Angel-Ayla v.d. Ciettanade (Aysal Langhe v't Noorder Erf x Nanda)

 geboren: 12 oktober 1996  - overleden: 24-12-2008

  Goldie (Faimsey's Sheperds Biggles x Izarra v.h. Eigen Land)

 geboren: 18 mei 2004 

                                      

                                                              

                                                        Shanti                              Damian                            Danthe

 

 

Ashanti Veunis for Song Dog (Kobus van Oscarli x Goldie) roepnaam Shanti.

HD A  -    DNA profiel

Geboren: 07 november 2007

Shanti heeft bij haar eerste show Beste Pup behaald en is ze bij de Winnershow Jeugdwinster '08 en Winster '08 geworden.

Het karakter van Shanti: Ze is een pittige tante die wel haar mannetje weet te staan, ze heeft een eerlijk en open karakter.

Zij heeft de puppycursus gevolgd bij de kringgroep Maarsbergen, op 6 maanden leeftijd heeft ze de aanlegtest voor schaaphoeden met een goed resultaat gehaald.

 

Damian Veunis for Song Dog (Olliebeer van Oscarli x Goldie)

HD: A  -      DNA profiel

Geboren: 11 maart 2009

Damian is een leergierige en actieve reu, hij is bij zijn eerste show Beste Pup geworden, hopelijk kan hij in de toekomst iets betekenen voor het ras, met zijn eerst jeugdklasse was hij beste reu en kreeg zijn eerste CAC.

Het karakter van Damian: Hij is een lieve aanhankelijke reu, hij heeft een eerlijke en open karakter, weet zijn mannetje te staan. Hij traint momenteel voor horse and dog trail

Inventarisatie  op 16-04-2011 Damian wordt opgenomen in het reuenbestand van de NHC hieronder het keurverslag:

2 jaar. Prima ras- en  geslachtstype. Mooi van lichaamsverhouding. Goede aanliggende vacht en goed gestroomd. Mooi wigvormige reuenhoofd. Goede opvulling onder ogen. Mooie stop, mooie vlakke schedel. Goed gevormd geplaatst middelbruin oog. Prima oren, goed geplaatst. Voor prima gehoekt, goede voorborst. Goede rug. Achter goed gehoekt. Iets te veel hellend bekken. Goede staartlengte. Wat roze binnenkant lip. Vlot gangwerk, goede paslengte. Iets los in pols. Heel vriendelijk relaxed gedrag.

 

 

Danthe Veunis for Song Dog (Olliebeer van Oscarli x Goldie)

HD: nog onbekend      -     DNA profiel

geboren: 11 maart 2009

Danthe heeft haar puppytijd bij iemand anders doorgebracht, zij is op 6 maanden leeftijd bij ons terug gekomen en heeft bij haar eerste show Beste Pup behaald.

Het karakter van Danthe: Ze is een leergierige teef die een eigen willetje heeft, ze heeft een open een eerlijk karakter.

terug