Van harte Welkom ! ! !

De naam zegt het eigenlijk al "Budget Boothobby Nederland". Wij trachten u ervan te overtuigen, dat niet alles voor aan boord van ons schip zo duur hoeft te zijn. Vaak kunnen we zelf al een heleboel doen aan boord wat weer het inroepen van een dure monteur uitspaart. Daarnaast bieden veel watersportzaken tweedehands goederen te koop aan die tegen sterk gereduceerde prijzen over de toonbank gaan. Deze goederen kunnen echt nog vele jaren mee en worden ondanks dat deze tweedehands zijn wederom met garantie verkocht. Maar ook uw nieuw aangekochte apparaten zelf installeren scheelt u al snel een hele hoop geld. Daarnaast, gaan we wat dieper in op de verschillende systemen die we aan boord hebben. Zodat u goed voorbereid aan een klus kunt gaan beginnen. Waarom uw zorgvuldig geplande vakantietrip onderbreken, terwijl u misschien die plotseling ontstane storing zelf even kunt verhelpen, zodat u weer veilig en snel op weg kunt.


De aftrap

Aan de linkerzijde ziet u een hele reeks linken die verwijzen naar diverse onderwerpen. Voor deze onderwerpen hebben we dus een pagina gemaakt met de aan die link gerelateerde informatie. Dit kunnen technische- of overige breed georiŽnteerde onderwerpen zijn. We zijn inmiddels al afgetrapt met de Gaspagina, met allerhande tips om een gasinstallatie op te bouwen en/of te onderhouden. Nu zijn we bezig om de Elektra pagina gestalte te geven.


 

Gratis Reclame ?

Als zeer jonge website in watersportland, dien je, je te bewijzen op alle gebied. Hiervoor zijn wij afhankelijk van de meest nieuwe ontwikkelingen en technologieŽn op watersportgebied. Wij ontrekken deze info graag van de bedrijven die daar dus direct mee te maken hebben. Vandaar dat wij u als watersport- of watersport gerelateerd bedrijf de kans bieden om bij ons gratis reclame te maken. Stuur ons hiervoor simpelweg een E-mail.


 
 
 
 
 

KNRM

Oftewel de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

De mannen en vrouwen die altijd voor ons klaarstaan als het eens een keer niet goed mocht gaan aan boord. En dat niet alleen voor zeegaande schepen, maar zelfs op al onze binnenwateren zijn zij aanwezig. En, niet te vergeten de stranden waar de vrijwilligers van de KNRM zich ophouden, om in nood geraakte badgasten te helpen. Ik heb het voor u onderstreept, maar misschien heeft u er overheen gelezen. Het zijn inderdaad allemaal vrijwilligers die soms hun eigen leven riskeren om u veilig aan de wal te krijgen. Inderdaad, dan denk je er toch even anders over als je dit leest. Ook voor hun materieel zijn zij dus aangewezen op donaties en giften van u als watersporter en de vele bedrijven die hen een warm hart toedragen. Nieuwsgierig geworden ? Neem eens een kijkje op de website van de KNRM, door hieronder op de link te klikken.

http://www.knrm.nl


 
 
 
 
 
 
 
 

 

Prominente plaatsingen :

In deze kolom vindt u een selectie van de betere door ons geselecteerde watersportbedrijven. Deze zijn natuurlijk ook nog eens op de watersport bedrijven pagina terug te vinden.