Hebbe, hebbe, hebbe     :-)

Ceremoniemeesters
Jos en Chantal Poortinga

Telefoon: 024 354 1713
Wat geef je een stel dat alles al heeft? Voor liefhebbers van het grote portemonnee omkiep-gebeuren heeft het bruidspaar nog wel enkele wensen…

Onze vrienden Job en Michelle beheren de kadolijst met een aantal losse items. Zij zorgen ervoor dat het bruidspaar niet acht dezelfde cadeaus ontvangt. Je kunt Job en Michelle bereiken via telefoonnummer 040 213 07 50.

Voor veel van die cadeautjes geldt: er is geen voorkeursmerk of koopplaats. Een tafelkleed van de VT-wonen vinden we even leuk als een zelf genaaid kleed met bijpassende servetten. Als je onze stijl/ smaak een beetje in je achterhoofd houdt, moet het niet zo moeilijk zijn te slagen!

Oh, je hebt vooral vertrouwen in de groene vingers van Jeroen en Miriam? Omdat het bruidspaar direct na 'de dag' op huwelijksreis gaat ontvangen zij liever geen bloemen en planten. Een bon van Fleurop of Intratuin wordt natuurlijk wél op prijs gesteld!

Leg je liever bij voor een groter cadeau? Deze zomer willen we graag een houten tuinset kopen. Daarnaast is 'een schilderij voor boven de bank' nog steeds een wens van ons.

Wist je trouwens dat bekenden, zonder uitnodiging, van harte welkom zijn om het bruidspaar op de receptie te feliciteren? We hebben de receptiekaart niet heel breed uitgestuurd maar dat betekent niet dat we felicitaties niet graag in ontvangst nemen.

Dus weet je iemand die staat te popelen ons te feliciteren? Hij/zij/ze zijn van harte welkom.