Welkom bij de kennel van Asbjørn.

Sinds 1974 zijn wij de trotse baasjes van Newfoundlanders. Af en toe fokken wij in huiselijke kring een nestje. Daarbij proberen we zoveel mogelijk het Europese type te behouden. Natuurlijk laten wij onze honden eerst helemaal onderzoeken op mogelijke erfelijke en niet erfelijke aandoeningen zoals HD, ED, het hart en de ogen. Zo proberen wij een zo goed mogelijke start te maken voor de kleine puppen.
1e nest van Asbjørn (1977)

Welkom bij Newfoundlanderkennel van Asbjørn     -     Djubilee Djuba van Asbjørn is op 2 augustus 2007 bevallen van 9 gezonde pups!

Jaja, op 2 augustus 2007 was het dan eindelijk zo ver. Onze Djuba heeft negen gezonde pups ter wereld gebracht. Allemaal zwarte schatjes, 5 reuen en 4 teven. Alles is prima verlopen en zonder complicaties geboren. Djuba was zo ontzettend groot geworden en het was dan ook hoog tijd dat de kids ter wereld werden gebracht. Het arme beest kon het bijna niet meer volhouden.

Djuba hoogzwanger:

Momenteel hebben we voor de liefhebber nog 3 teefjes die een goed thuis zoeken. Heeft u interesse dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen voor meer informatie.

Hieronder nog wat foto's van het kroost. Hier zijn de pups net geboren.

Even een close up. De puppies zijn hier bijna twee weken oud.

 

Alle pups groeien als kool en we zijn dan ook erg trots op het kroost. we zullen zo snel mogelijk nog wel wat foto's plaatsen.