KAJAK NIEUWS

Nieuwsbrief Archief   Lid worden?   Bardienst

Zaterdag 25 maart 2006
Gisteren hebben we afscheid genomen van Koen en Silvan. Deze 2 heren hebben jarenlang in het Kajak bestuur gezeten en dit konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijdens de grote "Koen en Silvan Kwis" werden oude herinneringen weer naar boven gehaald. Namens alle leden van Kajak hebben we ze een aantal cadeaus aangeboden als beloning voor hun jarenlange inzet. De foto's van deze avond staan nu online.
 
De eerst volgende activiteit in Kajak is op vrijdag 7 april, de band Landslip zal hun repertoire aan ons laten horen. Op 14 april gaan we weer nummertjes schreeuwen tijdens de paasbingo.
 
Woensdag 1 maart 2006
Foto's van het Texas Hold'em Poker toernooi staan nu online. Aanstaande zaterdag is er weer een verrassingstocht, opgeven kan vrijdag aan de bar. Op vrijdagavond 10 maart is de jaarlijkse ledenvergadering deze start om 20.00 uur, mocht je verhinderd zijn meld je dan af bij Rutger Tijhuis.
Woensdag 8 februari 2006
Het heeft even geduurd omdat de digitale camera op onverklaarbare wijze in een laptoptas is beland maar nu staan de foto's van de Sylvester Party en het zaalvoetbal toernooi op de site. Eerder konden jullie al genieten van de plaatjes die tijdens Camp Kajak in Groningen zijn geschoten (bedankt Edze). Aanstaande zaterdag zal de legendarische Polsband optreden in Kajak en het zal weer een daverend succes gaan worden dus tot zaterdag in Kajak. 
 
Zaterdag 21 januari 2006
Na een lang weekend Groningen zijn er weer wat spelers van het poker spel bij. Om het meteen om te zetten in aktie: Zaterdag 18 februari wordt er in KAJAK een pokertoernooi georganiseerd. We spelen dan Texas Hold'em No Limit. Voor 10 euro krijg je een stapel fiches en degene die aan het eind overblijft met alle fiches heeft gewonnen. Regels zijn te vinden op http://www.pokerinfo.nl/index.php?topic=Speluitleg#holdem.

Om de interesse te inventariseren moeten spelers die geinteresseerd zijn zich aanmelden via mail bij KAJAK Twello. Dit om rekening te houden met de benodigdheden voor deze avond. En het lijkt me sterk, maar indien de aanmeldingen overweldigend zijn is het mogelijk dat alleen de eerste aanmelders mee kunnen spelen. Voor degene die zeker willen zijn van deelname, meld je dus snel aan!

Verdere info over de avond en het tournooi zelf: Er is geen rebuy, de prijzenverdeling zal voor aanvang bekend worden gemaakt, maar zal naar alle waarschijnlijkheid inhouden dat over de eerste vier spelers de pot wordt verdeeld. De spelers worden aan tafel ingedeeld dmv loting en eventuele tafelherschikking vindt plaats op initiatief van de organisatie. De blinds (standaardinzet bij elk potje) zullen volgens een vast schema worden verhoogt per half uur, maar dit hangt ook af van het aantal deelnemers, net als de aanvang tijd van het tournooi.

Als je nog niet met het tournooi mee wilt doen en voor degene die snel zijn uitgeschakeld zal er de mogelijkheid zijn om verder te spelen aan normale tafels waar er gespeeld zal worden met fiches van 0,50 cent.

Aangezien het de eerste keer is dat dit tournooi georganiseerd wordt in KAJAK zullen we van deze avond zeker leren. Ook zullen er spelers zijn die net zijn begonnen met hun pokerverslaving. Met andere woorden, verwacht geen professioneel tournooi, maar zie het als alles wat in KAJAK wordt georganiseerd: het kan soms chaotisch zijn, maar zeker is dat het een leuke avond zal worden.

Schrijf je dus snel in voor deze eerste KAJAK Poker Avond! En misschien volgt de tweede avond dan snel!

Voor verdere informatie mail KAJAK Twello of spreek Koen Kolkman persoonlijk aan, mocht je hem ooit tegenkomen.

Iedereen veel succes zaterdag 18 februari.

Inmiddels zijn voor de Poker Night de nodige inschrijvingen binnen gekomen, het beloofd een leuke avond te worden. Voor een inschatting van de concurrentie: zij doen ook mee. Inschrijven kan nog steeds op KAJAK Twello. Deelname 10 euro en aanvang van deze KAJAK Night of Poker is waarschijnlijk 20.30 uur. Mis het niet!

