Binky

Binky is sinds 25 augustus 2007 mijn nieuwe nijntje. Hij is geboren op 3 juni 2007. Ik begon het verzorgen van een nijntje toch wel heel erg te missen en ik kwam Binky op Marktplaats tegen. Ik weet het geen goede keus maar ik wilde zo graag een blauwe NHD en ergens anders vind je die niet zo snel. Hij is dus een blauw Ned. hangoordwergje en hij komt bij een fokker vandaan uit Veenendaal. Hij weegt 1700 gram en heeft hippe tattoo's in zijn oortjes.

Hij is 2 januari 2008 gecastreerd omdat hij ging rijden op Boris en Demi. Een goede anderhalve week later was dit over dus nu kunnen ze de boel met zijn 3en op stelten zetten. Binky is dol op zijn Hope Farms Super biks, andijvie, paksoi, wortel, broccoli, boerenkool en witlof. Natuurlijk krijgt hij ook hooi want dat is de belangrijkste voeding voor een konijn. Hij vindt het gewone hooi gelukkig lekker maar van het kruidenhooi wat ik in zijn hooiballetje doe vindt hij Vitakraft kruidenhooi met paardenbloem het lekkerst. Puik Kruidenhooi heb ik ook al geprobeerd maar dat vindt hij niet zo.

Binky is niet echt een knuffeltje zoals Flappy maar we geven het de tijd en ik hoop dat hij op den duur wel graag geknuffeld wil worden. We wachten het rustig af. Oppakken heeft hij ook een hekel aan dus als het niet moet laat ik hem maar.

Dinsdag 3 juni 2008:

Lieve Binky, VAN HARTE GEFELICITEERD met je 1e verjaardag!! Ik hoop dat we nog vele jaartjes van je mogen genieten.

Woensdag 3 juni 2009:

Lieve en ondeugende Binky, VAN HARTE GEFELICITEERD met je 2e verjaardag!! Ik hoop dat je nog vele jaartjes bij ons blijft.

Donderdag 3 juni 2010:

Kleine ondeugd van een Binky, VAN HARTE met je 3e verjaardag!! Ondanks alle ellende die we al samen hebben mee gemaakt hoop ik nog lang van je te kunnen genieten.

Deze bewerkingen heb ik gekregen van 2 leden van het PetCity forum.

Deze bewerking heeft Yvonne gemaakt. Bedankt!