Aankoopvoorwaarden

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Ik hanteer het TPG-tarief, de kosten zijn afhankelijk van het gewicht en formaat van de kleertjes. Ik ben niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van uw bestelling tijdens de verzending door TPG. U kunt tegen meerprijs uw bestelling verzekerd ontvangen.

Na bestelling in onze webwinkel ontvangt u een email met daarin het verschuldigde bedrag inclusief de verzendkosten.

Ik hanteer een betalingstermijn van 10 dagen. Wanneer de betaling 10 dagen na de bestelling niet binnen is, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

U hebt dan geen recht meer op de door u bestelde kleertjes.

Een volgende bestelling kan door mij geweigerd worden.

Ik accepteer verschilllende betalingsmethoden:

* overschrijving via bank of giro, u ontvangt uw bestelling één of twee dagen na binnekomst van uw betaling.

* rembours, uw bestelling wordt meteen op de dag van bestellen of een dag later verstuurd, u betaalt aan de postbode die het pakket bij u bezorgt.

* Tegen contante betaling bij afhalen van de bestelling op afspraak.

Mocht u, na ontvangst van uw bestelling niet tevreden zijn, dan kunt u mij binnen 3 dagen na bezorging een email sturen met deze mededeling, we vinden er dan samen wel een oplossing voor. De verzendkosten voor het terugsturen en/of ruilen zijn voor eigen rekening. Niet of onvoldoende gefrankeerde  retouren worden niet behandeld, evenals niet goedgekeurde retouren. Aanbiedingen en uitverkoop artikelen worden niet geruild of retour genomen.

Vanwege verschillende instellingen van monitoren kunnen de kleuren van de kleertjes in mijn webwinkel licht afwijken van de foto's.

DEMOOISTEKLEERTJES.NL kan een bestelling annuleren wanneer blijkt dat het gevraagde product niet meer leverbaar is of verloren gegaan is. Mijn winkel wordt uiteraard met de grootste zorg bijgehouden.

Mocht u, ondanks alle goede zorgen, toch een klacht of verbeterpunt hebben, dan hoor ik dat graag via de mail (klik op "contact").