Algemeen
Op deze pagina enige zaken die van belang zijn als u van plan bent om verdere stappen te ondernemen en lid te worden van onze vereniging.

Introductie
Eerst willen we u wijzen op de mogelijkheid om als introducÚ deel te nemen aan een van de tochten uit ons wandelprogramma. Wij rekenen hiervoor een bepaald bedrag om de kosten van de bus en de inschrijving te dekken.

U mag maximaal 3x van deze mogelijkheid gebruik maken. Daarna moet u de keuze maken: lid worden of het lidmaatschap laten zitten. Als u besluit om lid te worden mag u de bedragen die u heeft betaald voor deze introducties, op het eerste contributiegeld in mindering brengen.

Het bedrag dat u betaalt om ┤n keer mee te gaan als gastloper is € 5,--.
Heeft u een familielid die lid is van de vereniging, dan krijgt u nog een korting en betaalt € 3,50.

Lidmaatschap
Mocht u besluiten tot lidmaatschap, dan moet u rekening houden met de volgende kosten

Omschrijving

Bedrag

Contributie

€ 68,-- per jaar (> 18 jaar)

 

€ 56,-- per jaar (tot 18 jaar)

 

€ 36,-- per jaar (tot 15 jaar)

Inschrijfgeld

€ 2,25 eenmalig

Borg voor kleding

€ 22,50 eenmalig

Contributie voor het eerste jaar moet ineens worden betaald, daarna wordt eerst het ┤gat┤ tot het eerstvolgende kwartaal betaald, waarna de meeste leden per kwartaal betalen. Het staat u natuurlijk vrij om per half jaar of per jaar te betalen.

Aan alle leden wordt, tegen betaling van de borg, een trainingspak ter beschikking gesteld in de verenigingskleuren. U wordt verzocht dit tijdens het wandelen (ofwel voor uzelf, ofwel bij de clubtochten) te dragen om herkenbaar te maken dat u lid bent van "De Zandlopers". Dit is echter geen verplichting!

Van leden wordt verwacht dat ze zelfstandig een afstand van minimaal 5 km in ongeveer 2,5 uur kunnen lopen. Als dat niet het geval is, moet er een begeleider zijn die tevens lid van "De Zandlopers" moet zijn, om volledig mee te doen aan alle activiteiten.

Tot zover informatie over het lidmaatschap.

Deze voorwaarden gaan met ingang van 2007 wijzigen!!