Het kan altijd erger

Een serie eenakters voor aan de bar tijdens de donkere dagen …

Onder de noemer 'Het kan Altijd Erger" hebben Vincent Albers, Hans Jager en Peter Zuurveld drie éénakters geschreven die worden gespeeld in drie horecagelegenheden, te vinden aan de Koemarkt te Purmerend.

Aan de basis liggen familie- en liefdesdrama's, gegoten in een humoristisch jasje. De drie stukken zijn los van elkaar te bewonderen, maar hebben allen een (mogelijke) link met elkaar.

De Ware Jacob

Zo is Ingrid uit De Ware Jacob op zoek naar warm gezelschap en heeft haar zoektocht naar de ware liefde allang opgegeven. Vrolijk vertelt ze haar levensverhaal met fijne hobbels en diepe dalen en maakt u deelgenoot van haar grote bewondering van Marlene Dietrich. Tijdens het optreden geniet ze van een optreden van een zangeres die ze steevast Lilly noemt.

Locatie:  Proeflokaal Bakker
Spel:   Karin Pool
Tanja Huijgens
Pieter Janssen
Spel & Zang: Fieke Zuurveld
Gitaar: Bas Poot
Achtergrondzang: Anne Marie Leijdekker
Hedy Cooke
Conchita Amesz
Tekstadvies: Vincent Albers
Tekst & Regie: Peter Zuurveld

Het Verloren Schaap

In Het Verloren Schaap praat Piet honderduit over zijn jeugd in Purmerend, zijn jaren in de Verenigde Staten en de zoektocht naar zijn grote liefde uit het verleden. Maar hoe gelukkig waren zijn jeugdjaren in Purmerend, hoe glansrijk was zijn carrière in de States en hoe succesvol is zijn zoektocht naar zijn jeugdliefde?

Locatie: Café Landsdael
Spel & tekst Hans Jager
Tekstadvies & Regie: Vincent Albers

Voor het Geluk Geboren

In Voor het Geluk Geboren vertelt en zingt Faye over hoe je gelukkig wordt door het je alleen maar te te verbeelden. En door exact de juiste hoeveelheid alcohol tot je te nemen om in een gelukzalige roes te kunnen blijven leven. Maar dat is niet altijd gemakkelijk als je de juiste liefde en je biologische ouders nog niet hebt gevonden…

Locatie: Café De Heeren
Spel & Zang Celine Brekelmans
Gitaar: Johan van den Berg
Tekstadvies & Regie: Vincent Albers
Tekst & Regie: Peter Zuurveld

Voorstellingen:

datum: aanvang:  
Zondag 13-1-2019 14:00 uur uitverkocht
Zondag 20-1-2019 14:00 uur uitverkocht
Zondag 27-1-2019 14:00 uur uitverkocht

Duur van de voorstelling ca. 2,5 uur.

Kaarten € 12,50 p.p. Reserveer vooraf via puiktheater@gmail.com of 06-18651896. U ontvangt een bevestiging waarin wordt vermeld in welk café de route van start gaat.™2006