Aanbevolen Creatief Diversen Evenementen Foto's Trappershut
Kruiden Recepten Te koop Gevraagd Links Mail
Vuur Gastenboek Traders      
           

Op deze site zullen we proberen informatie te geven over onze hobby, het nabootsen van het Longhunter tijdperk aan de oostkust van Amerika ( French & Indian War, Last of the Mohicans), en het Mountainmen en Trapper (pelsjager) tijdperk (het westen) (circa 1750 tot 1860.) Marion's stijl is die van de eerste vrouwelijke settlers van het oosten, terwijl ik een echt lid van de hertenleren brigade ben. Een Mountainman dus. Er zijn echter rendezvous waar ik te vonden ben als Apache scout. Het laatste jaar hebben we ons verdiept in de geschiedenis van de highlands in de periode 1746 en dus beelden we deze periode tegenwoordig ook uit.

Mijn trappersnaam was al een jaar of vijf T-bone. Deze naam heb ik gekregen van mijn vrouw vanwege mijn voorliefde voor dit gerecht.

Op het kamp van Ouddorp, wat in mei 2003 werd georganiseerd door P.J., gebeurde een incident waarbij ik als EHBOer heb ingegrepen. Na de prijsuitreiking van de trappersloop werd ik door Lenie naar voren geroepen en door Dutchman officieel gedoopt met de naam Medicineman.

Wij zijn zeker geen experts, maar door kijken, doen en vooral vragen leer je een hoop. Wij zijn sinds 1997 bezig en al een eind op weg. Verder schieten we ook zwart kruit bij Raak de roos in Ouddorp.

Tevens zijn wij tegenwoordig lid van Allemandsend ( zie links). Dit is een vereniging die zich bezig houdt met levende geschiedenis. We richten ons op het jaar 1705 en dan met name op de zeelui en piraten uit die tijd.

Alle informatie op deze site mag voor normale doeleinden vrij worden gebruikt en verspreid.

Heeft u vragen, aanvullingen of opmerkingen, laat dan een bericht achter in de mai of het gastenboekl.

Watch your topknot