MokumTV

Navigator-site MokumTV´s Gluren bij de buren

 

 
 


Suffe Big Brother is geschiedenis
Amsterdam gluurt massaal bij de buren

Er wonen heel wat interessante buren in Amsterdam... bijna iedereen heeft een handycam... wekelijks worden bekende en onbekende Mokummers betrapt en uitgezonden... Amsterdam is in de ban van Gluren bij de Buren, het nieuwe programma dat sinds kort elke maandag via Salto op de Amsterdamse kabel te zien is. Helaas ontving MokumTV onlangs het volgende bericht van het Salto-bestuur:

Aan MokumTV

Amsterdam, 9 februari 2000

Geacht bestuur,
Middels dit schrijven deel ik u mede dat SALTO uw programma ´´Gluren bij de buren´´ (A1 maandag 22.00 uur) nauwlettend zal blijven volgen.

Het filmen van personen (politici) vanaf de openbare weg in of om hun huis zonder voorafgaande toestemming, kan zowel strijd opleveren met het wettelijk recht op privacy als met het portretrecht van de gefilmde. Vanzelfsprekend is SALTO gehouden de wet te respecteren, hierom kan SALTO in dergelijke gevallen beslissen geen medewerking te verlenen aan het openbaar maken van bepaald (film)materiaal door middel van uitzending op zijn kanalen.

In verwachting u hiermee voldoende te hebben geďnformeerd,

Hoogachtend,
Namens het bestuur van SALTO OmroepAmsterdam,


Wouter Hins
secretaris

Salto maakt haar populairste show tot geschiedenis
Bestuur verbied Amsterdam bij de buren te gluren

De speciale sites van Gluren bij de buren. Helaas al bijna geschiedenis dankzij het SALTO-bestuur. Lees hier ook over op de Salto KleurNet-site en de speciale Gluren-pagina´s van MokumTV:

De Gluren-fan-site
Ga naar de Gluren-pagina met real-voice-chatbox
Meewerken aan Gluren bij de buren?
Extra Gluren-pagina


 

Schijf in het gluurboek Lees het gluurboek

 

easy adres http://go.to/gluren

 
 


Onder voorbehoud op maandagavond om 10 uur
MokumTV (Salto Amsterdam 1)

Gluren bij de buren is te zien bij MokumTV, elke maandag van 22 tot 23 uur via Salti a1 op de Amsterdamse kabel. Kijkersopnamen en bijdrages aan dit programma kunnen worden gestuurt naar Salto Omroep Organistatie, t.a.v. MokumTV, Amstel 82, 1017 AC Amsterdam. Gezien de toenemende druk van het bestuur van Salto is het zeer wel mogelijk dat de uitzending wordt verboden.


 


MokumTV

 

email: gluren@go.to

 
 


Help
MokumTV

Op Soestdijk en Huis ten Bosch wordt ongetwijfeld hoopvol uitgekeken naar het dreigende faillisement van MokumTV. Onze onafhankelijke programma´s worden al een aantal jaren ongesubsidieert gemaakt. MokumTV is geheel afhankelijk van bijdrages van onze kijkers. Kijkt u met plezier naar onze uitzendingen, vind u het belangrijk dat wij doorgaan, of gunt u Bea en Benno het plezier van ons faillisement niet:
Bankrekening nr. 43.46.97.435 ten name van de stichting Mokum Plus Amsterdam.

En natuurlijk kun je altijd GRATIS uw video laten uitzenden via MokumTV. Zolang deze niet in strijd is met de hoogste norm- en waarde-eisen van het SALTO bestuur.

All sites © 2000 Mohamed el-Fers and MokumTV Amsterdam
easy adres
http://go.to/gluren email: gluren@go.to


 

MokumTV

Webmaster van deze site is Hassan Alaoui