Een ogenblik geduld, alstublieft ...

· U bent verbonden met het telefonisch informatiecentrum van het Melkert Lyceum. Dit nummer kost ongeveer één gulden en zesendertig cent per minuut. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, moeten wij eerst uw postcode weten. Toets na de pieptoon de vier cijfers van uw postcode in en sluit af met een hekje #.
· De postcode die u hebt ingetoetst is 1085. Is dit juist, toets 1. Is dit onjuist, toets een 2.
· Luistert u het keuzemenu helemaal af en toets vervolgens het juiste nummer in.

· Om u op te geven voor de wiskunde-olympiade voor ouders, toets 1.
· Wilt u de docenten bedanken voor hun inzet, steun en toewijding, toets 2.
· Om u aan te melden als leesmoeder, toets 3.
· Voor dreigementen met juridische stappen, toets 4.
· Wilt u lobbyen voor een hoger rapportcijfer, toets 5.
· Is uw naam Bax, Deurvrager, Drevel, Ernstman, Grim, Groepshoofd, Grofheer, Loosjes, Miezema, Rabbae, Van Schor, Teek, Zeverling of Zuigwater, toets dan 3-6-4-9-8-7-2- # -1-3-4-5-0-1-8-5-4-6-3-3 en hang onmiddellijk op.
· Voor klachten, toets 6.

· U bent verbonden met de telefonische klachtenbalie van het Melkert Lyceum.
· Heeft u een klacht over zwerfvuil of knaagdieren in de schoolkantine, toets 7.
· Werd uw zoon of dochter géén eerste bij het Karaoke Festival, toets 8.
· Klaagt u uit onvrede of verveling omdat uw man al twee dagen naar de herhalingen van de voorrondes van de Champions League zit te kijken, toets 0906-0906!
· Bent u het oneens met de didactische opvattingen van een van onze docenten, dan verzoeken wij u eerst te kalmeren. Sluit na de pieptoon uw ogen ... (PIEP) tel tot 10 en sluit af met een hekje #.

· Dit nummer kost 3 gulden en 77 cent per minuut. U wilt klagen over één of meerdere docenten van het Melkert Lyceum.
· Betreft het een klacht over drs. Jaspers of drs. Bulderbos, toets 118.
· Voor klachten over een van de overige docenten, toets 12.

· Dit nummer is onbetaalbaar. U hebt een klacht over de heren Jaspers en Bulderbos.
· Is uw kind het mikpunt van misplaatste grappen of bijtende spot, toets 41.
· Werd de familiezak chips waarmee uw zoon het lokaal binnenkwam door een van deze twee leraren in beslag genomen en ter plekke vergruisd, toets 153.
· Is uw kind het slachtoffer van een mislukte buiklanding van de heer Bulderbos, toets dan na de pieptoon de 4 cijfers van uw postcode.
· U heeft zojuist voor de tweede keer de cijfers van uw postcode ingetoetst. De postcode die u heeft ingetoetst is 6058. Is dit juist, toets 16. Is dit onjuist, toets 16.
· Heeft uw kind een gecompliceerde beenbreuk en een whiplash opgelopen toen de heren Jaspers en Bulderbos in het aardrijkskundelokaal (naar zij beweren) de baan van de aarde demonstreerden door over te gooien met een globe, toets dan ná de pieptoon ... nog even niets in.
(PIEP)
· Werd uw kind verpletterd toen de heer Bulderbos probeerde de globe met een snoekduik te vangen en een fatale landing maakte op een groepje onschuldige derdeklassers dat de blinde kaart van Overijssel zat in te kleuren, toets dan ná de pieptoon de vier cijfers van uw postcode in ... (PIEP) ... in omgekeerde volgorde.
· U heeft zojuist de vier cijfers van uw postcode in omgekeerde volgorde ingetoetst. Neemt de tweede machtswortel van dit getal en kwadrateer de uitkomst. Wilt u meedoen aan de wiskunde-olympiade, ga dan terug naar ons eerste keuzemenu en toets een 1.
· Is uw naam Carola Zorgvrucht en zat uw zoon uit klas 3 C in het aardrijkskundelokaal de blinde kaart van Overijssel in te kleuren op het moment dat de heer Bulderbos bovenop hem landde bij zijn mislukte demonstratie van de baan van de aarde, dan mogen wij u feliciteren. U bent de eerste die dit bandje helemaal tot het eind heeft afgeluisterd. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen.

· Een ogenblikje geduld alstublieft, al onze medewerkers zijn momenteel in gesprek. Blijft u aan de lijn.
· Onze medewerkers zijn nog steeds in gesprek. Een ogenblikje geduld, alstublieft. (83x)

 

© Marius Jaspers - p 2000 Talendocenten

Reacties naar marius.jaspers@gmail.com
http://members.chello.nl/m.jaspers5/