Mijn naam is Henriëtte. In augustus 1994 kreeg ik mijn eerste sharpei. Zij was 3 maanden oud en heette Geisha. Vanaf de eerste dag dat ik haar zag was ik verliefd op het ras. Wat mij aansprak was de aanhankelijkheid en het eigenwijze karakter. Van vreemden moest ze weinig hebben, maar voor de roedel (het gezin) ging ze door het vuur.
In de loop der jaren hebben we verschillende gehoorzaamheid cursussen gevolgd, behendigheid en ringtraining met haar gedaan. Met Geisha heb ik mijn eerste shows gelopen en 2 nesten gehad. Uit het eerste nest heb ik een teefje gehouden, Miko. Miko heeft een heel ander karakter. Zij is echt een knuffelkont. Ook met haar heb ik verschillende cursussen door lopen en ben naar shows geweest. Momenteel doe ik nog Breitensport met haar. Helaas door omstandigheden heb ik met haar geen nest kunnen nemen. 
In 1999 ontmoette ik Ger mijn huidige echtgenote. Zijn zoon Sonny was meteen weg van Miko. Maar de roedel was nog niet compleet, want we wilde toch nog een teefje erbij.
We zijn daarom op zoek gegaan naar een nieuwe Sharpei-pup. Isabeau heb ik eind 2002 uit België opgehaald. Isabeau is een wat onzekere Sharpei. Met haar heb ik maar weinig shows gelopen. Ondanks ringtraining bleef ze toch onzeker in de ring, daarom ben ik met shows lopen gestopt. Momenteel doe ik met haar ook aan Breitensport.

Omdat ik verliefd was op de Sharpei, heb ik me meteen verdiept in het ras. Sinds 1994 ben ik daarom lid van de Sharpei Club Nederland. In de loop van de jaren ben ik ook actief lid geworden binnen de organisatie.
Als Hobbyfokker heb ik maar één nest in de 2 à 3 jaar. Belangrijk vindt ik om een gezonde Sharpei te fokken die aan de FCI rasstandaard voldoet.
Mijn motto is dan ook Sharpei te fokken die in goede gezondheid verkeerd.