Create your own web pages in minutes...
Copyright 2007. Copyright L.Koppenol.
Passyndroom bij kinderen
Oudervervreemding (ouderverstoting is de grootst onbeschreven misdaad genoemd ten opzichte van kinderen.
Helaas hebben vele zaken plaatsgevonden in jaren, waar vele kinderen de dupe werden door manipulerend meest verzorgend ouder de moeder na scheiding.
Een extra risico is het als een ouder gezag verkrijgen kan, eenzijdig zonder enig onderzoek in realiteit naar toestandsbeeld en kenmerken van een dergelijk ouder.

Simpelweg omdat ondanks goede studie ook en adviezen niet mee te gaan in de handel van mensen met BL,
nog steeds de ggz niet blijkt te melden wat de kenmerken zijn voordat er überhaupt wordt besloten door een rechter over gezag over geboren kinderen!

Als juridische erkenning zoals is gebleken in zaken ook onterecht kan worden geweigerd door een dergelijk moeder, terwijl al jarenlang goede studie en waarschuwingen er lagen niet mee te gaan als werkers in handel en wandel van deze mensen, c.q. in hun "verklaringen" ook, dan zal het niet zo moeilijk te begrijpen zijn, hoe het komt dat nu eindelijk na de grote moeite meestal door omstanders (eigen vaders van kinderen, c.q. anderen die de kinderrechten hoog in het vaandel hebben staan), kennellijk kortgeleden voor het eerst een rechter een maatregel heeft bepaald.
En benoemd wordt wat passyndroom (oudervervreemding) in realiteit is.

En wel: PSYCHISCHE KINDERMISHANDELING.

Waarbij stelselmatig en in gevallen als bedoeld moeders kinderen bewust vervreemden van hun eigen verwekker-vader, ook op valselijke gronden
aantoonbaar.   Dat instanties en werkers nog velen dit niet hebben gemeld is al erg genoeg voordat beslissingen werden genomen door rechters in familierecht.
Kinderen die ziek zijn geworden doordat ze door de dan verzorgend ouder werden "voorgelogen" c.q. ook niet werden ingelicht zelfs wie hun vader is in werkelijkheid, waardoor kinderen tevens terecht zijn gekomen in de psychiatrie met schade, aantoonbaar door zulks handelen ook.
Een schande is het voor het gehele systeem van familierecht en ook voor andere systemen bijvoorbeeld in Jeugdzorg en welzijn van kinderen dat
ondanks de oproep van de A.P.A. (American Psychiatric Association) , waar tenslotte het :"handboek der psychiatrie vandaan komt zo kan men het stellen,
dat veel te weinig aan de bel wordt getrokken nog steeds zo blijkt, als men in aanraking komt met de materie borderline als hulpverlener, terwijl er kinderen
ter sprake zijn.
  Immers Dr. Richard Gardner deed hier prima onderzoek naar.

Eerlijkekunst.
Google Discussiegroepen
OMSTANDERS Borderline.
Naar deze groep gaan