klik hier als je ons wilt e-mailen

Voor de complete verzorging van een feest, of voor bijvoorbeeld verhuur van apparatuur (geluid en licht). Van tuinfeest tot personeelsfeest, van straatfeest tot playbackshow. Gespecialiseerd in bruiloften, zowel klein- als grootschalig en voor elk budget. Alleen ervaren deejays en apparatuur van topkwaliteit. Ook themafeesten. De wensen van de opdrachtgever staan bij Attic Sound altijd voorop. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, telefonisch of per mail.


Feestje? Iets te promoten? Presentatie?  Attic Sound levert maatwerk!

ATTIC SOUND : PARTY SOUND !!! ATTIC SOUND : PARTY SOUND !!!

Een deejay (een drive-in show) is een prima alternatief voor een band. De kosten zijn aanzienlijk lager en er is gemakkelijker in te spelen op de wensen van de organisator. Attic Sound is gespecialiseerd in bruiloften en in feesten voor een breed publiek. Naast een drive-in show biedt Attic Sound de mogelijkheid om geluidsproducties te vervaardigen, zoals commercials.

Attic Sound kan digitale opnamen verzorgen Attic Sound maakt onder andere producties voor radiostations Attic Sound verzorgt geluidsproducties voor vele doeleinden


Attic Sound is gespecialiseerd in bruiloften, personeelsfeesten en themafeesten voor een breed publiek. Onze dj's hebben ervaring op zowel kleinschalige feesten als in grote clubs en op grote evenementen.

Voor meer informatie kan ook telefonisch contact worden opgenomen:

0180-611490 (vraag naar Ed)

NIEUW: Themafeest "HOLLANDS GLORIE"

Een gegarandeerd succes (het concept heeft zich bewezen). Vanaf 40 personen. Attic Sound kan desgewenst het complete feest verzorgen: van uitnodiging tot catering, de aankleding en natuurlijk de muziek. Alleen de bekende Nederlandstalige nummers om op te dansen en om mee te zingen.Voor alle leeftijden leuk. Inclusief verlichting, natuurlijk in rood-wit-blauw. Een top-themafeest voor iedereen!

Informeer : 0180-611490  of  info@atticsound.nl

Themafeesten: Sixties Party, Seventies Party, Eighties Party, Jordaanfeest, Bad taste Party, Summer Party, Hollands Glorie