Om u een indruk te geven van de activiteiten van onze club hieronder een beknopte beschrijving. Als u meer wilt weten, kom dan een keer mee als introducee op een wandeltocht, dan vertellen we u er alles over.:

Nieuwjaarsreceptie
Elk jaar openen we met een gezellig ‘onder elkaar zijn’. Genietend van een hapje en drankje worden de eerste plannen gesmeed voor een goed wandeljaar. Ook wordt tijdens deze bijeenkomst de wandelalmanak van onze vereniging voor dat kalenderjaar uitgereikt.

Seven Aeren Tocht (de “SAT”)
Hét wandelevenement van onze vereniging. Alle leden dragen hun steentje bij aan dit evenement. Een aantal in de voorbereiding ervan, een groot aantal op de dag zelf. Elders op deze webstek meer informatie over dit grandioze evenement.

Verzorgingspost Grenslandtocht
In de derde week van juni wordt door de stichting Wandel Komitee Zevenaar (WKZ) de Grenslandtocht gehouden. Bij deze tocht wordt een van de verzorgingsposten bemand door leden van onze vereniging.

Verrassingsdag
Één keer per jaar trekken we er met alle leden (die dat willen) erop uit. Dat doen we zonder van tevoren aan te kondigen wat we gaan doen. Hierover wordt verder alleen nog gemeld dat de reacties van de leden altijd erg positief zijn.

Gevorderde wandelaar
Voor de wandelaars voor wie 15 km (onze langste club-afstand) niet genoeg is houden we, tussen de clubtochten door, extra wandeltochten (georganiseerd door andere verenigingen). Deze kenmerken zich door de afwezigheid van de beperking van afstand.
Financieel en organisatorisch los van de club is dit een mogelijkheid voor leden om:
 + Wandeltochten verder van huis eens te lopen
 + Een langere afstand te lopen
 + Zich voor te bereiden op een groot wandelevenement (4Daagse).

Ledenvergaderingen
Twee maal per jaar, in maart en oktober wordt er een Algemene Ledenvergadering gehouden. Daar leggen wij (het bestuur) verantwoording af over het reilen en zeilen van de vereniging en vragen we de leden om mee te denken over van alles dat de vereniging aan gaat.