Zaterdag 14 januari 2006
Het Poker tournooi is vastgesteld op zaterdag 18 februari. Als eerste op de planning staat nu CAMP Kajak (20-21-22 januari), leden kunnen nog steeds mee naar Groningen. Kosten zijn 30 euro voor 2 overnachtingen en taxivervoer naar de Drie Gezusters op vrijdag en zaterdag. Iedereen moet wel op eigen gelegenheid naar Groningen (Roderesch) rijden. Opgeven kan nog aan bij Rutger Tijhuis of woensdagavond in Kajak. Een week later op zondag 29 januari staat het 2006 dartkampioenschap op de kalender. Hiervoor kun je je opgeven bij Kajak aan de bar, kosten bedragen slechts 5 euro. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen. Op 5 februari willen we weer gaan karten in Nijverdal. Hiervoor kun je je tevens opgeven aan de bar. Meer info volgt nog.
Zaterdag 7 januari 2006
Binnenkort meer info over het KAJAK First Poker Texas Hold'em Tournooi...
Vrijdag 6 januari 2006
De webcam doet het weer! Helaas is de tweede webcam komen te vervallen wegens gebrekkig onderhoud. Zo zie je maar, ook webcams kunnen niet zonder aandacht.
Donderdag 5 januari 2006
Vorig jaar kwam Herman ons Sylvester feestje opvrolijken, het schijnt dat dit jaar Hans Klok naar KAJAK zal komen... En vergeet niet de loting voor het KAJAK Zaalvoetbal Toernooi II dat gespeeld gaat worden op zondag. Om 21.00 uur is iedereen zaterdag welkom!
Woensdag 8 december 2005
Er komen weer wat activiteiten aan. De nieuwe kalender staat inmiddels ook online en het foto gedeelte  wordt ook de komende tijd vernieuwd en bijgewerkt. De eerstvolgende activiteit is de History filmmiddag waar  de serie The A-Team van vroeger vertoont word en de Rocky film. Een week later op vrijdag 23 december kan er weer gebingooooooooooooooood worden in Kajak. De bingo zal om 20.00 beginnen en de zaal is vanaf 19.30 gratis toegankelijk. Op tweede kerstdag kan er in Kajak geklaverjast worden in koppels. Hiervoor kan men zich melden bij Ans Elizen, tevens wordt de playstation 2 deze dag uit de kast gehaald en kan er lekker gegamed worden.
Vrijdag 7 oktober 2005
Vrijdag 21 oktober organiseert Kajak een Tiroler Abend in Kajak. Vooruitgelopen op de wintersport kun je nu al genieten van je biertjes en andere drankjes bij Kajak. Tevens staat er nog een leuke verrassing op het programma deze avond. De toegang is deze avond gehaal gratis en zaal om 21.00 aanvangen. Op 4 november staat het tafelvoetbalkampioenschap 2005 gepland. Als koppel kan er weer gestreden worden om deze felbegeerde titel. De deelname is voor leden geheel gratis. Niet-leden betalen 2 euro per persoon. 19 November staat Kajak in het teken van Hardstyle en Hardcore. DJ Niels zal zijn draaikunsten deze avond ten gehore brengen. Gratis toegang vanaf 21.00.
Op 26 november staat de verrassingstocht weer op het programma. Wie weet waar de reis nu eindigen zal. Leden betalen deze avond 7,50 voor de bus. Niet-leden moeten 12,50 betalen. Opgeven door deze laatste 2 aktiviteiten kan aan de bar. Betalen bij opgave.
Woensdag 13 juli 2005
De nieuwe kalender voor het komend half jaar staat online. Kijk snel!! In de loop van het jaar zullen er nog wel enkele toevoegingen bijkomen, houdt daarvoor de site en het prikbord in de gaten.
Woensdag 15 juni 2005
De verrassingstocht is verplaats van 25 juni naar 9 juli in verband met andere grote feesten in de buurt waar veel leden naar toe willen gaan. Informatie over kosten is terug te vinden bij de kalender. Evenals informatie over de jaarlijkse BBQ. Deze wordt dit jaar op 2 juli georganiseerd.
Zondag 29 mei 2005
Het is weer voorbij, de tent is opgeruimd en op dit moment wordt druk gewerkt om de laatste rommel op te ruimen. Zometeen worden de laatste aangebroken vaten opgedronken. Het was een leuk weekend, de reunie kan zeker geslaagd genoemd worden. Speciale dank voor het organiseren aan Jan Haarman en Silvan Tijhuis. Zonder hun inzet was dit niet mogelijk geweest. En verder natuurlijk ook weer dank aan de vele vrijwilligers, het was mede door jullie een groot feest! Kijk de foto's voor meer herinneringen.
Zaterdag 28 mei 2005
De kop is er af! Vanochtend om half zes gingen de laatste feestvierders naar huis, vanmorgen 10.00 uur stonden de eersten al weer klaar om de zooi op te ruimen en de voorwaarden te scheppen om van vanavond net zo'n leuke avond te maken als gisteravond. Speciale dank voor de hulp van de vele leden, zonder jullie hulp was het gister niet zo goed gegaan! De foto's van gister staan trouwens online, zie de foto afdeling. Tot vanavond!
Vrijdag 27 mei 2005
Vanavond is de start van het feestweekend. Op dit moment wordt er door een handjevol leden hard gewerkt om alle voorzorgmaatregelen te treffen voor een fantastisch weekend. Daarom in het kort nog even, WAT GAAN WE DOEN?
Vanavond zal in de tent de band Barcode optreden.Mocht je daarje draai niet vinden, dan zal in KAJAK X-Treme Drive-In. Iedereen die feest wil vieren kan om 20.30 uur bij KAJAK komen.
Zaterdag staat in het teken van de reunie. Op deze avond zijn alle leden en oud leden welkom om feest te vieren. Voor 4 euro kan je in de tent genieten van Duo Totaal. In KAJAK zullen huis DJ's van Toen & Nu voor de afleiding zorgen. In tegenstelling tot de vrijdag is de zaterdag alleen voor leden en oud leden. Iedereen die lid is geweest of nu nog lid is, is welkom.
Ook belangrijk: er wordt dit weekend afgerekend met munten! Deze munten kun je voor een euro bij de keuken in KAJAK halen. De munten zijn alleen dit weekend geldig, dus je kan er mee betalen op vrijdag en zaterdag, maar niet meer daarna! Hou hier dus rekening mee, of als je KAJAK wilt steunen, niet.
Ik ga weer verder met de werkzaamheden, mocht je zin hebben om langs te komen een biertje te drinken in de zon, kom gerust langs. Anders, tot vanavond!
Zondag 22 mei 2005
Tja, we zijn niet de snelsten, dat weten we... Maar dit is toch wel een beetje triest... Na vier maanden hebben we eindelijk het intro weer terug, er stond een klein verwijzingfoutje in... Check maar weer de intro... Misschien binnenkort een update met de leukste foto's...
Edit: en omdat we toch foutjes blijven herstellen: de foto's van het feestweekend van 2004, de zaterdagavond, doen het weer!
Zaterdag 21 mei 2005
De oude foto's van 2004 van Lowlands, Wadvissen, de BBQ, Miss Wet T-shirt en het Tafelvoetbalkampioenschap zijn weer online. En je kan zelfs je eigen commentaar toe voegen, wat een lol!
Zaterdag 14 mei 2005
De foto's van het KAJAK Zuip & Vreet Festijn staan online, naast een reportage over het voorwerk voor het feestweekend. Check Foto & Film...
Zaterdag 7 mei 2005
De Dieka Tour staat gepland voor volgende week zaterdag. De bus zal om 22.30 uur vertrekken van KAJAK. Leden die mee willen betalen 7,50 EURO en niet leden betalen 10,00 EURO. De bus is om 03.45 uur weer terug in het veilige Twello.
Zondag 1 mei 2005
Woensdag avond 11 mei zal om 20.45 uur live de finale om de Hattrick Twello Cup uitgezonden worden op het grote scherm. Iedereen is welkom om plaats te nemen aan de KAJAK bar. De finale zal gespeeld worden in IJsland.
Zaterdag 30 april 2005
De foto's van de Edze, Rob en Eddie's Going Away Party en de Saus de Band zijn online.
Zaterdag 23 april 2005
PIMP MY BIKE, de nieuwe stoere sensatie in Nederland. Wat nou scooters, de lowriderbike, dat moet je hebben! Ik weet niet wat jullie doen, maar ik ben al vast aan het sparen...
Zaterdag 2 april 2005
Zojuist bereikte ons het bericht dat de paus is overleden. Na het overlijden van Freddie Heineken, Andre Hazes en Rinus Michels moeten wij nu in korte tijd weer iemand missen die belangrijk is geweest voor KAJAK. Misschien dat niet iedereen het wist, maar KAJAK is van oorsprong een katholieke vereniging. Nog steeds is het katholieke geloof van invloed op de dagelijkse gang van zaken in KAJAK. Zo is in de statuten vastgesteld dat alleen leden die katholiek zijn gevormd zitting mogen nemen in het bestuur.
Met het overlijden van de paus, kan gezegd worden dat ook ons een leider is ontvallen. Uit respect zal de intro pagina zijn foto sieren, net als wij dat hebben gedaan bij andere grootheden, als Freddie Heineken, Andre Hazes en Rinus Michels. Het zijn zware tijden...
Zondag 6 maart 2005
Sinds vrijdag hebben wij afscheid genomen van drie sterke, stress bestendige krachten bestuursleden. Rob en Edze, samen goed voor 14 jaar bestuurservaring en Eddie, in zijn eentje goed voor 50 jaar bestuurservaring. Deze heren hebben de vereniging gemaakt tot wat hij is. We zullen de vervelende opmerkingen en ouwehoer momenten op de vergaderingen zeker missen.
Zondag 30 januari 2005
BigBrother is watching you! Overal in KAJAK word je vanaf nu in de gaten gehouden, ook buiten. Moet je over die video beelden ook BumaStemra rechten betalen? Binnenkort maar eens een folder opvragen...
Zaterdag 29 januari 2005
Eindelijk, de foto's staan online. Dat zijn dus de foto's van Groningen en van het zaalvoetbaltoernooi. (wanneer was dat dan?) Mijn oprechte excuses dat ik de nagekomen belofte van vrijdag niet heb gehaald. Als gevolg van deze nieuwe foto's, doen er een paar oude foto linx het tijdelijk niet. Tja, je kan niet alles hebben he, of wel!
Maandag 10 januari 2005
Het zaalvoetbaltoernooi is gister gewonnen door Het zal wel weer aan mij liggen. In een spetterende finale werd Jeuk aan de Peuk (en niet Deuk) weggespeeld. De ontzettend grote wisselbeker zal een jaar lang te bewonderen zijn in het appartement van Roy Hulshof. Om deze te bezichtigen, dient eerst een afspraak te worden gemaakt. Foto's binnenkort online...
Op Wibi.nl vonden we de eerste zaalvoetbal foto's.
Zondag 9 januari 2005
De foto's van de Sylvesterparty met Herman Berghuis zijn online, de eerste foto's van 2005. De DVD van deze avond wordt volgende week gemaakt. Geinteresseerden kunnen mailen. Zometeen het zaalvoetbaltoernooi, ook daar zullen foto's van komen...
Zaterdag 8 januari 2005
Vanavond is de Sylvesterparty. Aanvang is 21.00 uur. Vanavond is dus de loting voor het zaalvoetbaltoernooi van morgen en tevens een optreden van Herman Berghuis. De opbrengst van vanavond zal ten goede komen aan Giro 555, die het geld zal verdelen onder hulpverleeninstanties die in Zuid Oost Azie hulp verzorgen. Jongeren die weinig geld hebben en een keus moeten maken tussen uitgaan en geld doneren, hebben nu de mogelijkheid om beide te doen. Tevens zal de beruchte fooienpot er hangen. Nu niet als opbrengst voor degene die het feest geven, maar ook voor de slachtoffers van de zeebeving van Tweede Kerstdag. Dus dit keer geen lege envelloppen graag.
O ja, iedereen nog een goed 2005.
Vrijdag 7 januari 2004
Het nieuwe bardienst rooster is online...
Zondag 19 december 2004
Zaterdag 8 januari zal KAJAK het nieuwe jaar inluiden. Waar we elk jaar een zuip zondag hadden met als excuus "Nieuwjaarsreceptie" doen we het dit jaar anders. We hebben gekozen voor een feestje, de Sylvester Party en wel op zaterdagavond 8 januari. Vanaf 21.00 uur kan je komen aftellen om 31 december 2004 helemaal opnieuw te beleven inclusief professioneel vuurwerk. Verder wordt de loting verricht voor het eerste KAJAK Zaalvoetbaltoernooi op zondag 9 januari in de Sporthal Jachtlust. Of dat allemaal nog niet genoeg is, zijn wij trots om te melden dat het ons gelukt is om niemand minder dan Herman Berghuis te boeken om dit fantastische feest op te luisteren met een optreden. Je kent hem ongetwijfeld van zijn optreden in Idols vorig jaar. Dus zet het vast in je agenda, want dit wil je niet missen!
Zaterdag 18 december 2004
Goh, wat is die bingo leuk, of niet Marleen Pol! Maar goed, het Zaalvoetbaltoernooi. De volgende teams doen mee:
1. De oude knakkers 1
2. De Veldneukers
3. Hattrick (nog betalen, wanbetalers!)
4. Jeuk aan de Deuk
5. KAJAK Filthy Few
6. Niks aan
7. Vanavond geen voetbal live in KAJAK
8. VW Team Twello
9. Wij zijn dik behalve Rik!
10. Zal wel weer aan mij liggen

Er wordt gespeeld in twee poules van vijf. Ieder team speelt vier wedstrijden. Daarna gaan de bovenste twee teams van elke poule door naar de halve finales.
De loting is op zaterdag 8 januari tijdens de Sylvester Party. Ieder team dat geen afvaardiging stuurt naar dit feest, krijgt 1 strafpunt.
Aanvang is op zondag 13.00 uur eerste wedstrijd. Als je je wilt omkleden, moet je dus eerder komen. Er schijnt vrouwenhandbal te zijn voor aanvang van ons toernooi, dus het kan leuk zijn om eerder te komen.
De laatste wedstrijd dient om 19.00 uur afgelopen te zijn. De prijsuitreiking zal plaatsvinden in de kantine.

