Graag willen wij jullie meer in de wereld van het Duister betrekken. Vandaar dat wij, de Duistere Garde, ook een plek op deze site hebben gekregen. Niet echt een onderkomen op stand, maar we zullen niet klagen. We hebben namelijk het Krijsend Krot toegewezen gekregen, de voormalige uithuilplaats van Remus Lupos, de sukkel. 

In het Krijsend Krot zullen wij jullie inwijden in ons Duistere leven. Wij hebben hiervoor ook de hulp ingeroepen van Dooddoeners die hun sporen al lang hebben verdiend, heren en dames die de Heer van het Duister al jaren dienen.


Natuurlijk is dit geen plaats voor Modderbloedjes, Dreuzels, Snullen en ander gespuis. Dus behoor je tot een van deze groepen, maak dat je wegkomt! Mocht je niet zeker zijn hierover, wat wij ons niet kunnen voorstellen, dan kun je nog altijd de test doen. Blijk je dan een echte Duistere Diehard te zijn, dan kun je blijven.


Kijkje nemen hier? Zoek dan je eigen weg via de verborgen plekjes in het Krijsend Krot. Of moeten we je aan de hand meenemen soms…… Nee toch hè, want dan donder maar weer op.

Disclaimer:

Dit onderdeel van HPO wil op geen enkele manier mensen kwetsen of onrust veroorzaken. Het is enkel bedoeld ter vermaak, en uiteraard kan de inhoud van dit website-onderdeel op geen enkel punt serieus genomen worden.  Niemand hoeft zich aangesproken te voelen, want het gaat over niemand.

© Harry Potter oNLine.nl 2006-2008

Harry Potter beginpagina

Ingang Krijsend Krot