Stichting konijnenopvang Snoopy

 

Start Plaatsing Baasje gezocht Afstand doen EHBO Wat is waar en wat niet? Over de regenboogbrug Mooie huisvesting Financiele adoptie prijsvraag Exoknaag Contact Links Gastenboek Koppelen Solitair of niet? Sponsors St. konijnenbelangen Te Koop

Hier vind je  foto's van hele mooie konijnenverblijven! 

Binnenverblijven:

 

Dit is echt een binnenpaleis!! De maten van deze gigant zijn: 
2.10 meter hoog
2.00 meter breed
0.80 cm diep
vier verdiepingen
2 aan 2 geschakeld
en onder in 2 grote lades
Deze konijnenbaasjes hebben van zo'n standaard konijnenbak een konijnenflat met opbergruimte gemaakt.
Onderin staat een kastje waarin je hooi/stro ed kan bewaren. Dan een kast om de bak met plateau om naar boven te kunnen komen en bovenop hebben we een systeem gemaakt met metalen randjes waarin het rooster vastgezet kan worden. Er ligt zeil bovenop, afgewerkt met metalen hoekprofielen zodat ze niet kunnen knagen.
Het hok op de foto hiernaast is op de volgende manier gemaakt:

Het onderste hok zat aan de bovenkant een mogelijkheid om het hok te openen dat is eraf gehaald. Toen is er op diezelfde plek in het hok erboven in de bodem een gat gezaagd. Daarna is er een trappetje gemaakt met aan de bovenkant van het trappetje een horizontale rand zodat het trappetje niet naar beneden kan glijden. 

Buitenverblijven:
Dit is in zijn geheel een hok. De konijnen kunnen zich dan ook helemaal uitleven door van boven naar beneden te racen en omgekeerd!!