Dinsdag 7 december 2004
Vrijdag 15 december is er weer kerstbingo. Gezellig man! Lekker nummertjes krassen, leuke prijzen winnen, kan niet beter! 20.00 uur begint de eerste ronde, 19.30 uur gaat de deur open.
Dinsdag 7 december 2004
Vrijdag 15 december is er weer kerstbingo. Gezellig man! Lekker nummertjes krassen, leuke prijzen winnen, kan niet beter! 20.00 uur begint de eerste ronde, 19.30 uur gaat de deur open.
Maandag 6 december 2004
Zondag 19 december gaan we karten. Wil je als lid mee, dan betaal je 15 euro voor twee heats. Wil je niet mee, dan betaal je 10 euro voor 0 heats. Informeer aan de bar of op ons mailadres naar meer informatie.
Zondag 5 december 2004
Sinterklaas, wie kent hem niet, Sinterklaas, Sinterklaas het is een echte Zwarte Piet. Gefeliciteerd Sint.
Zaterdag 4 december 2004
Gister was het tafelvoetbaltoernooi in KAJAK. De teams hebben gestreden, maar het mocht niet baten. Verliezend finalist van vorig jaar wist dit keer te winnen door directe tegenstanders Noppie en Wibi en Koen en Edze met respectievelijk 4 en 2 goals verschil te verslaan. Maarten en Mathijs gefeliciteerd en geniet van de wisselbeker zolang dat nog kan. Foto's komen zsm online... ***Intussen staan ze online op de foto afdeling!
Vrijdag 3 december 2004
Volgende week zaterdag, 11 december, is er in KAJAK weer volop activiteit. Wat gaat er gebeuren?
Eerst is er voor de leden die mee willen voor 15 euro per persoon iets op poten gezet. Lasergamen om 16.00 uur in Apeldoorn. Daarna is er in KAJAK eten en drinken zoveel je wilt, echte Hollandse stampot.
Om 21.00 uur is er in KAJAK voor iedereen, dus ook voor mensen die niet lid zijn en niet meegeweest zijn 's middags, een Hollands Feestje. Entree is 's avonds gratis en prijzen aan de bar zijn volgens clubavond tarief. Kom dus ook!
Zondag 21 november 2004
Weer een leuke online game om je flink aan te irriteren: Squares.
Zaterdag 20 november 2004
De volgende inschrijvingen voor het zaalvoetbaltoernooi op 9 januari:
Vanavond geen voetbal live in KAJAK
Zal wel weer aan mij liggen
Niks aan
De oude knakkers
Nog twee inschrijvingen mogelijk.

Teams die nog moeten betalen, dit voor kerstmis doen, anders gaan we op zoek naar een nieuw team.

Zaterdag 13 november 2004
De eerste inschrijvingen voor het KAJAK Tafelvoetbaltoernooi:
Roy Gensen - Bas Albers
Jeroen van Rijssen - Jaimy Hulsebos
Willem-Jan Straatman - Jorn Berends
Maarten vd Berg - Mathijs Haarman (verliezend finalisten 2003)
Wibi - Noppie
Vrijdag 12 november 2004
De eerste inschrijvingen voor het KAJAK Zaalvoetbaltoernooi:
KAJAK Veterans
VW Team Twello
De Veldneukers
Wij zijn dik behalve Rik
Nog zes plaatsen over...
Zondag 31 oktober 2004
De nieuwe kalender is online...
Zaterdag 30 oktober 2004
Sweet, de SouthPark flipperkast is gearriveerd! Dat betekent dat vandaag de hele dag geflipperd wordt. In KAJAK vanaf nu dus de hele tijd Sweet, Cool Dude, Haydihoo en het deuntje van Kyle's mom is a bitch... Spelen kost 1 euro voor 2 spelen, 2 euro voor 5 spelen.
Vrijdag 29 oktober 2004
De foto's van het DJ Fest van Slick & Seamen en de foto's van het optreden van Lady en de Vageband ook.
Donderdag 28 oktober 2004
In verband met het zaalvoetbaltoernooi 9 januari is het verstandig om na te gaan wat voor een soort voetballer je bent. In het KAJAK I team spelen veel Paolo Montero's...
Zondag 24 oktober 2004
Vrijdag een herhaling van de finale van het tafelvoetbalkampioenschap van vorig jaar. Er werd gespeeld volgens de regels zoals ze gelden tijdens het kampioenschap van vrijdag 3 december. Die zijn: Niet draaien met de stangen, niet scoren met het middenveld en niet via scoren. De poule wedstrijden worden gespeeld tot de 7 goals, de finales tot de 10. Opgeven kan tot woensdag 1 december. Niet leden betalen 4 euro inschrijfgeld. Zie ook hieronder... En die herhaling van afgelopen vrijdag? Tja, als er niet om het eggie wordt gespeeld, kunnen ze wel winnen ja. Maar presteren onder druk is toch wat anders...
Zaterdag 23 oktober 2004
We zijn vandaag weer druk bezig geweest met investeren! Na de defecte beginners, de Frankenstein, de Rocky Bullwinkle and Friends, de Baywatch en tot mei dit jaar de Royal Rumble, staat er volgende week de SouthPark flipperkast. Dit moet gevierd worden met een KAJAK Flipperkampioenschap! En dat is dus ook geregeld, want die is er vrijdag 3 december in combinatie met het tafelvoetbal toernooi. Deelname 1 euro voor leden, voor niet leden 4 euro. Inschrijven kan tot de avond zelf. Voor die tijd ff flink oefenen... Oh my God, they killed Kenny...
Zondag 17 oktober 2004
Het Tafelvoetbaltoernooi komt eraan, vrijdag 3 december wordt het gehouden. Er wordt gespeeld volgens officiele regels. Wat dat precies inhoudt, wordt later nog op teruggekomen, maar denk aan spinnen van de stangen, midden scoren wat niet mag en dergelijke. Opgeven is voor KAJAK leden koppels gratis, voor koppels waar een niet lid in speelt, is de bijdrage 4 euro. Opgeven kan op kajak_twello@hotmail.com. Loting wordt verricht op de avond zelf.
Zaterdag 16 oktober 2004
Zondag 9 januari 2005 organiseert KAJAK in Sporthal Jachtlust een zaalvoetbaltoernooi. Er kunnen een beperkt aantal teams meespelen. Teams bestaan minstens uit vier spelers en een keeper in het veld. Kosten die eraan verbonden zijn: teams waarvan alle spelers lid zijn, spelen gratis mee, teams waarvan een speler niet lid is, betalen 20 euro. Op zaterdag 8 januari wordt het Sylvester Feest, als vervanging van de oude nieuwjaarsreceptie, gehouden. Dan vindt ook de loting plaats voor het tournooi en de prijs uitreiking. Inschrijven kan op kajak_twello@hotmail.com.
Donderdag 14 oktober 2004
De nieuwe blousjes zijn er, KAJAK WON'T BE STOPPED bedrukking op de achterkant, voorkant KAJAK TWELLO, met korte mouwtjes. Te koop voor 15 euro. Beschikbaar in de maten M, L, XL en XXL.
Vrijdag 8 oktober 2004
De foto's van afgelopen zaterdag zijn online.... Mooie activiteiten zijn dat altijd in KAJAK zeg...
Zaterdag 2 oktober 2004
Vanaf vandaag kunnen ook niet leden zich opgeven voor de verrassingstocht. Na kritiek op de keuze van vorige keer, het Rembrandtsplein in Amsterdam, is er dit keer weer een vertrouwde disco in het oosten van het land uitgekozen. 18+, ID mee en geen sportschoenen. Kosten: EUR 7,50 voor leden en ben je niet lid betaal je EUR 12,50. Opgeven aan de bar. Alleen direct betalen is een reservering.
Vrijdag 1 oktober 2004
Hierbij feliciteren wij onze oud voorzitter Berry Draaijer met zijn nieuwe vrouw Miranda.
Donderdag 30 september 2004
Het bardienstrooster voor oktober staat online. Zie boven.
Woensdag 29 september 2004
Zaterdag de Miss Wet T-shirt Contest in KAJAK. Inschrijvers (m/V) zijn nog welkom aan de bar. De zaal gaat zaterdag om 21.00 uur open.
Dinsdag 28 september 2004
De foto's van de BBQ (huh, welke BBQ) en Lowlands staan eindelijk online...
Maandag 27 september 2004
Er staat voor vrijdag 23 oktober een band geprogrameerd. Het betreft de band De lady en de Vage band
Zondag 26 september 2004
We hebben sinds kort nieuwe buren, Club HAC. De eerste kennismaking is geweest en wij wensen ze veel succes op hun nieuwe locatie en hopen dat in de korte periode dat ze aan de Frans Halsstraat zitten, net zoveel pret hebben als ons.
Zaterdag 25 september 2004
Gisteravond is in KAJAK op gepaste wijze stilgestaan bij het overlijden van de man waar niemand een hekel aan kon hebben, Andre Hazes. De hele avond was er op het grote scherm de ponum van Andre te zien. Rond middernacht werd door middel van een minuut stilte in een donker KAJAK gedacht aan hem en zijn familie. Bij de tonen van Zij gelooft in mij werd er voor iedereen een gratis glaasje Heineken bier getapt. Een mooie herdenking, kippenvel. Of zoals Eddie Achterberg zou zeggen, Huhne velle... Tijdelijk is Freddy Heineken vervangen door Andre Hazes. Binnenkort zullen beide hun plaatsje achter de bar krijgen.
Vrijdag 24 september 2004
Van: Michel Broekhof
Aan: KAJAK Twello
Onderwerp: Fruitmand

