Snow Buddha

Because everyone deserves to be unique

Wie is Snow Buddha?

Niets is voor altijd, maar als je een gevoel kan raken, dat idee blijft. Met ons werk hebben wij dit doel elke dag in wat wij maken.

Snow Buddha is in 2010 begonnen met de filosofie dat uniek en goed web materiaal voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Een 1-mans zaak, vrijwilligers organisatie of miljoenen corporatie, het maakt voor ons geen verschil. Wij maken wat gevraagd wordt met de kwaliteit die verwacht wordt.

Met specialisme in de velden grafisch design, web development en visuele presentatie kunnen wij op vele verschillende manieren zorgen dat jou bedrijfsgezicht goed wordt gepresenteerd naar jou klanten.

"We hebben altijd prettig samengewerkt. In deze tijd hebben we een verhuur flyer en huisstyle opgezet.
Dankzij deze samenwerking was binnen twee maanden het oude pand verhuurd"


Vivian de Bever
Elements Interactive

Wat doen wij?

Snow Buddha houd zich bezig in 3 velden die los van elkaar ingezet kunnen worden. Echter komen ze het best tot hun recht als ze met elkaar in samenwerking worden gebruikt.

Grafisch Design

Design kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Van de ontwikkeling van een huisstijl tot de complete look-and-feel van een website.

Het is voor ons belangrijk dat wat iemand in gedachte heeft ook daadwerkelijk op sticker, briefpapier, flyer, handleiding of internet komt.

Web Development

Met kennis en ervaring in HTML, CSS, Javascript, PHP en SQL is het mogelijk om elk design leven in te blazen op het internet. Dit kan een custom made omgeving of CMS systeem zijn.

Met een achtergrond in ITIL, Scrum en DevOps zijn wij volledig voorbereid op continuous integration. Wij doen dan ook niet alleen de development voor projecten die bij ons gestart zijn, maar zijn ook beschikbaar voor het voortzetten van onderhoud aan bestaande omgevingen.

Visuele Presentaties

Met 5 jaar VJ ervaring is de beslissing genomen om ook visuele presentatie toe te voegen aan ons pakket. Wat begon als toevoeging bij het opleveren van websites is nu uitgebloeid tot een volledig onderdeel op zichzelf.

Van PowerPoint presentaties tot volledige VJ shows. Wij hebben de kennis en het materiaal om het op locatie op te zetten. Wij verzorgen ook HTML, CSS en CMS trainingen voor klanten die zelf hun website verder willen voorzien van inhoud.

"Snow Buddha was wonderful to work with.
Carefully listened to our needs, working with us to reinvent our website. I highly recommend their work and work ethic."


Stephanie Ernst
International Almere

Professionele ondersteuning

Voor web development willen wij er graag voor zorgen dat onze klanten blijvend tevreden zijn. Wij bieden daarom 3 gradaties van ondersteuning. Deze pakketten worden afgesloten voor een jaar. Uiteraard is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen om een pakket op maat op te stellen.

Service Pakket

Het Service pakket is voor de klant die het zelf kan, maar soms wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Deze klanten bieden wij telefonische ondersteuning bij vragen die betrekking hebben tot hun product.

Aanvullend leveren wij 2 uur gratis content management per maand.

Support Pakket

Het Support pakket is voor de klant die graag ook een stukje web technische ondersteuning hebben.

Voor deze klanten zijn wij telefonisch beschikbaar om ondersteuning te beiden in hun web omgeving.

Aanvullend leveren wij 4 uur gratis ondersteuning in de vorm van content management of technische onderhoud.

All-in Pakket

Het All-in pakket is voor de klant die graag het beheer bij ons laat.

Wij onderhouden het contact met hosting, verzorgen de verlenging van het URL en onderhouden de content. Hiermee proberen wij de klant volledig te ontzorgen van hun online omgeving.

Aanvullend leveren wij 6 uur gratis ondersteuning in de vorm van content management, technische onderhoud of overige zaken.

"De Kinderpolirun was een groot succes.
De opbrengst was boven onze verwachting.
Dit is mede dankzij de nieuwe site"


Irene van Elten-Knottenbelt
Soroptimistclub Bussum e.o.

Ben jij uniek?

Wij willen heel graag Snow Buddha groter en beter maken. Daarom bieden wij onze klanten een unieke optie. Als er onderdelen of toevoegingen zijn aan een site die voor ons nog onbekend zijn. Dan doen wij de ontwikkeling hiervoor gratis.

Jouw unieke omgeving biedt Snow Buddha de mogelijkheid in kennis te verbreden en hiermee betere service te leveren aan onze klanten. Dus waarom zouden wij dit niet willen belonen?

Kijk vandaag nog of wij iets voor je kunnen betekenen en wie weet heb jij het missende sneeuwvlokje wat wij zoeken.

Neem eens contact met ons

Telefonisch

Wij zijn dagelijks te bereiken van 9 tot 5 via onderstaande nummer.

T: 06 375 22 011

E-mail

U kunt ons altijd een mailtje sturen. Wij proberen deze uiteraard zo spoedig mogelijk te antwoorden.

E: snowbuddha@ziggo.nl

Adres

Of kom eens een bakje koffie doen. Dan laten we alles eens van dichtbij zien.

We zijn gevestigd in Almere-Stad