WORDT ALS VERSLAGGEVER LID VAN DE

INTERNATIONAL REPORTERS OF MOKUM TV
 
VOX VIDEO

MokumTV (Salto A1),
Amstel 82
1017 AC Amsterdam
The Netherlands
e-mail: press@mokumtv.nl

 
 
Ja, ik wordt lid van MokumTV en ontvang de MokumTV International Press-Card nadat ik minimaal 25 euro heb overgemaakt op bankrekening nummer 43.46.97.435 ten name van de stichting Mokum Plus Amsterdam.

De eens-in-je-leven-kans om jouw reportage te laten uitzenden via MokumTV Amsterdam! We proberen het internet en de televisie-kanalen vrij te houden van mensen die voor jou willen uitmaken wat jij mag zien, lezen en horen. Daarom deze unieke aanbieding die je alleen een tape en een paar postzegels kost om te worden uitgezonden in Amsterdam, wereldhoofdstad van de VRIJHEID. Wat je ook wilt zeggen of laten zien, zolang het door de beugel van Salto kan, zal het GRATIS worden uitgezonden via MokumTV. Deze aanbieding geld wanneer jouw programma-onderdeel binnen de maximale lengte van 5 minuten blijft. Als reporter van MokumTV ga je accoord met deze condities en komt jouw verslag op MokumTV!


[MokumTV][highest rating local tv]


Een paar simpele voorwaarden...

Je verslag mag niet langer duren dan 5 minuten!
Wanneer je muziek gebruikt, betalen wij (via de Salto Omroep Stichting) de copyright-rechten om uit te zenden, maar je moet ons wel de titel van de muziek, componist/tekstschrijver en uitvoerende artiest meedelen, zodat Salto aan de wettelijke verplichtingen kan voldoen. Wat de beelden op jouw tape betreft dienen deze absoluut vrij van rechten te zijn. MokumTV zit diep in de problemen vanwege het feit dat iemand ons ´leuke oude opnames van de Jordaan´ gaf, die achteraf eigendom bleken te zijn van Cineclub Vrijheidfilms. We zijn nog steeds niet in staat om aan hun claim te voldoen, en alleen daardoor is het voortbestaan van MokumTV uiterst onzeker geworden. Een veroordeling, en basta... Dus brengs on niet nog eens in de problemen.
We proberen jouw reportage altijd de eerstvolgende maandag na ontvangst van de tape uit te zenden. Dit is echter deels afhankelijk van het aantal reportages die wij mochten ontvangen. In dat geval heeft uitzending plaats in volgorde van binnenkomst.
Wanneer een ander taal dan Hollands of Engels wordt gebruikt, stuur je een vertaling mee (in het Engels of Hollands).
Wanneer de boodschap niet is opgenomen in de PAL standaard, kan MokumTV geen enkele garantie geven omtrent de correcte weergave van kleur en beeld.
We accepteren VHS, S-VHS, Video8 en Hi8 tapes.
De enige reden om jouw boodschap niet uit te zenden is wanneer we daartoe gedwongen worden door de regels van Salto. In alle andere gevallen kun je worden uitgezonden op MokumTV.
E-mail ons wanneer je jouw tape hebt opgestuurd.

 


Stichting Amsterdamse Lokale Televisie Omroep, tel: 020-6386386

 

 

 


Daycounter ©