Welkom bij Shar-Pei kennel
with the wrinkles of FAME

 

 

 

                                     

 

 

 

Waarom heet onze kennel "with the wrinkles of FAME" ?

With the wrinkles mag duidelijk zijn voor iedereen die dit ras kent. Wie niet bekend is moet maar eens naar de foto's surfen, dan wordt het vast duidelijk. FAME is afgeleid van de eerste letters van onze voornamen, Frans, Anouk, Marjan en Eline.

Hoe werden wij Shar-pei gek ?

Sinds 1992 zijn wij al verliefd op het ras. Het was voor ons erg lang wachten tot de situatie zo was dat wij het verantwoord vonden om een door ons zo begeerde Shar-Pei pup aan te schaffen. Eindelijk kregen wij eind 2002 onze eerste hond. Het was een blauw reutje,Sam (Blue Suede Shoes).

Op dit ogenblik hebben we 3 Shar-Pei nl: Mei-Li de oudste teef, Xi'an een teef die ruim een jaar jonger is en tot slot onze reu Yu-Ti uit het eerste nest van Mei-Li.

Samen is het een heel leuk stel. Xi'an zet de boel op z'n kop en Mei-Li haakt vervolgens gezellig in. Yu-Ti is niet te beroerd om te helpen als er geravot moet worden maar is liever lui dan moe en zal niet snel de aanstichter zijn van een lekkere stoeipartij. Onze katten zijn erg interessant, maar moeten op hun beurt niets hebben van dit onstuimige drietal waardoor zij naar de bovenverdieping van ons huis verbannen zijn geraakt. Voorzichtig wordt er toenadering gezocht maar het zal nog wel een paar jaar gaan duren voordat ze gezamenlijk door één deur kunnen.

 

Kom gezellig even kijken op de site. We hopen dat je er plezier aan zult beleven.

 

 

Wij zijn als fokker aangesloten bij de Shar-Pei club Nederland (SCN) en aangesloten en erkend door de Raad van Beheer. Wij fokken volgens het fokreglement van de SCN.

Combinaties worden zorgvuldig geselecteerd en pups groeien op in huiselijke kring waardoor er veel aandacht wordt besteed aan het socialiseren.

Onze gegevens:

Familie van Bloois

Gedempte Sluiskom 14

1191 GP  Ouderkerk aan de Amstel

020-4961421

  

 E-mail

 

                              


 

Powered by counter.bloke.com