Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Wil je graag een uniek verjaardagsfeestje bouwen, een heugelijk feit herdenken of een conferentie, beurs of bedrijfsfeestje organiseren?

Celebrations Wedding & Events Services, specialist in planning en organisatie van bruiloften en andere evenementen, biedt daartoe jou haar diensten aan.

De professionele en liefdevolle handen van Celebrations maken jouw bruiloft of evenement tot een onvergetelijke. Wij nemen jou de stress van het organiseren uit handen. Je kan je toeleggen op stressvrij genieten met je gasten.


Jij staat centraal wanneer je de diensten van Celebrations Wedding & Events Services inhuurt. Ons aanzet is sterk service- en klantgericht. Daarom dragen wij normen van professionalisme, integriteit en confidentialiteit hoog in ons vaandel. Wij zijn gericht op een eerlijke en betrouwbare wijze van zaken doen met jou als cliënt, de leveranciers, collega's en je gasten. Hierbij respecteren wij de gebruiken en voorwaarden van onze cliënten en leveranciers. Tegen sterk concurrerende prijzen en door sociaal-maatschappelijk en ethisch verantwoord te ondernemen, trachten wij de verwachtingen van onze cliëntèle te overtreffen.

Celebrations Wedding & Events Services is een divisie van Isselt Enterprise.

Echtpaar Accord-Liu.
"Celebrations richt zich op de persoon en gaat in op details, dat maakt een huwelijk PERFECT!"

Echtpaar Harper-Agard.
"Onze huwelijksdag was in één woord GEWELDIG!"

Echtpaar Bolaji-Maria:
"Ze gaan voor het BESTE!"