Screw Europe: Vote Luc Sale
Eindelijk had je de kans om al die Eurofuckers eens goed te naaien! Door op Luc Sala te stemmen. Luc stond, onafhankelijk van welke politieke partij dan ook, als kandidaat nummer 8 op de lijst. Met hem in het europarlement was het zeker dat die klunzende fraudeurs te grazen zouden worden genomen via Luc“s eigen televisiestation. Hoewel de stemmende sukkels het heftig lieten afweten steunde MokumTV deze onafhankelijke programmamaker uit Mokum (voor de Belgische lezers: Mokum = Amsterdam). Hieronder de campagne-site van MokumTV voor de Euro-verkiezingen van 10 juni “99

 

Vote Luc Sala if you really wanna fok those euro-motherfuckers

Luc Sala if you wanna meddle with Klaas Wiltinks“ apparatus

Ik wil geen nummer zijn
geen burger zonder ziel of rechten
geen byte in andermans computer
maar strijden voor het licht
in jou, in mij, in allen.

LUC SALA

Sala begon zijn televisiecarričre bij MokumTV, waar hij de anti-parkeerbeheerrubriek “Busje komt zo“ presenteerde. In aanwezigheid van een Telegraaf-fotograaf en de draaiende camera van Richard Newman werd hij tijdens de opname van “Busje“ aangevallen door een doorgedraaide parkeerwachter. Sala mepte dapper terug.

Een andere reden om op Sala te stemmen is wel omdat politie-propagandist Klaas “boetekleed“ Wiltink helemaal door de rooie gaat als hij Sala ziet. Laat staan wat er met de smeris-woordvoerder gebeurt als Europarlementariėr Sala zich uit hoofde van zijn functie op Wiltinks“ apparaat mag storten. Dus als je toch zonodig op Eurosukkels wil stemmen, ga dan voor nummer acht! Al is het maar om Klaas Wiltink op At5 te zien imploderen.

Als je niet op nummer acht wilt stemmen, blijf dan in godnaam gewoon thuis en zorg ervoor dat Nederland in het Guinness Book of Records komt als het land waar nog geen VIER PROCENT de deur uit ging om die belachelijke Eurosukkels rijker te stemmen.

 

© 2003. Deze pagina werd gemaakt door de Luc Sala-fanklup afd. Westerpark in het kader van de Europese verkiezingen van juni “99.

 

E-Mail | Home

 


Daycounter ©