Aan alle KAJAK leden,
Ik wil iedereen langs deze weg bedanken voor jullie mega Fruitmand, bloemetje, strips, kaarten.
Ik stond echt versteld van zo'n grote mand.

Woensdag middag ben ik thuis gekomen en het gaat goed.
Kan ik lekker snoepen van de fruitmand.

Nogmaals bedankt en de groeten van Michel Broekhof

Donderdag 23 september 2004
Een zwarte dag... Om nooit te vergeten...
Zaterdag 4 september 2004
Voor sommigen is het wel handig, het alfabet nog eens te oefenen.
Vrijdag 3 september 2004
Er werd vorige week al een proefballonnetje op gelaten, maar de volgende stap is gezet: een inventarisatie voor animo voor een KAJAK Tafelvoetbalcompetitie. Over de periode van een half jaar wordt een competitie afgewerkt, met wedstrijden op een vrijdagavond of woensdagavond, wat je maar kan regelen met je tegenstander. Mocht je mee willen doen, geef je dan op samen met je teamspeler op kajak_twello@hotmail.com. Mochten er genoeg serieuze aanmeldingen zijn, werk ik het verder uit... Er wordt gespeeld volgens officiele regels, dus via en dergelijke tellen niet in deze competitie. Maar goed, eerst maar eens kijken wie er mee willen doen en misschien dan "wordt vervolgd"
Zaterdag 28 augustus 2004
Camp KAJAK Update: Er is duidelijk wat het gaat kosten: 30 euro per persoon. Er kunnen in totaal 36 personen mee, en er staan er al een aantal op de lijst, dus het gaat aardig snel! Als je mee wilt, kan je een plaats reserveren door te betalen aan de bar en je naam te noteren. Je moet natuurlijk wel lid zijn, maar dat is logisch... Wat je voor die 30 euro krijgt, is in ieder geval overnachting in een accommodatie, maar waarschijnlijk nog meer... Maar dat laten we je weten, zodra er meer bekend is.
Vrijdag 27 augustus 2004
Zoals al eerder aangekondigd op deze site, op vrijdag 24 september is er de KAJAK Top 100, samengesteld door onze leden. Op dit moment zijn er 100 verschillende nummers binnen, dus een top 100 kan inderdaad gemaakt worden. Hoe werkt het? Stuur je Top 10 naar KAJAK en dan worden de punten voor elk nummer opgeteld. Zodra er een tussenstand is, plaatsen we die wel op de site... Opvallend: De Jeroen en Jaimie - Fuck Balkenende (radio remix) is uitermate populair! Bij de bar in KAJAK zijn ook inschrijfformulieren te verkrijgen. Lever ze in bij de bardienst.
Dinsdag 24 augustus 2004
Vrijdag start het Klaverjasseizoen weer. Dit jaar is de organisatie in handen van Ans Elizen. Voor afmeldingen en aanmeldingen kan je je tot haar richten.
Maandag 23 augustus 2004
Gehoord in de wandelgangen: KAJAK organiseert begin januari een zaalvoetbaltoernooi. Meer info volgt bij officiele bevestiging.
Zondag 22 augustus 2004
De KAJAK Top 100 Avond staat op de kalender voor vrijdag 24 september. Wat moet je doen? Stuur je favoriete 10 nummers alle tijden naar KAJAK en vandaaruit ontstaat dan een heuse Top 100! Meer info volgt spoedig... Bedenk wel dat je die avond ook naar de nummers moet luisteren. Afschuwelijke nummers als Paradise by the Dashboard Light, Stairway to Heaven en Grease Lightning worden dan ook niet gewaardeerd door mij.
Zaterdag 21 augustus 2004
De vakantie zit er na dit weekend voor de meesten definitief op, het laatste beetje vakantiegevoel verdwijnt uit je lichaam, het is weer tijd voor de alledaagse sleur. Maar er is wel weer iets om naar uit te kijken: Camp KAJAK! Op vrijdagavond 22 januari 2005, middenin de voetbalwinterstop, voert een grote optocht van ongeveer veertig KAJAK leden naar Groningen, waar op vrijdag en zaterdagavond overnacht zal worden in De Zwerfsteen. Aangeraden door selectiespelers van Voorwaarts zullen de KAJAK leden daar in groepsverband het 30 jarige bestaan viering afsluiten, en het beloofd nu al een legendarisch weekend te worden. Houd je brievenbus, mailbox en het info bord in de gaten voor meer informatie en wanneer de voorinschrijving start, er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Zondag 1 augustus 2004
Voor iedereen die de helthaftigste familie van Nederland nog niet kent, de Tokkies.
Zaterdag 31 juli 2004
Morgenavond spelen in Amsterdam AJAX, Arsenal, Panathinaikos en River Plate het Amsterdam Tournament. Aangezien SBS6 het toernooi uitzendt, kunnen geinteresseerden zondag om 18.00 uur op het grote scherm genieten van Panathinaikos - River Plate en AJAX - Arsenal.
Vrijdag 30 juli 2004
De Tourstanden zijn van de site afgehaald. Mensen die nog eens terug willen kijken, kunnen een mailtje sturen met het verzoek om standen te ontvangen.
Donderdag 29 juli 2004
Het nieuwe bardienst rooster staat op de site... (eindelijk...) Check wanneer je bardienst hebt, rechtsboven, onder het kopje bardienst. Mocht je ook eens mee willen helpen, mail dan de stormjager.
Woensdag 28 juli 2004
KAJAK heeft weer iets nieuws. Letterlijk overgevlogen vanuit Londen, het schokkende spel Lightning Reaction. Het spel speel je met zijn vieren en test je reactie. De traagste krijgt een passende beloning! Kom spelen, voordat het weer door iemand naar de klote is geholpen.
Zondag 25 juli 2004
De Tour is afgelopen. De Tourstanden staan online. Iedereen bedankt voor het meespelen en hopelijk tot volgend jaar!
Zondag 18 juli 2004
Nu voor de meesten de zomer vakantie is begonnen, komt het wel eens voor dat je je gaat vervelen. Nu zijn er sinds kort koele actionfigures te koop, waar je je fantastisch mee kan vermaken.
Donderdag 15 juli 2004
Voor iedereen die net als ons na het EK in het zwarte gat dat voetbalstop heet is gevallen, hier kan je alle hoogtepunten nog eens voorbij zien komen.
Vrijdag 9 juli 2004
De standen van het Tourspel zijn bijgewerkt. Zie de Tour de France afdeling.
Maandag 5 juli 2004
Wat een zondag. Griekenland kampioen en Hongaarse dames laten zien hoe ze kunnen dansen in KAJAK. Het belooft een hete zomer te worden...
Zondag 4 juli 2004
Stand van het Tourspel online...
Zondag 4 juli 2004
Foto's wadvissen online...
Zaterdag 3 juli 2004
Bericht van de Waddenzee... Koen Kolkman heeft 50% van de visvangst verzorgd. Bas Straatman de andere vis.
Zaterdag 3 juli 2004
Volgende week zaterdag, 10 juli, is er weer de KAJAK barbecue. Opgeven tot woensdag 7 juli in KAJAK. Daarna kan je je nog wel opgeven, maar weten we niet of je in aanmerking komt voor iets op de barbecue. Alleen leden kunnen meedoen. De kosten zijn tien euro per persoon. Alleen als je betaald bij opgave, heb je je opgegeven. De barbecue zal om 21.00 uur beginnen.
Vrijdag 2 juli 2004
Het Tourspel gaat morgen beginnen. Opgeven kan nog tot het moment dat de proloog begint, ongeveer 17.00 uur. Inleveren van de lijsten kan in KAJAK of per mail. Dit is het opgaveformulier.
Donderdag 1 juli 2004
Het EK zit er voor Oranje op, dus we zijn weer terug in de realiteit. En die is dat zaterdag wadvissen op de kalender staat. Mensen die nog mee willen, opgeven bij KAJAK. Of zaterdag om 05.00 uur verzamelen bij KAJAK.
Vrijdag 18 juni 2004
Op de kalender staan wadvissen, barbecuen en in januari 2005 CAMP KAJAK.
Wadvissen: zaterdag 3 juli om 5 uur 's ochtends vertrekken bij KAJAK naar Den Oever waar we op de Catherina Cornelia gaan zitten vissen. Meedoen kan alleen als je lid bent, en kost je 15 euro voor het wadvissen. Daarnaast moet je op eigen vervoer naar Den Oever. Later op de dag, ongeveer tegen drieen, zet een gedeelte van de groep koers naar Amsterdam. Meegaan is op eigen risico en eigen gelegenheid. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar op de boot, dus wees snel met je opgave aan de bar. Opgave alleen als er betaald is.
Barbecue: Alleen voor leden en kost 10 euro. Daarin zit eten en drinken tot half een. Opgeven aan de bar bij KAJAK.
Camp KAJAK: Alleen voor leden, en hoeveel het kost weten we nog niet, maar de plek is gereserveerd. Een weekendje Groningen met ongeveer veertig personen, lijkt me gezellig! Houd het info bord en deze site in de gaten, want er is dus een beperkt aantal plaatsen...
Woensdag 9 juni 2004
KAJAK is Oranje geworden. Eerst binnen bij KAJAK, daarna de buitenkant en nu zelfs digitaal! De KAJAK Oranje Site zal vanaf nu geregeld geupdate worden. Foto's en dergelijke van het EK zullen bij de KAJAK Oranje Site te vinden zijn. Veel plezier met het EK!
Zaterdag 5 juni 2004
Aanstaande donderdag 10 juni zijn er de verkiezingen voor het Europees Parlement. Sommige gelukkige 18 plussers hebben de mogelijkheid om donderdag in KAJAK te kunnen stemmen! Mocht je niet in KAJAK kunnen stemmen, laat dan je stemlokatie wijzigen bij de gemeente in KAJAK. En mocht je nog niet weten wat je wilt stemmen, hier de stemwijzer!
Donderdag 3 juni 2004
De foto's staan weer goed, dus de oude zijn weer te bezichtigen.
Woensdag 2 juni 2004
Alle foto's van het feestweekend staan nu online. Hierdoor zijn wat oudere foto's eventjes niet bereikbaar, maar daar komt snel verandering in. Geniet in de tussentijds nog even na van het eerste KAJAK Feestweekend sinds jaren.
Zaterdag 29 mei 2004
De zaterdagmiddag. Lekker veel zon, veel bier en veel rondvliegende eieren. De foto's staan weer online op de vertrouwde plek, onderschrift volgt later. Ik heb ook wel meer te doen... Tot vanavond bij de voetbal!
Zaterdag 29 mei 2004
Hoe vroeg kan het zijn? De zaterdag is begonnen, de voorbereidingen voor het eiergooien en eierkoppen zijn in volle gang. Bij het opruimen vonden we nog het gedicht van Wibo Westra

