ď... ieder idee heeft kans van slagen ... ď

 

 

 

 

Riny biedt deze site aan uit liefhebberij.

 

Voor die mensen die dat op prijs stellen kunt u hier meer over de persoon Riny lezen.

 

*    Eigen horoscoop

*    Korte schets van mijn levensloop

 

Klik op een van de bovenstaande links of kies in het menu aan de linkerkant.

 


 

Kijk ook even in het Gastenboek!


Eigen horoscoop

Hieronder kunt u mijn horoscoop zien. Bekijk hem op uw gemak en plaats eventuele reacties gerust in het gastenboek. Deze horoscoop is een voorbeeld van een computerhoroscoop die gratis op internet te vinden zijn (zie bronvermelding).

 

 

 

Tekens

 

 

 

 

 

 

         

Ram

     

Weegschaal

 

Stier

 

Schorpioen

 

Tweelingen

 

Boogschutter

 

Kreeft

 

Steenbok

 

Leeuw

 

Waterman

 

Maagd

 

Vissen

 

 

 

Planeten

 

Zon

 

Jupiter

 

Maan

 

Saturnus

 

Mercurius

 

Uranus

 

Venus

 

Neptunus

 

Mars

 

Pluto

Bron: †††http://www.mercurius-astro.com

Korte schets van mijn levensloop

Ik ben geboren in 1960. Ik heb 2 zussen die 3 en 4 jaar jonger zijn. Ons gezin kun je het beste zien als een gewoon arbeidersgezin, zoals dat bij veel naoorlogse gezinnen gold. Mín jeugd zou ik normaal willen noemen in de zin dat er geen excessen waren. Op de basisschool was ik een gemiddelde leerling.

 

Ik ben op mín 13e naar een schippersinternaat gegaan omdat ik wilde gaan varen, hoewel varen niet in de familie zat (1973-1977). De leiding van het internaat hanteerde wel spartaanse praktijken. Na het behalen van het diploma ben ik ook gaan werken op de binnenvaart en opgeklommen van loopjongen tot machinist. Aansluitend ging ik in militaire dienst (1979), ondanks mijn gewetensbezwaren die niet erkend werden (de militaire dienst keuring was in 1975 (!) en toen was ik nog heel erg naÔef).

 

Toen ik 21 was ging ik samenwonen, iets dat toen nog ongebruikelijk in de maatschappij was. Ik werkte inmiddels als vuilnisman, een baantje dat mín toenmalige schoonvader had geregeld. In deze periode waren veel stakingen tegen de kabinetsplannen en werd ik lid van de ondernemingsraad. Ik kreeg toen de kans de kaderopleiding bij de vakbond te volgen (1983-1985) die mij een ďblik op de samenlevingĒ gebracht heeft en de deur openzette voor mín verdere ontwikkeling. Ik heb tot 1989 als vrijwilliger diverse activiteiten gedaan, vooral binnen de politiek en vakbeweging.

 

Dit leidde ook tot het volgens van de MBO-sociale dienstverlening en de HBO-maatschappelijk werk (1985-1991). Met het volgen van deze opleidingen ben ik tevens in de hulpverlening gaan werken (o.a. vluchtelingenwerk, drugshulpverlening en psychiatrie).

 

Nadat ik in 1985 getrouwd was werd in 1986 werd mín eerste zoon geboren: Youri, in 1991 gevolgd door mín 2e zoon: Gwen.

 

Een bepalend punt in mín leven is een ernstig auto-ongeval in 1987 waarbij ik als passagier betrokken was. Mín rug en bekken hebben hierbij forse schade opgelopen, maar het is vooral wonderlijk dat ik er levend uit ben gekomen. Ik kan zelfs nog voor gezond doorgaan, omdat er aan de buitenkant weinig te merken is van de gevolgen voor anderen.

 

Tot 1996 is er dan vooral sprake van vastigheid thuis, met werk en kinderen. Mijn veranderde houding door studie en ongeval leidde uiteindelijk tot echtscheiding in 1996, tevens het begin van een moeilijke periode die echter uiteindelijk ook veel goeds heeft gebracht. Het begin van deze periode kenmerkt zich door het wegvallen van allerlei vastigheden; ik raakte mín werk kwijt, kwam nagenoeg zonder inkomen te zitten en had zeker niet minder problemen met mín ex.

 

Via wat uiteenlopende baantjes en werkloosheid besluit ik in 2003 dat ik als zelfstandig ondernemer mín gevoel van zekerheid verder wilde realiseren nadat ik opnieuw werkloos dreigde te worden. Het was mij steeds duidelijker geworden dat ik mijn vakgebied van hulpverlening ontgroeid was en ik voelde ook de drang naar verandering. Stukadoren was sinds 1981 een soort hobby van me, vooral thuis en op zín tijd een klusje bij vrienden en familie. Hoewel ik er nooit serieus bij stil had gestaan bleek dit de brug naar verandering, hoewel in een totaal andere vorm en op een manier die ik nooit eerder gehad heb. Het idee: ďhet kwam naar me toeĒ, is dan ook volledig van toepassing. Ik heb er kennelijk ook voor opengestaan.

 

< ^ >