Stichting konijnenopvang Snoopy

 

Start Plaatsing Baasje gezocht Afstand doen EHBO Wat is waar en wat niet? Over de regenboogbrug Mooie huisvesting Financiele adoptie prijsvraag Exoknaag Contact Links Gastenboek Koppelen Solitair of niet? Sponsors St. konijnenbelangen Te Koop

Wij hebben een nieuwe dierenarts!! Het is dezelfde dierenarts als die van Bunnybin en wij zijn erg content met deze samenwerking. Ze zijn te vinden op www.dierenkliniek-ermelo.nl
Ook dit jaar heeft AH 1066 op de Langestraat te  Hilversum ons weer gesponsord met 8 balen stro!! Wij en de konijnen zijn ze erg dankbaar! www.ah.nl
Befon is een prachtig bedrijf voor huis en tuin decoraties. Zij maken echt hele mooie beelden. Voor ons hebben ze een aantal konijnen beelden die we mogen verkopen waarbij de opbrengst voor ons is. Kijk dus snel op ons weblog voor voorbeelden. Je kan door middel van een mailtje of een belletje naar ons een beeld bestellen en wij zorgen dat die dan zo snel mogelijk hier zijn zodat ze opgehaald kunnen worden. Zie ook hun site: www.befon.nl.
Hope Farms diervoeders gaat ons zo af en toe sponsoren met voer voor de konijnen.
Supreme Petfoods BV, bij velen bekend van Russel Rabbit en het Science Selective voer, gaat ons sponsoren met de recovery dwangvoer voor de verzwakte konijnen die hier binnen komen. Verder hebben we veel mooi materiaal gehad voor op beurzen en voor voorlichting. Wij zijn ze daar zeer dankbaar voor!
Hurti heeft voor ons 3 hele mooie T-shirts bedrukt met ons logo om te dragen op evenementen. Daar zijn we ze uiteraard heel dankbaar voor!
Deze drie lieve dames hebben in hun straat geld opgehaald voor ons en kwamen ons dat op 9-5 aanbieden. Wij en de konijnen willen ze heel erg bedanken!
De ING hoorde van ons en onze grote wens om een stichting te worden. Daarop is besloten om ons te sponsoren met een bedrag van 500(!) euro! Wij zijn de ING uiteraard heel erg dankbaar voor het verwezenlijken van onze droom.
Hank onze dierenarts die ons regelmatig enorm matst met de rekening! zie www.stadiondierenkliniek.nl