Dit jaar vierden we onze 10e Seven Aeren Tocht op zondag 23 april 2006

De tocht
s Morgens was het een beetje fris, maar in de loop van de dag kwam er een bleek zonnetje tevoorschijn en werd wandelen een feest.  Bij de 500 wandelaars vonden dat ook en hebben deelgenomen aan onze tweede lustrum-editie. Daarmee verdienden zij een leuke attentie: een kompasje met opdruk: zo raken ze de weg niet meer kwijt.

Ook hebben we weer veel complimenten ontvangen over de mooie tocht en de uitstekende verzorging. Bedankt daarvoor! Heeft u meegelopen en heeft u nog opmerkingen, laat het ons weten, dan kunnen we daar volgend jaar rekening mee houden. Zie de contact-pagina.

Prijsvraag
Dit jaar hadden we bij de start ook een prijsvraag: Raad de prijs van een mand met boodschappen. Veel mensen hebben een gokje gewaagd, maar veel van de antwoorden waren (veel) te hoog! Er was blijkbaar scherp ingekocht.
Toch was er iemand die de prijs van € 31,92 het meest benaderde: de familie Westerhof uit Westervoort zat er het dichtst bij met € 32,47. Zij hebben de prijs in de loop van de week gekregen en waren er blij mee.