Heks en Haard was het tweewekelijks blad voor heks en tovenaar.

Een tijdschrift voor het hele gezin, met nieuws uit binnen- en buitenland, de laatste roddels, advertenties, de exclusiefste foto's, sportverslagen, nieuws uit de dreuzelwereld en veel meer!


Met ingang van 1 februari 2008 zijn we, na acht jaargangen, gestopt met het schrijven van Heks & Haard. Oude nummers kun je altijd nog opvragen, nieuwe verschijnen helaas niet meer.

Zwijnskop gesloten. Door JufPotter

Cafť De Zwijnskop in Zweinsveld is tot nader order gesloten. Dit besluit nam de Wikenweegschaar gisteren in een besloten zitting tegen de eigenaar van de Zwijnskop, aangespannen door de Keuringsdienst van Magische Waren.

Volgens de Keuringsdienst lapt De Zwijnskop alle regels voor hygiŽne aan haar laars en weigert de eigenaar stelselmatig onderzoekers van de Keuringsdienst toe te laten. Jarno Jakhals van de Keuringsdienst: "We zijn nu drie keer in de Zwijnskop geweest voor een onderzoek. Alle drie keren bleek het een bende in de keuken te zijn. Ongedierte liep over het aanrecht, etenswaren werden onvoldoende gekoeld of waren ver over de houdbaarheidsdatum en de Boterbier-tapkraan zat vol bacteriŽn. We hebben al die keren een rapport opgesteld en De Zwijnskop geholpen met het schoonmaken van de rommel. Bij de derde keer kreeg De Zwijnskop een zogenaamd 'laatste kans contract'.  Hierin staat dat als er bij een volgende controle weer zoveel aan te merken is, de zaak onder de rechter zal komen. Toen wij onze vierde controle wilden houden, werden we echter met Lamstralen bestookt door de eigenaar, zodat we ons onderzoek niet konden houden. Uiteraard hebben we hiervan aangifte gedaan, evenals van het feit dat we geen onderzoek konden houden. De Wikenweegschaar heeft daarom besloten dat De Zwijnskop per direct tot nader order gesloten blijft, op straffe van een dwangsom van 1000 Galjoenen per dag."

De eigenaar van De Zwijnskop was niet bereikbaar voor commentaar. 


Tweewekelijks blad voor heks en tovenaar

Heks & Haard

HP game 5

De HP-films

Radio MOS

Dagboek 

Op wie lijk jij?

Kaftenetalage *

Geschiedenis *

Ook leuk!

HP knutsels *

HP-feest  *

Quiz  *

Games 

Fabeldieren

Toverdranken

Smekkies

Puzzelen

Spreekwoorden

Big Fan top 50

Om zelf te doen

Argus Vilder *

Astronomietoren*

Dobby *

Heks & Haard

Hermelien

Krijsend Krot *

Ministerie

Mme. Rommella*

Prof. Kist *

Prof. Smalhart *

Prof. Sneep *

Prof. Stronk *

Prof. Zwamdrift*

Sluipwegwijzer

Uilenvleugel *

Zweinsveld dorp*

Bezoekje aan ...

EncyclopedieŽn

HP werkstuk

Lessen volgen 

Sorteerhoed

HP oNLine RPG

HP woordenboek

Website Rowling

Leskisten 

HPO beginpagina