30 jaar bestaat nu KAJAK
Maar dat weet iedere zak
Neem nu Silvan Tijhuis
Dat is een viespeuk, heeft altijd vieze praatjes in huis
En dan Henrie Blankhorst, lik me reet
Dat is iemand, komt te laat en die alles vergeet
Als voorzitter ben je altijd de klos
Ik heb het natuurlijk over Edze van den Bosch
Dat hij er nog steeds zit
Met Eddie als bestuurslid
Laatst kwam ik hier en stond totaal perplex
Zag ik Basje Geerdink op een praattafel, en die deed daar aan sex
Dan hebben we nog Daniel Boveree
Maar die neemt de politie wel weer mee

Vrijdag 28 mei 2004
De vrijdagavond is alweer achter de rug, maar gelukkig staan de foto's al online... Check foto 2004... En tot morgen!
Vrijdag 28 mei 2004
Het KAJAK FEESTWEEKEND staat op het punt te beginnen... Check de foto's van de opbouw...
Donderdag 27 mei 2004
Even de oude foto's van eind 2002 en begin 2003 overgeplaatst van TMF, waar ze niet meer te zien waren, naar Geocities, waar ze soms niet te zien zullen zijn. Tip: de beruchte tietenfoto van Wadvissen, zie eerder in dit nieuws kader, is ook weer te zien!
Maandag 24 mei 2004
De activiteitenkalender is bijgewerkt en staat boordevol! Vol vertrouwde activiteiten als het beruchte wadvissen, de barbecue en verrassingstocht. Het gourmetten beleeft een ware revival en nog in combinatie met de Playbackshow ook nog. Verder beloven die Natte Vrouwen verkiezing, DJ Slick & Seamen en de Hollandse Avond weer veel!
Zondag 23 mei 2004
Vandaag staat de Amstelcupfinale tussen FC Twente en FC Utrecht op het programma. Deze wedstrijd zal rechtstreeks worden uitgezonden in KAJAK. Mocht je interesse hebben om te komen kijken, KAJAK heeft haar deuren om 16.30 uur geopend. Gisteren trouwens de FA Cup tussen Millwall en Manchester Utd nog gezien? Zo hoort het dus...
Zaterdag 22 mei 2004
Zoekmachines, altijd handig om snel dingen te vinden op het ongelooflijk uitgebreide web. Nou is Google natuurlijk een van de, zoniet de beste zoekmachine. En met enige gepaste trots kunnen wij melden dat bij de eerste drie resultaten die een zoekopdracht oplevert, KAJAK genoemd wordt. Voor nieuwsgierigen hier het stappen plan: Surf naar Google. Selecteer daar dat je op afbeeldingen wilt zoeken, en tik als zoekwoord "tieten" in. Druk op enter en je krijgt DIT resultaat! KAJAK staat weer op de kaart!
Woensdag 19 mei 2004
Op de foto afdeling zijn foto's terechtgekomen van een weekendje Zandvoort. Check 2004, even helemaal weg.
Maandag 17 mei 2004
Jongerenvereniging KAJAK Twello is dinsdag 1 juni 30 jaar. In dat kader houdt KAJAK op de vrijdag en zaterdag voorafgaand aan deze dinsdag twee feestdagen. Wat gaat er precies gebeuren? Nou, we beginnen met de vrijdagavond, waarop in KAJAK de inmiddels tot huis DJ gepromoveerde DJ MISTER MAGIC de feestelijkheden opent. Hij weet er vast weer een feest van te maken, zoals we inmiddels van hem gewend zijn. Daarnaast komt caberatier Wibo Westra een optreden verzorgen. KAJAK is op vrijdag om 20.30 uur geopend en gaat om 01.00 uur dicht. Toegang is gratis voor iedereen.
De zaterdagochtend gebruiken we om op te ruimen, mocht je zin hebben om hieraan mee te helpen, ben je vanaf 10.00 uur welkom!
De zaterdagmiddag is ingeruimd voor nostalgische evenementen. Zo worden de door KAJAK in Twello op het trapveld naast ons clubgebouw om 14.00 uur geintroduceerde activiteiten eierkoppen en eiergooien georganiseerd. Wie over vijf worpen de grootst opgetelde afstand heeft afgelegd, valt in de prijzen. Voor 1 euro mag je vijf keer gooien.
De zaterdagavond is het dubbel feest in KAJAK. Om 20.30 uur wordt op het grote scherm een voorproefje op het komende EK genomen door Oranje - Belgie te vertonen. Direct na de voetbalwedstrijd neemt een DJ de regie over en gaan de boxen boemen. Naast KAJAK rijst een tent die de zaterdagavond de rockband CU een optreden zal verzorgen. KAJAK is zaterdag om 20.00 uur geopend en zal om 01.00 uur weer sluiten. De toegang is weer gratis voor iedereen.
In het weekend zal betaald moeten worden met munten, die alleen dit weekend geldig blijven. De munten zullen 1 euro kosten en vanaf vrijdag 28 mei verkocht worden bij de deur naast de bar. De munten kunnen vanaf zaterdag 00.30 uur weer inruilen voor 0,50 cent per stuk.
Hopelijk heb je hem niet nodig, maar je jas kan je in de nieuwe ruimte achter KAJAK kwijt, echter wel op eigen risico. Natuurlijk zal de zaal in de gaten worden gehouden, maar er wordt niet gewerkt met irritante bonnetjes. Tip: Neem geen jas mee!
Wil je meehelpen, mail dan Silvan Tijhuis.
Wil je meer informatie, mail dan Rutger Tijhuis.
Een trivia waar je niets aan hebt, Rutger en Silvan zijn geen familie.
Zondag 16 mei 2004
Een tijdje terug hadden wij een aantal foto's uit het archief gehaald en op onze site gezet. Daarbij ook de oproep, mocht je meer info weten, laat het ons dan weten! En zowaar kregen wij een reactie, van Marga en Leo Horstink nog wel. Zij herkenden zichzelf op foto 4 uit de serie en zeggen dat de foto ongeveer 27 jaar oud zal zijn, ongeveer drie jaar na oprichting dus. Leuk om te horen dat ook oud leden nog wel eens de site bezoeken! Voor ons een reden om binnenkort weer eens het archief in te duiken... En als we leuke foto's vinden, zullen we die zeker weer plaatsen.
Zaterdag 15 mei 2004
Een van onze 101 leden wees ons op de volgende statistiek over de bezoekers op onze pagina, een tijdje terug al:

