Pitpoezen

 

 

 

Links


Mclaren Mercedes Fansite

Gridgirls (D)

Gridgirls (NL)

Gridgirls (UK)

Pitbabes

Sportsbybrooks

Crash.net

F1 grand prix

Sarah Jane

Rivals

Schlegelmilch

Gridgirls.biz

Stickybabe

Motorcycle USA

Picturemotorsport

Motorsport

MotoGP

Verzamelpagina

Foster's Trackside

Fostersgridgirl

Foster's

Webshots Tip

Mokkels

 

Welkom op mijn Pitpoezen site. Hier vind je de beste links van pitpoezen, pitbabes, gridgirls enz... Het internet staat vol met sites waar veel foto's staan met een lage resolutie. Op mijn site heb ik de beste sites even bij elkaar verzamelt. Op de meeste sites die ik heb gevonden, staan heel veel high quality (HQ) foto's. Daarnaast neem ik jullie mee in mijn verzameling foto's van pitpoezen..

 

Neem ook eens een kijkje bij mijn andere website.... waar je binnenkort modelauto's kan kopen!!!!

Mijn andere website

11-07-2005 Foster's


 

 

De mooiste pitpoezen van de formule 1 zijn de dames van Foster's. Op de site van Foster's vind je mooie foto's van deze dames van de seizoenen 2005, 2004 en 2003. Veel meer foto's maar dan van een mindere resolutie vind je op gridgirls.de. Een totaal overzicht van de foto's vind je als je Łbersicht aanklikt. Wil je echt alleen formule 1 babes dan moet je toch echt hier klikken voor seizoen 2000 - 2004 of voor seizoen 2005 hier

 

Ook in Nederland hebben we een site met pitpoezen alleen met mindere high resolution foto's, maar wel de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij de dames uit Nederland (spiegel). Wel pitpoezen maar geen formule 1, dat kan hier bij de Britse gridgirls. 

In Southern California (USA) hebben ze ook iets, wat het is vind je hier. Waar het natuurlijk om gaat zijn de vrouwen....... (meer).

15-07-2005 Wallpaper


Wallpaper #1 Foster's 800 x 600   1280 x 1024 

Wallpaper #2 Foster's 800 x 600   1280 x 1024

Meer Foster's en andere pitpoezen

17-07-2005 McLaren Pitpoezen


HQ foto's van West McLaren pitpoezen. Minder mooie dames dan de Foster's, maar toch de moeite waard. De link is dood, maar de foto's zijn bewaard in de cache van Google. Hier de foto's. 

Italiaanse site met veel galleries pitpoezen. AMD heeft ook een leuke, 2e van links.

19-07-2005 Sarah Jane 


Ze was het gezicht van Minardi F1 Team in 2002. Het kan daarom ook zijn dat je haar vaak bij de Minardi hebt gezien. Ze heet Sarah Jane en is de meest gedownloade vrouw van het web. Haar foto's..... Hieronder een wallpaper, klik foto voor vergroting. Meer wallpapers hier en hier.....

.

21-07-2005 F1 Rivals


Iedereen die wel eens F1babes.com wil bezoeken komt automatisch terecht op f1.racing-live.com. Maar daarvoor waren de foto's gratis, niet met een al te hoge kwaliteit soms. Hij wordt alleen niet meer ge-update en is ook te koop. Hier de link... 

23-07-2005 Schlegelmilch


Nog meer Foster's op deze site en nog veel meer goede foto's.....even registreren (gratis en snel)  ťt voila. Je ziet niet alleen foto's van de races maar ook van de pitpoezen... hieronder enkele voorbeelden. Snel op zoek naar pitpoezen? Typ bij Full text search, girls in!! 

 

 

 

29-07-2005 Foster's wedstrijd


F1 Foster's Grid Girl wedstrijd hier

07-08-2005 Stickybabes 


MotoGP pitpoezen via www.gridgirls.biz en meer.... via deze site kwam ik terecht op stickybabe met nog meer vrouwelijk schoon bij motoren en auto's, even gratis registreren en je hebt de foto's op bureaublad formaat. 

 

klik foto voor vergroting

 

Meer all american girls bij motoren vind je hier, even je de verschillende menu's doorlopen voor supersize image.  

 

08-07-2005 Motorsport


Hier een klein linkje naar wat pitpoezen, picturemotorsport.com. Heel veel foto's van pitpoezen op motorsport.com , kijk voornamelijk bij pre race of bij postcard. Geen formule1, maar wel heel veel HQ foto's van pitpoezen onder paddock girls. Nederlandse pagina met heel veel foto's van pitpoezen. Tot slot een verzamelpagina van formule 1 babes.

10-08-2005 Wallpaper


Wallpapers @ SBS autosport

 

 

En meer meer wallpapers vind je hier op superbike. De grootste foto die ik heb kunnen van een Foster's pitpoes hier!!! Hier nog een dame met een Foster's shirt aan. 

 

Foster's Grid Girl Finland 2004

Foster's Grid Girl Finland 2005

Anna-Maija Jšrventuas 

Niina valittiin

Meer Anna en Niina vind je op deze Finse site en via Google afbeeldingen nog veel meer. Meer info op Foster's Trackside.

11-08-2005 Wytske Kenemans

In de tijd dat ik nog met Wytkse Kenemans emailde, bekend van Rapid Decompression, SBS F1 sms reclame en als Marlboro pitpoes, stuurde ze me foto's. Praten over Wytske doe je hier.

