IC Wild Jupiter van Malai Tahal, onze Somali wildkleur kater Jupiter is geboren op 29-04-94 in België. Hij is, nadat hij een aantal nesten heeft verwekt, sinds augustus 1998 een je-weet-wel kater. Ook als dekkater had hij huiselijk verkeer en natuurlijk is hij nu ook vrij in huis tussen de meiden. Hij is erg lief en als we een nestje hebben helpt hij moederpoes de kleintjes verzorgen en opvoeden. Hij leert ze precies hoe ze bezit kunnen nemen van het mensenhuis. Hij ligt ook graag in de kattenren naar de vogeltjes te kijken.Van de vissen in de vijver heeft hij er al eentje uitgezocht, maar jammer voor hem kan hij daar niet bij komen.

 

 

 

Dochter van Elsa, Ch.Real Annabel van Pescador, geboren op 03-10-1996 is een zwartzilver Somali poes. Haar kleur en Somali vacht heeft zij gekregen van haar vader Pr./EC Sir Lancelot de la Merdune. Net als haar moeder Elsa heeft Annabel een heel fijn en zacht karakter. Annabel is gauw jaloers en dat uit ze dan in plassen, nou doet ze dat niet overal, maar op vaste plaatsen, dus dat is niet zo heel erg. Wij proberen wel om de jaloezie zoveel mogelijk tegen te gaan,maar dat lukt niet altijd.

 

 

 

 

 

 

Dochter van Jupiter en Ferona, Olivia F. van Pescador  geb.13-05-1998 is ook een wildkleur Somalipoes en wel de dochter van Ferona en eerder genoemde Jupiter. Zij is uitgegroeid tot een poes met een warme kleur. Ondertussen zorgt zij er wel voor dat we weten dat ze er is. Want knuffelen is haar grote hobby. Zij is ook erg goedaardig, nooit rare buien is altijd lief en zacht. Ze is ook een goede moeder en vind het prettig met eigen kindjes. Kittens van andere poezen vind ze niks, daar kan ze slecht mee overweg en vind ze niet leuk.

 

 

 

Terug

 

 

 

Informatie

 

 

 

PAGINA 2

 

 

 

ELSA een Abessijn variant wildkleur, geb. 26-9-1992 . Haar kleur is wat minder, maar ze heeft een karakter om op te eten, zo lief! Daarnaast heeft ze bewezen een perfecte moeder te zijn.

Zij vind het heerlijk  in de katten ren waar ze lekker op de tegels rolleboldin het zonnetje ,want daar is ze een echte liefhebster van. Elsa is ook een poes die niet zomaar met zich laat sollen, ze kan een hoop hebben, maar er is een grens en natuurlijk heeft

  ze gelijk.                                                                         

 

Csûkkatjama Ferona, Geb. 21-12-1996, zij is een Somali Wildkleur poes. Zij is er een van het soort dat eerst doet en dan denkt. Als zij bijvoorbeeld een spin ziet, gaat zij ervoor en denkt geen moment aan de gevolgen van een eventuele landing. Ferona is een heel erg goed moedertje, is heel erg waaks en een ieder die te dicht in de buurt komt, komt Ferona tegen.

 

 

 

Ch. Atalante's Danae van Asklepios, geb. 02-09-1992, onze sorrel Somali poes. Zij is niet de slankste van de groep. De vijver heeft ook haar interesse. Zij geniet van het 'verkeren rond de vijver' is erg lief en 'houd van vissen'. Eten dat is haar lust en leven. Alles wat ze tegen komt eet ze op. Dit is wel lastig want als we bv. een nestje hebben kunnen we niet iets zomaar neerzetten. Altijd moet Roos dan even naar buiten in de ren of, naar boven want ze is al veel te dik.

 

 

 

Dochter van Danae van Asklepios, Pr. Danae's Sofiane van Pescador geb. 20-11-1994. Zij is een wildkleur Somali poes met een heel lief karakter. Net als haar moeder Danae is ze op haar zelf en bepaalt zelf haar tempo. Dit is een poes waar je nooit last van hebt. Zij gaat altijd rustig haar gang. Zij eet ook gewoon alles en doet nooit raar tegen de andere medebewoners.