Home Producties Over Puik Contact

Puik presenteert:

Theatrale vaartocht

Theatrale vaartocht - sept. 2019
Op het stuk braakliggend terrein aan de Beemsterburgwal start, in een partytent, de theatrale vaartocht Vlug als Water. In anderhalf uur tijd wordt u meegenomen langs heftige gebeurtenissen en ontmoet u zowel op de boot als langs de oever vele kleurrijke personages. Uw lot is uw entreebewijs.

Hoezo! Hoe dan?

Hoezo! Hoe dan?-eind 2019
Onder initiatief van Katinka Nieuwenhuizen zijn vier vrouwen nu bezig met improvisaties. De voorstelling zal later in 2019 gespeeld gaan worden.
De vier vrouwen hebben een wekelijkse ontmoeting. Een avond wordt het wel heel gezellig. Taboes en persoonlijke verhalen worden over tafel gegooid. Met een lach en een traan wordt deze avond beleefd. Het publiek wordt meegenomen in persoonlijke drama’s waarbij geluk, liefde, humor en verdriet elkaar af wisselen. Binnenkort meer informatie.

Dit is ongehoord

Dit is ongehoord - 2018

De drie lanceerfeesten van het hoorspel 'Dit is Ongehoord!' zitten er op. We hebben ontzettend genoten van de gezellige middagen in Proeflokaal Bakker aan de Koemarkt. 
Graag willen wij iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze productie!

De usb is natuurlijk nog wel los te koop : Voor € 10,-- euro kunt u dit collectorsitem in de wacht slepen. U kunt daarvoor mailen naar puiktheater@gmail.com