Freddy Eduard's Ultra Low-budget Film & Televisie pagina's
Kinderpagina
F.Eduard de spelletjes bedenker Dit betreft een proefpagina!

Bezoek ook onze website Freddy Eduard's Ultra Low-butget Film & Televisie pagina's

 

Precisie-voetbal 1
Zet een lege plastic fles op een paar meter afstand. Probeer met een bal deze fles zo zacht mogelijk te raken, zodat hij niet omvalt. Als de fles blijft staan, heb je een punt. Door de fles met een beetje water te vullen, staat deze steviger en valt hij minder snel om; maar echte profs gebruiken een lege fles.
 
Precisie-voetbal 2
Zet een leeg blikje of ander voorwerp op een paar meter afstand. Schiet de bal met een boog in een keer op het blikje. Als je het blikje raakt zonder dat de bal op de grond is geweest, heb je een punt.
Dit kun je ook op grotere afstand doen, maar teken dan met krijt een cirkel op de grond. Hoe verder weg, hoe groter de cirkel. Heb je geen krijt bij de hand, gebruik dan een stuk karton, een krant of een jas enz.
 
Precisie-voetbal 3
Is bijna gelijk aan precisie-voetbal-2, alleen gebruik je nu een lege kartonnen doos of een emmer waar je de bal inschiet. Blijft de bal in de doos of emmer liggen, heb je een punt. De emmer kun je wat steviger op de grond laten staan, door er wat zand of steentjes in te doen. (Water kan ook natuurlijk; maar dat is lachen)
 
 
 

 

 

 

 

Kopie-rechten
afgedrukt, gekopieerd, vermenigvuldigd of op andere wijze verspAlle afbeeldingen, foto's en teksten op deze pagina's, mogen niet zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming reid worden.
 
Voor toestemming kunt u zich aanmelden bij: Freddy Eduard . . . . Freddy-Eduard@chello.nl

 

1