wp176f881f.png

© ® heksenkast

Ik ben Lucia van der Steen, ik woon in Arnhem en ik ben al meer dan 25 jaar getrouwd met Guus. In juli 2006 zijn wij op ons 25 jarig huwelijksfeest gehandvast, dit is een oud keltische manier van trouwen.

Sinds April 2006 hebben wij een eigen hondenschool genaamd Lunadogs. Waar wij samen met een team vrijwilligers les geven aan mensen die iets meer met hun hond willen.

 

Ik heb  bij de sorag academie  de opleiding massage technieken gedaan, gevolgd door de opleiding ziekteleer en anatomie.

De opleiding ziekteleer en anatomie maakte het voor mij mogelijk om mij in te schrijven/registreren bij stichting gezondzorg.

Verder heb ik ook nog de cursussen werken met reiki, dieren natuurlijk genezen en werken met chakra therapie.

In de toekomst wil ik nog een opleiding volgen over kruiden en hun werking en hun toepassingen. Ik werk nu al veel met kruiden, dit hebben mijn vader en diens moeder, mijn oma, mij geleerd.

 

Ik lees veel boeken over kruiden, hun werking en experimenteer hiermee maar tegenwoordig is het fijner als je gecertificeerd bent.

Ik maak zelf mijn zalfjes en tincturen, die door familie en vrienden worden uitgeprobeerd.

Met de massages die ik geef gebruik ik, mits men hier prijs op stelt, eigen gemaakte aromatische olieën.

 

Ik ben  Shambala reiki  Master en tevens  Kundalini reiki master  en mag ik mensen inwijden. Ook ben ik ingewijd in de Dolphin Trilogy, zodat ik mensen  beter kan helpen  die hier de voorkeur aan geven.

Ik heb een holistische denk- en werkwijze.

Tijdens een behandeling van een cliënt, voel ik soms positieve- maar ook negatieve energie en deze mag ik, natuurlijk met toestemming, van de cliënt behandelen.

Wel waarschuw ik mijn cliënten altijd voor een eventuele reactie.

Heeft u behoefte aan een massage of een andere behandeling? Neem dan contact met mij op of mail mij.