 

Meer Marlboro Masters pitpoezen foto's (HQ) vind je hier

 

Klik foto voor vergroting

 

 

12-08-2005 Katie Price aka Jordan

Het voormalig gezicht van Jordan, Katie Price (aka Jordan). Alleen HQ foto's en originele Playboy foto's (30), geen gescande!!!! Persoonlijk hou ik niet van nep, maar haar gezicht en de rest mag er zijn... Wil je de playboyfoto's email maar even, ik denk als ik ze plaats krijg ik PB op mijn dak. Hieronder een preview.

 

 

12-08-2005 Monaco aan de Maas

Het kan je niet ontgaan zijn, afgelopen weekend was in Rotterdam Monaco aan de Maas. Natuurlijk zijn er weer genoeg foto's gemaakt. Ik heb ze even voor je op een rijtje gezet. Foto's van Marco, R.P. en Codewarrior,  en voor een volledig overzicht van Monaco aan de Maas hier. Mijn persoonlijke favoriete pitpoes  is deze. 

 

 

Update Meer foto's van de playstation pitpoezen 'Monaco aan de maas' vind je op racexpress.

 

12-08-2005 Marlboro Masters 


Heel veel foto's van de Marlboro Masters of Formula 3 2004 en  Marlboro Masters 2003. Wil je alleen pitpoezen dan moet je even hier klikken. Alleen staan niet alle vrouwen onder de noemer pitbabes maar ook onder de sponsor.

oca-girls

 

Op webshots staan ook heel veel pitpoezen verspreid over verschillende communities, even bij search grid girls invullen en zie hier het resultaat.

 

14-08-2005 Familie Ecclestone


Je ziet ze zelden maar toch zijn ze er af en toe de vrouw Slavica en dochter Petra van Bernie Ecclestone. Als je een grotere of mooiere foto hebt van zijn dochter en eventueel zijn vrouw, e-mail maar. 

 

 

Door een beetje te gaan Google-n kom je toch hier en daar wat tegen. Zo heten zijn dochters Tamara (21) en Petra (16), foto's van hen kan je hier vinden.

 

14-08-2005 FHM Buurmeisje 2003

FHM buurmeisje van 2003 was tijden de GP van Hongarije de persoonlijke pit-lane girl van Juan Pablo Montoya.

Helaas is dit de enige foto die ik heb kunnen vinden van haar. In de FHM van oktober van 2003 staan mooiere foto's. Meer foto's van dames in 7-up pakjes vind je hier en hier bij Marlboro Masters 2003

 

 

 

19-09-2005 Open dir

Hier een Hongaarse opendir met ruim 2100 foto's, groot, klein, lelijk en mooi. Best bekeken met Opendirviewer.

 

28-09-2005 Page 3

Page 3 girls en Formule 1 gaan perfect samen zie hieronder het bewijs, Lucy Pinder (links) en Michelle Marsh. Foto's staan hier

 

 

 

 

26-02-2006 Phatnet Nicole

Vroeger presenteerde ze programma op televisie, Phatnet een programma waar je mobieltjes etc. kon bestellen. Niet veel bijzonders maar daar ging het niet om.. Het ging vooral om haar en andere Phatbabes. Nicole was ťťn zo een Phatbabe. Ik zat in het archief van mijn Marlboro collectie te spitten en wie zag ik ;) naast Wytske? Juist Nicole... 

 

 

Meer foto's vind je hier, hier en hier. Supergrote foto's hier klikken... 

 

 

 

 

16-03-2006 Formula Unas Girls 

Red Bull Racing heeft ook hele aantrekkelijke pitpoezen, de officiŽle website hier.

Bahrein 2006

Meer foto's van de Red Bull Racing dames vanaf hier, hier foto's van vorig jaar. 

 

Red Bull Racing feestje.

 

Tot slot: Scott Speed en Formula Una Girls hier tijdens 2005 Chrysler Indianapolis Concours Grand Prix

 

16-03-2006 Kylie Gulliver 

FHM Buurmeisje AustraliŽ

Kylie Gulliver, Fosters Grid Girl - 2005 Melbourne F1 GP

 

 

 

 

 

Helaas niet gratis, maar wel een impressie van deze blondine.Hier meer.

 

18-03-2006 FHM Buurmeisje 2006 


FHM Buurmeisje 2006

 

10 Maart was de verkiezing van onze eigen FHM Buurmeisje 2006. De winnares  was Britt uit Eindhoven. Het feest werd gehouden in Bobs.

 

De foto's van de Bobs fotograaf vind je hier. Jammer dat het formaat altijd erg klein is.

De FHM foto's vind je hier.Ook niet echt spectaculair groot.

Vage foto's van het feest vind je ook op de site van Timmio.

Op de site van LeCock vind je grote foto's zoals deze!!!

 

Op Timmio vind je ook meer FHM Meiden!! Onder andere Mirte.

 

 

23-03-06 Foster's Laatste update


Zoals beloofd de promomeiden. Hier en hier vind je foto's van een tuning evenement in BelgiŽ. Er was ook een striptease aanwezig. Meer van deze meiden vind je ook hier tijdens een Nederlandse tuning show en op deze site vind je meer foto's van Explosive Car Tuning zowel van BelgiŽ als van Nederland.

 

          Zattevrienden                              Lecock                                         Car-babes

 

Online sinds 11-07-2005 

Email webmaster

Aantal bezoekers

   

Klik hier voor de laatste Update 27-10-2007  


Winnaar AustraliŽ

Foster's National Grid Girl


 

Adele Milano

 

Finalisten 2005 Grid Girl AustraliŽ

Face of Foster's 2005


 

Melanie-Jade Netherclift met Juan Pablo Montoya