bea en Chantal van de Mayo Land kennel (Marck - Frankrijk). Ook Jolanda (oprichter Of The Hunters Pride kennel) kwam langs met Daisy die bij haar woont. We hebben een gezellige avond gehad. Klik hier voor meer foto's van dit bezoek. 
1 maart 2010 De pups van Lilly en Max (Antal Maximus of the Hunters Pride) zijn geboren!!  Een teefje en 5 reutjes!! Ga snel naar de website van de Jack Beauty kennel voor meer informatie: www.jackbeauty.com. Caroline, Jan-Paul, Laura en Max van harte gefeliciteerd met dit mooie zestal! 
20 januari 2010 Gisteren ben ik terug gekomen van een trip naar Florida - USA. Ik heb daar mijn vriendin Bonnie Edison (www.edisonkennel.com) bezocht. Sinds enkele jaren woont 'onze' Roy (Royal Pride van Gforce Nellestein) bij de Edison kennel. Het was onze wens om een keer een dochter van hem en een van haar teefjes mee terug te nemen naar Nederland. Afgelopen week was het dus zo ver en ben ik naar Florida gevlogen om Edison's Carpe Diem op te halen. Het is een hele mooie dochter van Roy en Scarlett (Ruscal Southern Belle). Ze is het halfzusje van onze Pink en kan al net zo prachtig lopen als Pink. Ze is nu 4 maanden oud. We zijn erg blij met dit prachtige meisje. Bedankt Bonnie voor de gezellige dagen!!
30 december 2009 De afgelopen drie dagen hadden wij bezoek uit Zuid-Frankrijk. Caroline den Ouden van de Jack Beauty kennel was hier samen met haar teefje Lilly. Lilly is gedekt door onze Max, dus als alles goed gaat worden er in de eerste week van maart weer kinderen van hem verwacht! We hebben gezellige dagen gehad met Caroline. Zo heeft Caroline Buddy (pup van Max x Pink die met zijn baasjes in Maastricht woont) nog kunnen zien en de pups van Ashley en Caramel. 
12 december 2009 Crumble -Cosmic Girl of the Hunters Pride- was vandaag ingeschreven op de hondenshow in Brussel in de babyklasse, de uitslag was als volgt: 1 Veel Belovend Beste baby teef! Gefeliciteerd Maria en Jean-Yves met dit mooie showdebut van jullie meisje! Met dank aan Kimberly Baan voor het toesturen van eerste onderstaande foto. 
8 november 2009 - Het showdebut van onze jongste telg Pip -Canadian Rose of the Hunters Pride- stond vandaag op het programma. Samen met haar co-owners Jeanine en Afred en hun zoon Vince en zijn vriendje Jasper waren ze naar de show gekomen in Bleiswijk. Jeanine liet zien dat zij en Pip al goed geoefend hadden en Pip liep prachtig met haar, dus we besloten Jeanine maar eens een spoedcursus showen te geven. Jeanine bleek een natuurtalent in het showen en deed het super met Pip in de ring! Pip werd beste baby. Haar keurverslag was kort maar krachtig: Very nice specimen of breed, lovely head, good coat structure. 1 Very Promissing, Best Baby bitch, Best Baby of Breed. Het was een goede les voor haar, ze heeft een hoop nieuwe indrukken opgedaan. Alfred, Jeanine, Vince en Jasper bedankt voor de gezellig dag en tot gauw! Zie ook onze BLOG voor meer filmpjes. 
25 oktober 2009 - Vandaag was de Clubmatch in Venray. We hadden Ollie (Chop Suey of the Hunters Pride) van 4 maanden oud ingeschreven omdat zijn baasjes Sabine en haar dochter Sophie wel eens benieuwd waren wat een keurmeester van hun schattige Ollie vond. De keurmeester was Elly Weijenborg-Weggemans een echte terriersspecialist en kenner van ons ras wat het extra leuk maakte om naar deze show te gaan. Ze was bijzonder te spreken over Ollie en vond het een belofte voor de toekomst. Wat mij gelijk op viel aan hem (ik had hem natuurlijk ook 2 maanden niet gezien) was zijn al behoorlijk vaste gangwerk, hij liep als een trein en dat merkte de keurmeester ook op! Dit is zijn verslag: Nog een echte baby, belooft wat voor de toekomst. Mooi hoofdje met prima expressie, goed in de verhoudingen. Fraai bone super dikke losse huid, mooie dubbele vacht. Loopt voor zo’n jonge baby al heel ruim en vast. Heerlijk temprament.
We zijn harstikke trots op Ollie en blij voor zijn eigenaren Sabine en haar familie! Ook "papa" Max en "tante" Bella waren mee. Bella was 1 Uitmuntend met een prachtig verslag en werd tevens beste teef en Max kreeg eveneens een 1ste plaats Uitmuntend en met werd res. beste reu. Het was weer een gezellig dagje. 
