Muziek

Huiskamer Televisie Computer Downloads Muziek Taal Reacties Chat

Pianist Sommige andere van mijn pagina's heb ik voorzien van een gezellig muziekje, hier zal je 'm zelf moeten starten :o)

Als je meer van Beethoven houdt...
Of van de Looney Tunes....


Notenbalk

MIDI
Op Martin and Ronald's midi&karaoke pagina heb ik veel Midi-bestanden ontdekt, en daarnaast ook karaoke-bestanden. Het Randstedelijk Begeleidingsorkest heeft een verzameling van klassieke Midi's. Op "The MidiPages" staat uitgelegd wat MIDI nou eigenlijk is. Verder kan je natuurlijk altijd nog de midi.pagina.nl raadplegen...

Songteksten
In Ivo's kampvuurbundel staan veel songteksten, mét accoorden. Veel Nederlandstalige nummers. Echt veel vind je in Giga's Nederlandse Songtekstenarchief; vanwege auteursrechten moet je wel lid worden, maar dit is gratis. Verder zijn ook Demos' Digitale Liederenbundel en Sangbunt bronnen van songteksten.

MP3
Om Mp3-bestanden te kunnen vinden, typ ik in AltaVista onder het tabblad 'MP3/Audio' de titel en/of artiest in waar ik naar op zoek ben. Meestal lukt dat wel. Nog handiger is het programma Napster, waarmee je je eigen MP3-bestanden kunt delen met anderen en andersom. Ook met Gnutella kan je bestanden delen, en niet alleen MP3. En natuurlijk bestaat er ook een mp3.pagina.nl!

Notenbalk

Weet je meer leuke links voor hier, laat ze me weten!


© 2001 by Jeroen van der Sande. 
Laatst bijgewerkt op zaterdag 5 augustus 2000.