Laatste 10 bezoekers
1. 6 april 17:26 Chello, Apeldoorn, Nederland
2. 6 april 17:54 Zonnet, Zwolle, Nederland
3. 6 april 17:58 Zonnet, Zwolle, Nederland
4. 6 april 18:02 UPC Nederland, Amsterdam, Nederland
5. 7 april 11:18 Wanadoo Nederland BV, Nederland
6. 7 april 14:21 BNN, Hilversum, Nederland
7. 7 april 15:30 Wanadoo Nederland BV, Nederland
8. 7 april 16:31 Planet Internet, Nederland
9. 7 april 18:04 Zonnet, Nederland
10. 7 april 19:00 Wanadoo Nederland BV, Nederland
 
Zondag 9 mei 2004
De foto's van Henne's Birthday Party mmv DJ Noppie staan online.
Zaterdag 8 mei 2004
Gisteren was het weer feest in KAJAK, dit keer stond op de kalender Surprise Party. In de wandelgangen werd wild gespeculeerd over wat het nou weer zou inhouden. Op het moment dat voorzitter Edze de mic toebedeeld kreeg van onze huis DJ MISTER MAGIC werd al snel duidelijk waarom het feest was. KAJAK heeft sinds kort het magische lidnummer 100 bijgeschreven in haar bestand. Het honderste betalende lid 2004 is Henri Veldhuis. Henri werd hierom ff speciaal in het zonnetje gezet. Hij kreeg oude legendarische stickers mee, een paar consumptiebonnen en een T-shirt wat hem zal helpen herinneren aan het magische 100. Een T-shirt met het opschrift 100e lid, KAJAK WON'T BE STOPPED! En zoals de voorzitter toepasselijk zei, op naar de 200!

Zaterdag 1 mei 2004
Vandaag is de KAJAK Oranje Site in de lucht. De site is makkelijk te bereiken via http://www.kajakoranje.tk. KAJAK is tijdens het EK geopend op alle wedstrijddagen. En Henrie, gefeliciteerd!
Vrijdag 30 april 2004
Prettige Koninginnendag!

