Op deze pagina vind je informatie over

                                                                                        jingles, commercials en andere geluidsproducties.

                                                                                        Je kunt ook enkele fragmenten beluisteren...klik hier als je ons wilt e-mailen


Attic Sound maakt al jaren commercials voor radiostations en voor organisatoren van evenementen. Daarnaast worden in de digitale Attic Sound-studio regelmatig radiopromo's, voice-overs, voice tracks en jingles opgenomen. Attic Sound werkt kleinschalig, geen massaproductie dus. Hierdoor klinken onze producties altijd origineel en kunnen wij de jingle, promo of commercial zo dicht mogelijk bij de wensen van de opdrachtgever laten aansluiten.

Attic Sound werkt alleen met professionele apparatuur van gerenomeerde merkenOmdat we kwaliteit willen garanderen, werken we alleen met ervaren mensen die begrijpen wat een opdrachtgever wenst. Bovendien houden we producties betaalbaar, door niet onnodig met de dure landelijk bekende stemmen te werken, maar te zorgen voor een professioneel alternatief. Lokale radio-omroepen behoren dan ook vaak tot onze opdrachtgevers voor zowel jingles als commercials.

De muziek en geluidseffecten voor zowel jingles als commercials wordt voor de betreffende productie gecomponeerd en digitaal uitgevoerd (copyrights van alle geluidsfragmenten blijven bij Attic Sound), maar er kan ook worden gewerkt met al bestaande audiofragmenten (de zogenaamde library-muziek die veel bij commercials wordt toegepast).

Producties van Attic Sound worden altijd digitaal vervaardigd op meerdere geluidssporen, waardoor met enige creativiteit ook de submixen van de productie nog zijn toe te passen. Méér mogelijkheden voor dezelfde prijs dus.

In de studio kunnen digitale opnamen worden gemaakt en bewerktAttic Sound kan aangeleverde reclame- en promoteksten inspreken en monteren, al of niet voorzien van muziek en/of geluidseffecten. De wens van de opdrachtgever staat centraal. Op diens verzoek kan Attic Sound ook een tekst laten schrijven die wordt ingesproken, zodat de hele productie wordt uitbesteed.

De levering van een promo, commercial, voice-over of jingle vindt meestal binnen 2 weken plaats, afhankelijk van de beschikbaarheid van de te gebruiken stem. Wanneer iets écht spoed heeft, kan Attic Sound in overleg soms zelfs binnen twee werkdagen een productie verzorgen.

Op onze site staan enkele geluidsfragmenten. Het laden van deze fragmenten neemt enige tijd in beslag. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van onze producties om een indruk te krijgen. Natuurlijk kan Attic Sound desgewenst een demo-cd opsturen met nog veel meer voorbeelden. Ons kleinste jinglepakket bestaat uit 3 jingles en het grootste uit meer dan 100! Onze kortste commercial duurt een paar seconden, de langste bijna een minuut! Attic Sound biedt heel veel verschillende mogelijkheden tegen een lage prijs.

Attic Sound beschikt over een groot muziekarchief voor vele doeleindenNaast jingles, commercials, voice-overs, voice tracks, geluidseffecten, fillers en digitale audiobewerkingen, kan Attic Sound ook het remixen verzorgen van bestaande songs en bestaande jinglepakketten. Via e-mail kunnen we desgewenst een aantal voorbeelden toesturen (MP3-formaat).

Neem voor meer informatie contact op

Foto'tjes bekijken