11 oktober 2009 - Vandaag zijn we naar de Kampioenschapsclubmatch van de NVJRT geweest. Er waren ongeveer 75 Jack Russell Terriers ingeschreven. Onze honden hebben het super gedaan!
- Atia Bella of the Hunters Pride 1 Uitmuntend in de openklasse res. Beste Teef van de Clubmatch CAC
- Antal Maximus of the Hunters Pride 2 Uitmuntend in de fokkersklasse
- Darnell Pride of Mayo Land 2 Uitmuntend in de jeugdklasse
- Lizzy's Mad Max of the Hunters Pride 1 Uitmutend en beste Veteraan, met haar 12,5 jaar oud was ze ook de oudste hond van de show
- Saint Maxime van Gforce Nellestein 2 Uitmuntend in de openklasse
- Antal Maximus of the Hunters Pride en Atia Bella of the Hunters Pride waren ook nog beste koppel van de show!

6 september 2009 - Wij waren met onze honden uitgenodigd bij Manuscripta, waar de presentatie plaatsvond van de dwarsligger. De dwarsligger is een compleet boek in een handzaam formaat.
Een boek dat past in een handtas en zelfs in een broekzak of binnenzak. Maxime is de "covergirl" van deze nieuwe boeksoort en daarom waren we uitgenodigd tijdens de presentatie met schrijvers duo Nicci French, minister Plasterk en schrijver Herman Koch. Maxime en Max waren mee en ook enkele van onze puppen uit het C-nest. Nu komen we Maxime regelmatig tegen in de verschillende boekhandels wat natuurlijk super leuk is. Hier zijn wat foto's en filmpjes voor een impressie van de dag. 

15 juli 2009 - Pink & Max trotse ouders van een zevenling! Pink is vandaag bevallen van maar liefst zeven pups! In slechts drie uurtjes tijd zette ze 4 prachtige dochters en 3 schitterende zonen op de wereld. Allen zijn heel mooi donkerbruin en wit van kleur, allemaal een volledige tekening op het gezichtje, alle reuen hebben ook nog een bruine vlek op hun zij en een van de teefjes heeft dat ook. Het is een prachtig stel om te zien. En we zijn erg trots op Pink, die het zo goed heeft gedaan!  De komende weken zullen ze natuurlijk via foto en video updates goed te volgen zijn via onze website., ook zullen we om de paar dagen de Hunters Pride Blog bij werken. 
9 juli 2009 - Covergirl Maxime! Maxime mocht vorige week weer een keer  fotomodel spelen. Ditmaal voor een boekenuitgeverij die de zogenaamde dwarsligger op de markt heeft gebracht. Meer over deze dwarsligger is te lezen op de officiele website. Bekijk ook zeker even het fimpje op deze site want daar zie je onze pups en honden ook op. Klik hier voor nog een apart filmpje van onze pups met Nicci French. 
26 juni 2009 - Afgelopen zondag zijn we weer terug gekomen naar Nederland. Na ruim 14 maanden in Canada te hebben gewoond waren de hondjes zondag weer voor het eerst in ons huis in Limburg. Voor de twee jongste was alles weer redelijk nieuw, maar voor de twee oudste is het (net als voor ons) alsof ze niet weggeweest zijn en waren dan ook direct weer gewend. Drukke tijden voor de boeg nu om weer helemaal in Nederland "in te burgeren" en alles te regelen en 4 juli staat er meteen weer een hondenshow op het programma. Pink, Dax, Max & Bella zijn ook weer gecontroleerd op erfelijke oogafwijkingen bij de specialist. Alles was prima in orde dus we kunnen weer een jaartje vooruit.  
1 juni 2009 - Daisy derde beste pup in show!!! Vandaag werd Daisy voor de tweede keer uitgebracht door Jolanda tijdens de Pinkstershow in Arnhem. Ditmaal was ze ingeschreven in de puppyklasse. Ze was de enige bij de Jack Russell en werd met een Veel Belovend dus beste pup. Ze mocht daardoor terug komen in de erering waar uit alle puppen van die show de drie beste werden gekozen. Uit rium 35 pups maakte de keurmeester zijn eerste selectie vcan 15 en daar zat Daisy bij, bij zijn tweede selectie van 6 zat ze ook en vervolgs mocht Jolanda ook nog met haar blijven staan bij de drie beste pups! Helemaal geweldig dus!! Na een Deens Dog en een Sint Bernhard werd onze kleine Daisy 3de BESTE PUP IN SHOW!!! De keurmeester merkte op dat hij haar gangwerk geweldg vond. 
6 mei 2009 - Max en Bella vrij van Patella Luxatie. Bella en Max zijn vandaag gecontroleerd op Patella Luxatie bij een otrhopedisch kliniek in Burnaby Vancouver. Ze zijn beide volledige vrij bevonden van Patella Luxatie. We zijn uiteraard erg blij met deze uitslag.