Zondag 25 april 2004
Gezocht: Denneboompjes! Als iemand deze sinds deze week in de aanbieding heeft, graag een keer langs komen in KAJAK.
Zaterdag 24 april 2004
Nieuw op de site, het bardienst rooster. Mocht je vergeten zijn wanneer je bardienst hebt, of wil je weten wanneer wie bardienst heeft, zodat je wel of niet komt, kan je dat nu checken. Veel plezier ermee.
Zaterdag 17 april 2004
De foto's van de palmpaasoptocht en, leuker nog, de foto's van de Banana Party staan online. Verder zijn er nog bananen af te halen bij KAJAK. De film van gister verschijnt binnenkort met eerdere striptease acts op tape. Bestellen kan bij de bardienst.
Woensdag 14 april 2004
De filmafdeling is echt aangepast nu, met filmpjes van JP, een cursus tuinieren, Annemarie gezongen door 7 op de Schaal van Richter, Denise Mulder strippend en voormalig voorzitter Berry Draaijer uit zijn dak gaand op Frans Bauers Heb je even voor mij. Kijk snel bij de KAJAK Bioscoop.
Maandag 12 april 2004
Iedereen een vrolijke tweede pasen!
Zondag 11 april 2004
Iedereen een vrolijke pasen!
Zaterdag 10 april 2004
Gister was de bingo, er waren weer zeer veel mensen die een goeie avond gehad hebben. Meeste prijzen vonden een eigenaar, blijft alleen het raadsel van de vier plantenwinnaars over, terwijl er maar drie planten waren... Wie o wie verdraait de boel?
Woensdag 7 april 2004
Alle filmpjes zijn overgezet, zodat deze niet meer een probleem opleveren bij het bekijken, dat de site niet meer beschikbaar zou zijn. Veel kijk plezier.
Dinsdag 6 april 2004
En nog later volgt het traditionele KAJAK Tourspel rond de wielerronde Tour de France. Het opgave formulier is nu al te downloaden. Maar ook nu geldt, dat meer uitleg later volgt...
Maandag 5 april 2004
Het duurt nog even, maar je kan nu alvast een voorschot nemen op het EK met het KAJAK EK 2004 Voetbal spel. Het opgave formulier is nu al te downloaden. Deelname kost 3 euro. Meer uitleg volgt later, ook over de KAJAK plannen rond EK 2004...
Zondag 4 april 2004
Er zijn enkele filmpjes toegevoegd. Aangezien we eindelijk genoeg ruimte hebben om ze ergens te dumpen, kan je ze altijd vinden in onze bioscoop afdeling. Check de bioscoop.
Zaterdag 3 april 2004
Morgen om 13.00 uur begint in KAJAK de Palmpaasoptocht door Twello. Bezoek van de paashaas, gisteravond al even te bewonderen achter de bar, is niet uitgesloten. Kinderen kunnen hun tekening van te voren inleveren bij KAJAK binnen, en maken dan kans op een leuke prijs. Voor iedereen die mee heeft gelopen is er snoep, ranja en fruit. Tot morgen!
Vrijdag 2 april 2004
Net even een nieuwe intro pagina gemaakt, nog niet helemaal af, maar dat komt vanzelf. Check www.kajaktwello.tk of www.move.to/kajak.
Zaterdag 27 maart 2004
Echt, voor degene die nog de mogelijkheid hebben om mee te gaan, ik zou het doen... De verrassingstocht verrast meer dan mensen zouden denken... De koers wordt ingezet naar de machtigste plek in dit land en omgeving...
Vrijdag 26 maart 2004
Champagneglazen worden geklonken, KAJAK heeft weer een gouden deal gesloten. DJ Mister Magic heeft een contract getekend om vanaf vrijdag 23 april om de week onze vaste huis DJ te zijn. Wij zijn uitermate tevreden met deze deal en kijken uit naar de eerste draaiavond.
Donderdag 25 maart 2004
Nieuws: gisteravond werd DJ Mister Magic ingesloten in KAJAK! Voor het afsluiten van de deur werd rondgekeken en er zat niemand meer aan de bar. Bij het afsluiten van de deur en vragen wie het hek dicht zou doen, werd er op gewezen dat DJ Mister Magic nog binnen zou zitten. Bij het opendoen van de deur zat aan de bar inderdaad nog DJ Mister Magic een biertje te drinken. Hij had zich in de tussentijd verscholen in de wc, de deugniet!
Woensdag 24 maart 2004
Op aandringen van vele mensen die wij graag tot dienst zijn, hebben wij het bericht op onze intro pagina gewijzigd. Onze oprechte excuses, wij kunnen het ook niet snel goed doen natuurlijk. Wordt er in het gastenboek opgeroepen dat wij een leven buiten KAJAK moeten zoeken omdat er meer te doen is. Geven wij daar gehoor aan door een weekendje niet met KAJAK bezig te zijn, wordt door dezelfde mensen opgeroepen om de site aan te passen... Tja, het leven, hoe kansloos mensen die ook vinden, is niet makkelijk... Maar blijf je uitleven in ons gastenboek met tips en advies hoe ons leven leuker te maken. Maar zet er wel even je naam bij, anders moeten wij dat weer doen...
Dinsdag 23 maart 2004
Voorwaarts 10 ging een weekendje weg en daarvan zijn een paar foto's gemaakt. Een paar ledenfoto's zijn hier zichtbaar, de overigen komen bij Voorwaarts 10 terecht. Kijk de foto afdeling...
Zaterdag 13 maart 2004
Gisteren was de ledenvergadering en voor het eerst sinds jaren was er zowaar een redelijke opkomst! De nodige punten zijn gemaakt en we zullen er zeker op terug komen.
Donderdag 11 maart 2004
De laatste foto's zijn toegevoegd aan de Schaal van Richter pagina! Kijk snel...
Zaterdag 6 maart 2004
De eerste foto's van het optreden van gisteren staan er op. Later meer...
Zondag 29 februari 2004
De foto's en, misschien nog leuker, de FILMPJES, van de Valentijnstocht staan op de foto afdeling. Denise Mulder, echt, leuke meid. Tzt zal de filmpjes afdeling geupdate worden.
Zaterdag 28 februari 2004
Vrijdag 5 maart treedt de band 7 Op de Schaal van Richter op in KAJAK. De deur gaat open om 20.45 uur. Entree is gratis.
Vrijdag 27 februari 2004
Je hebt het kunnen lezen op de voorpagina van het Voorster Nieuws, of anders in de Stentor, KAJAK heeft vanavond de officiele ingebruikname van de nieuwe zaal. Alle leden, betrokkenen en genodigden kunnen van 19.00 uur tot 21.00 uur de ingebruikname bijwonen. Na 21.00 uur is er een normale clubavond. Iedereen die er al is mag blijven, iedereen die de ingebruikname niet wil mee maken, kan dan ook komen tafelvoetballen of flipperen.
Zaterdag 14 februari 2004
Gisteravond was het lekker druk in KAJAK, maar dat is geen nieuws meer. Wat wel nieuws is, is dat gister de nieuwe berging voor het eerst in gebruik is genomen. Gisteravond was het klaverjassen in de nieuwe locatie. De kaarters waren hier heel te spreken over. Meesten voelden zich vereerd om bij de eersten te horen die gebruik mochten maken van de ruimte achter. Martin van Bers was het meest lovend. "Als het aan mij ligt, klaverjassen we altijd achter!" Of dit ook daadwerkelijk zal gebeuren, is nog de vraag. Gisteravond was een testavond en zal worden geevalueerd op de komende bestuursvergadering. Dat de kaarters zeer te spreken waren over de nieuwe kaartplek, is een leuk compliment voor de inzet van de vrijwilligers. Maar dit wil nog niet zeggen dat de kaartavond standaard achter wordt gehouden. We houden u op de hoogte!
Donderdag 12 februari 2004
De uitnodigingen zijn onderweg, mocht je hem nog niet ontvangen hebben, blijf dan wachten bij je brievenbus. Op vrijdag 27 februari 19.00 uur is er de officiele ingebruikname van de nieuwe berging. Deze ingebruikname is symbolisch voor het afronden van alle werkzaamheden rond KAJAK. Alle leden en genodigden zijn welkom om dit met het bestuur te komen vieren.
Donderdag 4 februari 2004
Wegens klachten van verontruste bezoekers van deze site zijn de suggestieve foto's van enkele leden verwijderd. De betreffende leden verklaren totaal geen enkel idee te hebben, hoe de beruchte foto's gemaakt zijn.
Zaterdag 31 januari 2004
Veel te veel gebeurd weer... Kijk maar op de fotopagina.
Vrijdag 30 januari 2004
Het automatisch "refreshen" van de webcams is ook weer gemaakt. Iedere 10 cq 15 seconden wordt weer vanzelf de pagina herladen.
Donderdag 29 januari 2004
Beetje lullig nieuws. De nieuwe omheining is geplaatst. Nu is dat heel mooi. Blijkt er alleen sinds woensdag een probleem te zijn met het hek die toegang moet verlenen. Die kan niet meer open. Of is het los? Maar als je dus morgenavond voor een dichte poort staat, wil dit niet zeggen dat KAJAK dicht is. Gelukkig hebben we wat extra geinvesteerd in een extra poort. Die kan wel gewoon los. Of is het open? Ga dus even via het grasveldje naar de zijkant van het plein, en via die kant kan je wel binnen komen bij KAJAK.
Zaterdag 24 januari 2004
De KAJAK Internet redactie wordt overstelpt met mailtjes over tiepfouten in het toneelstuk. Wij waren dan ook vergeten te melden dat het toneelstuk voor een groot gedeelte in streektaal, dus int plat, geschreven is. Hou dus op met mailen over type fouten, die maken wij niet...
Vrijdag 23 januari 2004
Vanavond een bestuursvergadering over de invulling van het lustrumweekend. In het archief vonden wij, naast het ABC ook nog het opgevoerde toneelstuk bij het Tien Jarig bestaan van KAJAK. Lees verder...
Donderdag 22 januari 2004
Gister zijn de voorrondes gespeeld van het KAJAK Dart Toernooi. Ondanks dat sommigen beweerden dat de afstand tot het bord niet kloptte, zijn na hermetingen op donderdag de afstanden NIET aangepast. Dit betekent dat de plaatsing voor de finales op zondag NIET worden overgespeeld.
De volgende 16 spelers hebben zich geplaatst.
Op bord A spelen in de achtste (1/8) finale tegen elkaar: Laurens Donkersgoed tegen schoonpapa Martin van Bers en partij twee op dit bord Marcel Petri tegen Roy Pol.
Bord B speelt Daniel Boveree tegen Rick van de Linde en Leslie van Ingen tegen Co de Troffel Roelofs.
Bord C Gerben Buitink tegen Remco Tijhuis en Chris Ganzevles tegen Jurian Boerkamp.
Op bord D spelen dan Teun Albers tegen Merijn Nieuwenhuis en Marc Logtenberg tegen Roy Hulshoff.
De achtste finales wordt Best of 7, de kwart finales een Best of 9, de halve finale een Best of 11 en de finale een Best of 13. In tegenstelling tot de voorrondes wordt er op de finale dag vanaf 501 teruggegooid.
De prijs voor hoogste uitgooi is, net als vorig jaar in de plaatsingsrondes, voor Christiaan Ganzevles. Hij gooide een finish van 85. De prijs was niet een fles Bacardi, maar een vaatje Grolsch.
