Onze Website over Reizen en Genealogie

Een website bouwen is een leuke hobby van mij

Wat voor informatie is er te lezen op deze website.

Vanaf 2005 zijn wij begonnen met het maken van georganiseerde reizen. Het resultaat van deze reizen is op deze website te zien met een overzicht van de gemaakte foto's.

Toen ik begon met het uitzoeken van mijn stamboom, oftewel met genealogie, was het internet nog niet uitgevonden. Ik weet nog dat we op een dag naar het Rijksarchief van Den Haag reden en daar in de studiezaal min of meer op goed geluk archiefstukken opvroegen, in de hoop er een voorvader in vermeld te zien. En dat ik in het archief in Delft klappers overschreef en daarmee thuis een stamboom maakte. Het resultaat staat op deze website, en je bent welkom om je voordeel te doen met mijn genealogisch database.
De Welsh Springer Spaniel is een van de varieteiten binnen de jachtspaniels. Dit ras onderscheidt zich van de andere spanielrassen door onder andere de kleur, die altijd rood met wit is.De hond is gebouwd op uithoudingsvermogen en hard werk. Hij is symmetrisch van bouw, gedrongen en niet hoog op de benen.De algemene indruk die hij maakt is die van een sterke, vrolijke en zeer levendige hond. De ogen zijn hazelnootkleurig tot donker en de oren hebben enigszins de vorm van een druiveblad. Het gebit moet scharend zijn. Lichaam, hals, voor- en achterhand zijn gespierd en het gangwerk van een Welsh Springer is soepel en krachtig. De beharing heeft een zijdeachtige structuur en is sluik of glad. Een krulvacht is ongewenst.