Yvonne‘s Fotosite.


Welkom op mijn homepage.

Mijn naam is Yvonne. Door het digitale (foto)tijdperk ben ik met ons eerste digitale fototoestelletje begonnen met het maken van wat "kiekjes". Dat kiekjes maken was best leuk omdat je meteen kon zien of de foto al dan niet gelukt was. Uitproberen was, in tegenstelling tot analoge fotografie, niet duurder dan het opladen van de batterij. Het maken, bekijken en leren van die kiekjes vond ik al snel erg leuk en deze hobby was geboren.

Gelukkig werden die kiekjes al snel foto's en kreeg ik nog meer plezier in deze hobby.
Het eerste fototoestelletje werd vervangen voor een veel beter toestel van Sony waarmee ik vele mooie foto's gemaakt heb.

Ik heb ontdekt dat je niet altijd over het beste fototoestel hoeft te beschikken om mooie foto's te maken. Mijn advies bij een kamera is wel om net ietsjes verder te kijken naar de kwaliteit van het toestel en de bijbehorende (vaste)lens omdat je daar dan een fototoestelleven lang plezier van hebt (en natuurlijk een fotoleven lang van de foto's die je er mee gemaakt hebt).

Inmiddels maak ik foto's met een Panasonic DMC FZ200 omdat deze beschikt over een ruime optische zoom en de helderheid van het objectief. Dit is vooral belangrijk omdat ik het liefst fotografeer zonder de flits te gebruiken.

Ook heb ik mij aangesloten bij de fotoclub's: FotoGroep Ewijk Fotogroep Ewijk Homepage   en fotoclub "de Positieven Beuningen". Het is fantastisch om met deze enthousiaste mensen van gedachte te wisselen over onze foto's en zo van elkaar te leren.

Graag wens ik veel plezier op deze site bij het bekijken van de foto's.

Foto's zijn © Yvonne