Animaties  Fungifjes

 

 

 

 

Leuke Moppen,

 

Er komt een Belg in een super mooie sport wagen bij zijn vrienden langs. Die vragen hem hoe hij er aan komt, omdat hij heel weinig geld heeft. Daarop antwoordt hij: "Ik was aan het liften, stopt er een heel mooi vrouwtje in een mooie auto. Dus ik mee rijden, na een paar kilometer rijdt ze naar een open plek in het bos en zet de auto stil. Stapt uit en zegt neem maar wat je wilt! Nou en toen heb ik dus die auto genomen!

 

Om drie uur 's nachts belt een verontruste man de dokter op. "Kom snel hierheen, want mijn vrouw is ziek!" Een kwartiertje later belt de dokter aan. "Als u even in de gang wacht," zegt de dokter, "dan kijk ik even wat er met haar aan de hand is." Na een paar vreemde geluiden gehoord te hebben komt de dokter terug uit de slaapkamer en vraagt aan de man om een schroevendraaier. Na deze aan hem gegeven te hebben gaat de slaapkamerdeur weer dicht en komen er weer van die
vreemde geluiden uit. Na zo'n tien minuten komt de dokter weer tevoorschijn en vraagt om een hamer. Hetzelfde ritueel herhaalt zich, alleen wordt het geluid nog harder. Weer na zo'n tien minuten komt de dokter weer tevoorschijn. Je raadt het waarschijnlijk al. Hij wil een ijzerzaag hebben. De man begint nu toch bezorgd te worden en vraagt de dokter wat er aan de hand is. "Er is niets ernstigs aan de hand. Uw vrouw heeft koorts". "Dat geloof ik wel," zegt de man, "maar wat moet u dan met al dat gereedschap bij mijn vrouw?". "Ik kan mijn koffer niet open krijgen."

 

 

 

Home