Even voorstellen
Welkom op mijn homepage. Toen ik lang geleden mijn eerste maltezer "Candy" kocht en zij, als een klein wit bolletje wol mijn leven binnen kwam rennen, is mijn liefde voor dit schitterende ras begonnen.
Op haar eerste club-show werd zij Beste van het Ras, op haar eerste Int. show kreeg zij 1 Uitmuntend het CAC en CACIB en ik had dus een hele mooie en goede hond. Het show-virus had mij gegrepen en dat doet het eigenlijk nog steeds. Met Candy heb ik later een nestje gefokt en daarvan "Starlight " een prachtig teefje aangehouden die mijn eerste zelfgefokte kampioen werd, een fantastische showhond.

In de loop der jaren had ik af en toe een nestje en soms bleef er een pup bij ons en daarmee showde ik dan ook weer. Vele kampioenschappen in binnen en buitenland zijn behaald, mijn zelfgefokte reu Time Share v Countess of Holland behaalde eerst heel veel jeugdtitels en werd later behalve Ned. Intern. en Duits kampioen, ook de Topmaltezer in Nederland.  
Die eer zijn later veel van mijn hondjes ten deel gevallen en vorig jaar werd mijn zelfgefokte teefje Queeny van beide maltezer verenigingen BOB en Clubwinner wat heel bijzonder was. Met de puppy eigenaren heb ik ook nog leuk contact want de hondjes blijven toch "mijn kinderen" .en ik wil altijd graag op de hoogte blijven hoe het met ze gaat.
Helaas zijn er door ouderdom al een aantal hondjes over de regenboog brug gegaan maar we hebben daar gelukig wel onze fijne herinneringen aan en ze zullen altijd een speciaal plaatsje in ons hart houden.
Ik fok alleen met uitmuntende en gezonde hondjes heel af en toe een nestje. Ze komen uit de beste Engelse en Amerikaanse bloedlijnen.
Alle hondjes leven dan met ons tesamen in huisenlijke kring. Het zijn ook echte gezelschapshonden want waar ik ben, zijn hun ook altijd te vinden.
De pups worden geboren in de huiskamer en groeien daar ook op tesamen met de andere hondjes. We hebben een grote tuin waar ze lekker kunnen spelen en ravotten en 's-nachts gaan ze allemaal mee naar boven en hebben ze hun eigen slaapmandje. Ze gaan mee wandelen, op de fiets in hun fietsmandje of met de auto mee wat door hun kleine formaat allemaal heel makkelijk kan. Ook omdat ik er heel bewust voor kies, niet teveel hondjes te hebben is het mogelijk om ze regelmatig mee te nemen en de pups heel goed te socialiseren want jong geleerd is oud gedaan en een goed voorbeeld daarvan is autorijden, met 6 weken wordt dat al geoefend want jong geleerd is oud gedaan.
Ik ben lid van de Nederlandse, Duitse en Engelse Maltezer Vereniging. In de loop der jaren is behalve door het showen, mede door de computer en door mijn homepage en de email, ook het contact met de buitenlandse maltezerliefhebbers wat gemakkelijker geworden en er zijn al zoveel bezoekers op mijn homepage geweest, echt van over de hele wereld, dat is zo ontzettend leuk. Met een aantal mensen heb ik ook een regelmatig email contact opgebouwd en de uitnodigingen om eens naar het buitenland te komen gaan regelmatig over en weer. Echt heel leuk en gezellig maar ook heel interessant. Voor de tweede keer is een pup naar Rusland gegaan en doet het daar ontzettend goed op de shows en daar ben ik echt heel trots op.Een pup uit een ander nestje is naar Finland gegaan en is al Kampioen en zo zijn er hondjes van mij in Polen, Duitsland, Cyprus, Denemarken, Zweden, Engeland etc. al Kampioen en brengen veel goeds daar.  Maar net zo trots ben ik op alle andere pups en volwassen hondjes waar niet mee geshowd word maar wat ook gewoon kanjers zijn.
Ch. Time Share v. Countess of Holland. Top Maltezer in Nederland.
Ch. Starlight v. Countess of Holland
Multi Champion In Love Again v. Countess of Holland
De eerste maltezer in Rusland die Fins Kampioen is.
"Indy" eig/own: Catherine Tchemakina
St. Petersburg, Rusland.
Ik hoop dat U veel plezier beleefd bij het bekijken van mijn homepage,  en komt U nog eens terug want er zijn regelmatig nieuwtjes. Heeft U wat te vragen dan kunt U mij altijd mailen.

Groetjes,  Marja.
Ch. Love Song v. Countess of Holland
Bibi met haar zoon Indy
onze lieve Candy
BEST IN SHOW
De jaren gaan voorbij en kort terug kijkende kan ik zeggen dat ik trots ben op mijn hondjes die over de hele wereld zijn uitgevlogen en in heel veel landen kampioenschappen hebben gehaald maar ook zeker nog steeds doen. Een aantal kennels zijn met hondjes van mij begonnen en ook dat gebeurt nog steeds, de eerste maltezer kennel in Cyprus is 3 jaar geleden gestart met prachtige hondjes die nu allen multi kampioen zijn en een goede basis hebben gelegd aldaar.  Veel maltezertjes van mij staan in maltezer boeken en ook op een video film over de maltezer zijn ze te bewonderen.
Het is alweer meer dan 30 jaar dat de maltezers bij mijn leven horen en alhoewel het altijd op kleine schaal was en zal blijven hoop ik nog lang een bijdrage te mogen leveren aan dit prachtige ras waaraan ik mijn hart heb verloren.
maltezerkennel@msn.com