Janny's kaartenwinkel

 

 

        

Hallo allemaal

 

Ik maak wenskaarten sinds september 2000, eerst alleen voor familie en bekenden, en nu heb ik besloten om mijn kaarten op een homepage te plaatsen, zodat u ze ook kunt bekijken.

 

U kunt  mijn kaarten ook kopen en daar wil ik dan een goed doel mee steunen. Met ingang van deze nieuwe homepage heb ik voor een nieuw goed doel gekozen, en dat is dit keer de Stichting CliniClowns Nederland. Deze stichting is er voor kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma en handicap. CliniClowns biedt hen afleiding en plezier waardoor zij het ziek zijn even kunnen vergeten. Helaas kan ik hier geen logo plaatsen, omdat alles op de site van de CliniClowns een copyright rust op tekst, afbeeldingen en logo's. Wel kan ik een link plaatsen en die is: http://www.cliniclowns.nl hier kunt u meer informatie vinden over het werk van de Stichting.

 

Het geld dat ik binnenkrijg voor de verkochte kaarten gaat voor 100% naar de Stichting CliniClowns Nederland. Namens de Stichting CliniClowns Nederland en alle kinderen en hun ouders, alsvast héél hartelijk dank.

 

Als u een vraag, een opmerking of een tip heeft, mail me dan even. (zie pagina "bestellen") Vergeet niet het gastenboek te tekenen, dan weet ik dat u langs bent geweest.

 

Om naar mijn kaarten te gaan klik op de knop ENTER hieronder.

 

U kunt mij ook vinden op Facebook.

 

https://www.facebook.com/#!/JannysKaartenwinkel

 

U vind mij nu ook op Clubs.

 

http://jannys-kaartenwinkel.clubs.nl/

 

 

                   

Attentie: Om naar mijn kaarten te gaan, heeft u het programma Java nodig.

 

Ik wens u veel kijkplezier en vriendelijke groetjes,

 

Janny

 

 

 

 

Laatste update: 14-8-2016

               Gratis tellen en statistieken voor uw website op www.motigo.com