Zondag dus de finale dag. Om 13.00 uur begint het, 12.30 uur zal de poort geopend zijn.
Zaterdag 17 januari 2004
PANIEK! Vandaag trof een verbouwereerde Silvan Tijhuis in de berging van KAJAK een leeg aquarium aan. De politie gaat uit van een ontvoering. De ontvoering is nog niet opgeeist en er is nog geen losgeld gevraagd. Mocht er een dezer dagen iemand, bijvoorbeeld uw nichtje, bij u langskomen met twee goudvissen neemt u dan contact op met de lokale politie. De vissen zijn oranje van kleur en zwemmen graag rondjes. Ze luisteren naar de namen Berry en Miranda. Verder wil Silvan nog het volgende kwijt: "Ik hoop dat de ontvoerders goed zorgen voor de visjes, ze zijn heel lief en doen niemand iets kwaad!"
Vrijdag 16 januari 2004
Dertig jaar geleden, op 1 juni 1974 werd KAJAK opgericht, toen nog onder de KPJ-organisatie. Dit jaar is het dus tijd voor een feestje. En dat komt er al, zoals iedereen eigenlijk al weet. Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat het bestuur moeite heeft om het weekend van een leuke invulling te voorzien. Nou, om het bestuur te helpen, hebben wij van KAJAK INTERNET het archief eens doorgeploegd en daar vonden wij iets van tijdens het tienjarig bestaan van KAJAK. Het stuk werd voorgedragen door de voorzitter. Wij dagen Edze uit om ook zoiets te doen op het lustrumweekend.
Donderdag 15 januari 2004
Zoals beloofd in het clubblad de Toekomst van januari 2004 is de tweede webcam in KAJAK geinstalleerd. KAJAK TV, met de zenders KAJAK 1 en KAJAK 2 kan je zien via de webcampagina. De webcam gericht op en rondom de bar kan storen , aangezien dit een draadloze webcam is. KAJAK is aan het onderzoeken of het verband houdt met de nieuwe Vodafone zendmast.
Maandag 12 januari 2004
En om het feest compleet te maken, de foto's van de nieuwjaarsreceptie staan er ook op. De beste wensen...
Zondag 11 januari 2004
De foto's van het karten zijn bij ons binnen. Zoals verwacht en tot genoegen van de zeurders uit het gastenboek staan ze online.
Zaterdag 10 januari 2004
Kom ik er net achter dat de link naar foto's van de verbouwing nooit on line zijn gegaan... zo heeft dat natuurlijk weinig zin... Dus nu nogmaals aangeboden.
Zaterdag 3 januari 2004
Er zijn tellers toegevoegd aan de KAJAK TV pagina en de intro pagina. Kunnen we eindelijk zien of het de moeite waard is om die webcam te laten draaien en de pagina bij te houden.
Vrijdag 2 januari 2004
Zondag 4 januari 14.00 uur is er de mogelijkheid om die eikels van het bestuur het allerbeste voor het nieuwe jaar te wensen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor leden en genodigden om zich vol te laten lopen tot 17.00 uur. Daarna gewoon dokken voor je bier. Het is niet altijd feest.
Zaterdag 27 december 2003
Zo, de kerstdagen overleeft, nu nog alleen dat saaie oud en nieuw. En dat brengt ons meteen bij het volgende punt, op woensdag 31 december is KAJAK gesloten. Dit in verband met het voorkomen van vervelend bezoek. Dus woensdag geen clubavond.
Donderdag 25 december 2003
Voor mensen die mee gaan karten zondag de 28e december, je kan verzamelen in KAJAK. Wel gewenst om eigen vervoer te regelen. KAJAK gaat open om 13.00 uur. We moeten om 14.30 uur in Nijverdal zijn. We rijden twee keer rondje en een keer lasergamen. Als je nog mee wilt, dat kan. Kosten voor leden zijn 15 euro, voor niet leden 30 euro.
Woensdag 25 december 2003
De nieuwjaarsreceptie zit er weer aan te komen. Dit houdt in dat genodigden en leden gelegenheid krijgen om onder het genot van een drankje elkaar het beste te wensen. Het vindt plaats op zondag 4 januari van 14.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag 6 december 2003
Dag en nacht on line... KAJAK TV! Onze eerste webcam nu live op Internet. Om de tien seconden wordt er een actueel beeld weergegeven van wat op dat moment in KAJAK gebeurt. Kijk mee met wat er in KAJAK gebeurt, dag en nacht.
Donderdag 4 december 2003
Tja, dat gaat natuurlijk nooit goed he, een verkeerde datum bij het karten. Het is dus zondag 28 december 2003. Wil je mee, kost je als lid zijnde 15 euro voor twee keer racen en beetje lasergamen. Geef je op bij KAJAK.
Zaterdag 28 november 2003
Weet wat foto's toegevoegd, namelijk van de Shooteravond tijdens CP2003 en van de voorbereidingen die KAJAK leden troffen voor het EK 2004. Zie de fotoafdeling.
Woensdag 25 november 2003
De Kalender tot en met 2004 is online!
Vrijdag 7 november 2003
Een tijdje terug was Grad Damen in Twello. Aangezien iemand daar helemaal gek van is, sleepte hij iedereen mee dat cafe in. En de foto's zijn schokkend. Zie de foto afdeling.
Donderdag 6 november 2003
Nog even en dan breekt het leukste KAJAK weekend weer aan, namelijk het weekend dat Edze, Henrie, Rob, Berry, Silvan en Koen een weekendje opgerot zijn naar Centerparcs. Ter voorbereiding alsnog de fotoshoot Centerparcs Zandvoort 2003, het restant van CP 2002. Laten we maar hopen dat ze niet weer op zaterdag terug zijn...
Zaterdag 25 oktober 2003
Foto's van het Houthakkersfest zijn on line, kijk maar op de foto afdeling.
Vrijdag 24 oktober 2003
Linx toegevoegd naar vakantiefoto's, waaronder de beruchte KAJAK sticker, die anderhalve week de intro pagina heeft gesierd.
Woensdag 22 oktober 2003
Het gaat goed met KAJAK. Over 2002 hebben we een goed financieel resultaat gehaald en het ledental blijft groeien. Met het oog op volgende ontwikkelingen in de samenstelling van de populatie in Twello heeft het bestuur besloten uit te breiden. De eerste foto's van het nieuwe pand aan de Stationsdwarsstraat zijn gemaakt.
Zaterdag 18 oktober 2003
BRAND! SLA ALARM! KAJAK IN DE FIK! Kijk snel de foto's!
Donderdag 16 oktober 2003
Ja, de stoerste vakantie foto 2003 is in ons bezit, met dank aan Maarten. Als er nog meer mensen zijn met leuke vakantie foto´s, laat maar zien! Of anders foto´s met de KAJAK sticker op leuke plekken. Kom maar op. Verder, foto´s toegevoegd van de nieuwe berging. Ook leuk...
Maandag 13 oktober 2003
Je hebt het in de krant kunnen lezen, in KAJAK kan je nou internetten. En dat heeft tot gevolg dat je kunt MSN'en met KAJAK bezoekers. Je kan KAJAK aan je vrienden lijstje toevoegen met de volgende Hotmail accounts: kajak_twello@hotmail.com, kajak30jaar@hotmail.com en via kajaktwellopc1@hotmail.com.
Zondag 12 oktober 2003
Vanaf vandaag geopend: De KAJAK Bioscoop! Diverse filmpjes uit het verleden nu gecentraliseerd op deze afdeling. Nieuwe filmpjes worden hier ook toegevoegd. En er zitten wat gouden filmpjes bij... Goeie ouwe tijd.
Zaterdag 11 oktober 2003
Weer wat updates deze week. Diverse foto's weer toegevoegd, waaronder een opsporingsbericht. De kalender is toegevoegd.
Vrijdag 10 oktober 2003
Onze eigen populariteit nekt ons! Doordat wij veel meuk onderbrengen bij gratis sites als geocities en tmfweb, kan het soms voorkomen dat het maximale aan data verkeer bereikt is. Daardoor kan het voorkomen dat je een uur moet wachten voordat je de foto's of filmpjes in kan zien. Dit is voor ons onacceptabel en wij gaan dan ook op zoek naar een oplossing. Tot die tijd, lijdt met ons mee...
Zaterdag 4 oktober 2003
Vandaag heuglijk nieuws. De KAJAK site en de KAJAK Fan Page zijn geintegreerd tot een nieuwe site. Op deze site wordt weer ouderwets veel geupdate. De Foto afdeling is overzichtelijk samengevoegd, en nieuwe foto's! (Zometeen dan...) Het ziet er allemaal nog niet fantastisch uit, en ook allemaal niet even handig ingedeeld, maar er is gekozen voor kwantiteit voor kwaliteit. Dus eerst veel nieuwe troep, en dan wordt gewerkt aan een betere lay out.
Woensdag 24 september 2003
Kajak in de krant van dinsdag 23 september. Lees het artikel. Foto volgt. Verder nieuws: Gesignaleerd rondom KAJAK: Patrick Casteel! Dat houdt in dat de eerste werkzaamheden rond de verbouwing zijn begonnen. Staande ovatie voor Patrick!
Zondag 21 september 2003
Nieuw op de Fan Site van KAJAK: Foto van de week: Iedere week een nieuwe foto van de week met onder de foto de uitleg in een regel waarom het de foto van de week is. Aftrap met DJ Mister Magic, Woohoo!
Zaterdag 20 september 2003
O, o, o wat was het gister weer leuk in KAJAK. Foto's binnen korte termijn. Verder nog even dit: In het kader van de dag van de straatmaker kon KAJAK natuurlijk niet achterblijven. Daarom onze eigen straatmakers nog eens in het zonnetje. Kijk op de bestrating voor het KAJAK FAN eerbetoon.
Dinsdag 8 september 2003
Vrijdag 12 september start de KAJAK Klaverjascompetitie. Leden die mee willen doen kunnen gratis deelnemen. Als je niet lid bent, betaal je 2 eurootjes. Meedoen kan door op vrijdag om 19.45 uur binnen te zijn, want om 20.00 uur begint het. Als je iemand wil spreken over de klaverjascompetitie kan je ene Rutger Tijhuis lastig vallen. Onder andere op zijn mailadres  of anders als je hem spreekt. Pas op voor zijn opvliegende karakter.
Maandag 7 september 2003
Nieuw spectaculair nieuws! De Kajak Fan redactie heeft beslag weten te leggen op vertrouwelijke informatie met betrekking tot de verbouwing bij KAJAK. Lees snel verder op de verbouwing!
Zondag 6 september 2003
Door wat technische problemen op de foto site, die nu verholpen zijn, konden sommige foto's niet bekeken worden. Ze doen het nu dus wel, en meteen weer een update: Lowlands 2003 is toegevoegd. Tevens wordt in 2004 KAJAK 30 jaar, dus reden voor een extra feestje. Lees over de plannen en hoe jij kan meehelpen.
Zondag 24 augustus 2003
De nieuwe ONOFFICIELE KAJAK FANPAGE is in de lucht. De site, gemaakt met het oog meer over KAJAK op het net te vinden en meer en meer te weten te komen over KAJAK, heeft nu nog alleen dit nieuws blaadje en de foto sectie. Langzaam aan wordt de site uitgebouwd tot een verzameling KAJAK trivia. Check regelmatig terug op de site voor de nieuwste ontwikkelingen. Op deze pagina geen info over activiteiten of zo, daarvoor moet je bij de officiele KAJAK pagina zijn.